لطفا یک کارت گرافیک حرفه ای برای بازی در حدود 100 هزار تومان (10 20 تومان بالا پایین)
ترجیها N VIDIA معرفی کنید!
با تشکر!
با 100 که نمیتونی چیزه حرفه ای برداری مگر 9800 gt
یا 5670 amd
آخرین ویرایش:
لطفا یک کارت گرافیک حرفه ای برای بازی در حدود 100 هزار تومان (10 20 تومان بالا پایین)
با تشکر!
با تشکر!
با توجه به اندازه مانیتور باید انتخاب کنید مدل مانیتورتون و سایزش رو بگید بهتر میتونیم راهنماییتون کنیم!لطفا یک کارت گرافیک حرفه ای برای بازی در حدود 100 هزار تومان (10 20 تومان بالا پایین)
با تشکر!
حالا برد ASUS نباشه نمیشه؟چرا انقدرnvidia 560ti با بورد اسوس نایاب شده!هرجا رفتم نداشتن!جایی سراغ دارین؟
خوب شما چه بردی پیشنهاد میدین؟گارانتی دار باشه و اورکلاک شدهحالا برد ASUS نباشه نمیشه؟
می تونی از برندای MSI,ZOTAC و EVGA هم انتخاب کنی، خیلی هم کیفیت دارن.
یکم گرون نذاشته؟390تومن
سلام دوستان ممنون میشم یه کارت گرافیک nvidia تا 400 تومن که به این قطهاتم بخوره به من معرفی کنید:d:
AMD athlon II x4 620 .1
Gigabyte GA-MA770-UD3 .2
اگرم اینا خیلی ضعیفن تا 800 تومن فقط این سه تا قطعه رو برام بگید ممنون میشم:d!
ممنون
عزیز اینایی که اسم بردن چی بودن پس؟؟خوب شما چه بردی پیشنهاد میدین؟گارانتی دار باشه و اورکلاک شده
سلام دوستان ممنون میشم یه کارت گرافیک nvidia تا 400 تومن که به این قطهاتم بخوره به من معرفی کنید:d:
AMD athlon II x4 620 .1
Gigabyte GA-MA770-UD3 .2
اگرم اینا خیلی ضعیفن تا 800 تومن فقط این سه تا قطعه رو برام بگید ممنون میشم:d!
ممنون
کارت 400 تومنی با اون پردازنده کارایی قابل قبولی نداره
اگر بتونی بالاترین پردازنده ایی رو که مادربردت ساپورت می کنه روش بزاری باز یه چیزی، مثل Phenom II X4 955
تا 400 تومن هم می تونی که GTX 560Ti یا یه کارت 6950 رو بخری.
ممنون دوستان.یه کارت 570gtx یا 6970 با قیمت حدودی 450
یه cpu i5 2500 با قیمت 260
یه مادربرد asus ph8 قیمت 145
اگه amd می خوای تا تغییرش بدم
!حدود 170 باید باشه، سری بعدی پردازنده های AMD هم زودتر از پاییز نمیان، البته معلوم نیست که روی مادربرد شما هم کار کنن.ممنون دوستان.
Phenom II X4 955 الان چنده و چون میخوام تا مدت زیادی به قطعات کامپیوترم دست نزنم بهتر نیست تا اومدن سری جدید cpu های amd صبر کنم؟ و این سری جدید کی میان؟
ببخشید که این سوالاتو تو این تاپیک میپرسم:d!
ممنون پس بهتره همین Phenom II X4 955 با nvidia geforce 560 ti بخرم دیگه؟حدود 170 باید باشه، سری بعدی پردازنده های AMD هم زودتر از پاییز نمیان، البته معلوم نیست که روی مادربرد شما هم کار کنن.