مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوست من ، پاسکال برند قابل اطمینان و استانداردی نیست که به جای گرین پیشنهاد میدید
هیچوقت هم توسط با تجربه های سایت مثل آقا فرشید و آقا رامین توصیه نشده
اینطور راهنمایی ها باعث گیج شدن کسی میشه که قصد خرید داره

درسته green هم یه برندی هست که معمولا گرونتره ایشونم بودجش محدوده بس باید یه چیز ارزونتر
معرفی کرد که توانایی خریدشا داشته باشه برای همم ایه نازل نشده که به برین گرین بخرین من خودم 5 ساله پاوره پاسکال دارم وهیچ مشکلیم باهاش ندارم ولی اینم میدونم که green کیفیت ساخت بالایی داره و پاسکال در مقابلش سوسکه ولی باید همونجور که گفتم شرایط را سنجید
همونطور که 7se7en7 گفتن پاورهای ایرانی بجز گرین به هیچ وجه استاندارد نیستن و در هیچ شرایطی توصیه نمیشن،

کمبود بودجه و نداشتن استفاده ی خاص از سیستم دلیل خرید یه پاور 100 درصد تقلبی از یه برند من درآوردی مثل پاسکال نیست،متاسفانه در ایران 80 درصد مشکلات گیج کننده ی نرم افزاری، صفحه آبی و خرابی گرافیک.... و آسیب های سخت افزار ناشی از همین کوتاهی در انتخاب پاور خوب و خرید پاورهای بی کیفیت هست

تجربه های شخصی محدود و خرید پایینترین سیستم هم باز دلیل انتخاب پاور تقلبی نیست، حتی اگه نصف قیمت کیس فقط برای پاورش بره!

این یه مورد رو حتما باید تاکید می کردم که باعث گمراهی نشه.

همونطور که 7se7en7 گفتن پاورهای ایرانی بجز گرین به هیچ وجه استاندارد نیستن و در هیچ شرایطی توصیه نمیشن،

کمبود بودجه و نداشتن استفاده ی خاص از سیستم دلیل خرید یه پاور 100 درصد تقلبی از یه برند من درآوردی مثل پاسکال نیست،متاسفانه در ایران 80 درصد مشکلات گیج کننده ی نرم افزاری، صفحه آبی و خرابی گرافیک.... و آسیب های سخت افزار ناشی از همین کوتاهی در انتخاب پاور خوب و خرید پاورهای بی کیفیت هست

تجربه های شخصی محدود و خرید پایینترین سیستم هم باز دلیل انتخاب پاور تقلبی نیست، حتی اگه نصف قیمت کیس فقط برای پاورش بره!

این یه مورد رو حتما باید تاکید می کردم که باعث گمراهی نشه.

خوب اگه شما اینجوری میگی که حرفی نیست منم نظر خودمو دادم

سلام دوستان ، من بالاخره یه دونه 460 Zotac 1GB خریدم ... یدونه پاور گرین 530 هم خریدم . (جمعا 335 تومن هزینه کردم).
فقط یه مسئله ای هست ، اونم اینه که یک بار با صفحه آبی رو به رو شدم و خیلی نگران شدم :(
یعنی پاور مشکل داره ؟ امکان داره اتفاقی بوده باشه ؟
سی پی یو رو اورکلاک کرده بودم و کمی مقدار سی پی یو رو پایین اوردم و فعلا به مشکلی بر نخوردم ... خیلی ناراحت شدم که اون صفحه رو دیدم.

سلام دوستان ، من بالاخره یه دونه 460 Zotac 1GB خریدم ... یدونه پاور گرین 530 هم خریدم . (جمعا 335 تومن هزینه کردم).
فقط یه مسئله ای هست ، اونم اینه که یک بار با صفحه آبی رو به رو شدم و خیلی نگران شدم :(
سی پی یو رو اورکلاک کرده بودم و کمی مقدار سی پی یو رو پایین اوردم و فعلا به مشکلی بر نخوردم ... خیلی ناراحت شدم که اون صفحه رو دیدم.

امکانش هست که اتفاقی بوده باشه چون پاورت زیاد تر از اون چیزی که میخوای هست شما بازم تا شب تست
کن خبرشو بده

خب صفحه آبی هیچ وقت بی دلیل نیست، شاید پردازنده رو بخاطر اورکلاک بیشتر از حد اور کردی یا اوری که کردی ناپایدار هست( احتمالا درست اور نکردی)

تا یه مدتی پردازنده رو از حالت اورکلاک دربیار،بعد که مطمئن شدی که گرافیک جدید و پاورت مشکلی ندارن مرحله به مرحله پردازنده رو هم اور کن، اور کردن هم به پاور قویتر احتیاج داره.

امکانش هست که اتفاقی بوده باشه چون پاورت زیاد تر از اون چیزی که میخوای هست شما بازم تا شب تست
کن خبرشو بده

صفحه آبی از کی تا حالا اتفاقی می تونه باشه؟؟؟!
شما اخیرا اینجا 2 بار پست دادی و 2 تا مطلب غلط رو عنوان کردی.

خب صفحه آبی هیچ وقت بی دلیل نیست، شاید پردازنده رو بخاطر اورکلاک بیشتر از حد اور کردی یا اوری که کردی ناپایدار هست( احتمالا درست اور نکردی)

تا یه مدتی پردازنده رو از حالت اورکلاک دربیار،بعد که مطمئن شدی که گرافیک جدید و پاورت مشکلی ندارن مرحله به مرحله پردازنده رو هم اور کن، اور کردن هم به پاور قویتر احتیاج داره.

به روی چشم فرشید جان ... از حالت اور پایین میارم و در صورت پایدار بودن کم کم زیاد میکنم ... شما فکر میکنی علتش همینه یا پاور مشکل داره ؟:(

میشه بفرمایید 2 تا مطلب غلط چیه صفحه ابی میشه فقط مشکل از سخت افزاره!!!!! منظور من از اتفاقی یعنی نرم افزاریم میتونه باشه
خیلی وقتا شده موقع اجرا یه برنامه صفحه ابی بشه و ریست کنه رو یه سیستمم نه رو جندتا دیدم
بعدشم ایشون گفتن یه بار منم گفتم تا شب امتحان کن خبر بده
بعد اینی که گفتم پاور پاسکال ارزونتره و در مقابل گرین ضعیفتره اینم غلط بوده!

آخرین ویرایش:
به روی چشم فرشید جان ... از حالت اور پایین میارم و در صورت پایدار بودن کم کم زیاد میکنم ... شما فکر میکنی علتش همینه یا پاور مشکل داره ؟:(

90% مشکل از over هست!
پایداری cpu هم شانسی که نیست که بگی کم کم زیاد کنی
شما نرم افزار wPrime رو دانلودکن (حجمش خیلی کمه) و با اون تست بگیر ببین پایدار هست یا نه

سلام آقا فرشید..قیمت 6970 رو میخواستم...اگه بگین ممنون میشم

فرشید نیستم ولی میجوابیم:|

از برند سافایر حدود 430-440
برند های دیگه هم مثل asus و gigabyte بالای 460 تومن

مگه سری پنج ایسوس اومد توی بازار چند وقته نرفتم بی خبرم حیف این سری cf 4x هست

اگه بودجت می رسه سری 9 چیپست amd بگیر که به تازگی پشتیبانی sli بهش اضافه شده البته هزینت زیادتر می شه اما اگه توی فکر sli هستی برای اینده انتخاب درست همینه
مرسی اره sli هم میخوام ساپورت کنه.چه مادربوردی پیشنهاد میکنین؟حدود قیمت؟

همونطور که دوستان گفتن احتمال اینکه دلیل ، اور cpu بوده باشه زیاده ، بهتره با فرکانس کمتر تست بزنی تا به حالت پایدار برسه.

پاور سی پی یو یا رم مشکل از یکی از این هست پاورت لب مرزه برای خودم بعد از یه مدت که گذشت ضعیف شد کم اورد تازه اورم نکرده بودم

می تونی از تنظیمات بایوس گزینه ی ری استارت برای حالت صفحه ی خطا رو برداری کد خطا دقیقا راهنماییت می کنه البته زیاد روش وای نیسا که سیستمت اسیب ببینه

یه دو تا ویروس قدیمی رم هم pc دچار این مشکل می کردن

مرسی اره sli هم میخوام ساپورت کنه.چه مادربوردی پیشنهاد میکنین؟حدود قیمت؟

فقط چیپست جدید amd سری 9 ساپورت می کنن فعلا هم در مراحل بتا به سر می بره

گزینه ی بعدی asus m4a98t هست بهترین گزینه برای sli البته سوکتش am3 هست نه am3+ با cpu amd هم بسیار سازگار هست و خوراک اور کردن البته بسیار کم یاب شده باید کلی بگردی قیمتش 175 اخرین چیزی بود که دیدم اگه بیشتر نشده باشه

میشه بفرمایید 2 تا مطلب غلط چیه صفحه ابی میشه فقط مشکل از سخت افزاره!!!!! منظور من از اتفاقی یعنی نرم افزاریم میتونه باشه
خیلی وقتا شده موقع اجرا یه برنامه صفحه ابی بشه و ریست کنه رو یه سیستمم نه رو جندتا دیدم
بعدشم ایشون گفتن یه بار منم گفتم تا شب امتحان کن خبر بده
بعد اینی که گفتم پاور پاسکال ارزونتره و در مقابل گرین ضعیفتره اینم غلط بوده!

نرم افزاری باشه فقط از درایور ناسازگار هست، با اتفاقی خیلی فرق داره و حتما هم تکرار میشه
پاور پاسکال و تمام پاورهای تقلبی دیگه همشون از گرین ضعیفترن و مشخصه که ارزونتر هم هستن، این که مشخصه.

Last edited by a moderator:
سلام
جاش اینجا نیست اما در ادامه صحبت دوستان باید بگم Green پاورهای رده Gold و US خودش رو از شرکت HIGH POWER و سری Gaming رو از SEVENTEAM تهیه می‌کنه و به طور اتفاقی هر دو از معتبرترین شرکت‌های سازنده اصلی پاور هستند. با اطمینان میشه گفت نمی‌شه اونها رو با پاسکال مقایسه کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or