مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ببین تو اگه 1 میلیون تومان هم برای cpu پرداخت کنی و بعدش بری با 100 هزار تومان یه VGA بخری، قطعاً نمی تونی بازی ها را با کیفیت خوب بازی کنی. cpu یه مقداری تاثیر گذار است و عنصر مهم VGA می باشد.
همچنین، بهتر می بینم به جای 5850 ، 6870 بخری چون هم مقداری سریعتر و نیز کمی در دزد خانه ایران ارزان تر است. ( دلیل منطقی نداره، نپرس )

قیمت msi 580 gtx و gigabyte 580 gtx و asus 580 gtx الان چنده؟
msi 580 رو با گارانتی 700 تومن قیمت دادن به من؟به نظرتون زیاد نیست؟>گیگا رو هم 800 تومن

راستی یه سوال دیگه به نظرتون ps3 بخرم ؟میگن هک شده .و اینکه Ps3 افت فریم نداره؟آخه من خیلی حساسم به افت فریم

آخرین ویرایش:
قیمت msi 580 gtx و gigabyte 580 gtx و asus 580 gtx الان چنده؟
msi 580 رو با گارانتی 700 تومن قیمت دادن به من؟به نظرتون زیاد نیست؟>گیگا رو هم 800 تومن

راستی یه سوال دیگه به نظرتون ps3 بخرم ؟میگن هک شده .و اینکه Ps3 افت فریم نداره؟آخه من خیلی حساسم به افت فریم

بیمن مدل های مرجع گیگابایت و MSIوEVGAفرقی وجود نداره و همشون یک کارایی دارن!
اگر عجله داری EVGAبگیر که حدود 650 هست!
به نظر من با اومدن 6990و تایید عرضه590صبر کن ببین اوضاع چجوری میشه! (ممکنه الان 580بگیری و پشیمون بشی! )
همین الان که 6990 عرضه شده حدود 60 درصد از 580 قوی تره و حدود 93-100درصد از 6970 قوی تره!

کلی میگم که باعث دعوا نشه!چون فن پی اس3 زیاد داریم اینجا!
گرافیک پی سی به مراتب از کنسول ها بهتر هستش! مخصوصا با خرید کارت HIGH-ENDکه دو چندان میشه! گرافیکی در کرایسیس1و2 در پی سی می بینی هیچ وقت روی پی اس3 و 360 نمی بینی!
هر چقدر پول بدی همونقدر اش می خوری!

سلام!
من ترکیب core i5 760وamd hd 6870را پیشنهاد می کنم!
الان خرید 5850 درست نیشت چون با پولش می تونی یک 6870 بگیری که هم از 5850کمی قوی تر هستش و نقاط ضعف 5850 تقریبا در 6870بر طرف شده!
راستی اصلا VGA ASUSخوب هست؟nvidia وatiبهتر نیس؟اگه اره یه مدل در سطح همین6870 میشه بگین؟این 6870 ddr5 هس نه؟

راستی اصلا VGA ASUSخوب هست؟nvidia وatiبهتر نیس؟اگه اره یه مدل در سطح همین6870 میشه بگین؟این 6870 ddr5 هس نه؟

برند ASUSاز برند های خوب بازار در گرافیک و مادربورد و... هستش!اما به دلایلی قیمت برند محصولات ASUSخصوصا گرافیک هایش نسبت به برند های خوب دیگه مثلEVGAوMSIو.. بالاتره!ضمنا کارت 6870محصول شرکت AMDهستش!( در ضمن AMDشرکت ATIخریداری کرده!)کارتی از انویدیا که رقیب 6870 باشه و کارایی نزدیک بهش داشته باشه کارت GTX470هستش حداقل بالای 380 هزینه کنی براش!در صورتی که با کارایی اش با کارت 6870 فرقی نداره! و تقریبا یکسان هستش!پس شما می تونی 6870را حدودا 270-280بخری!
کارت 6870دارای 1 گیگابایت حافظه GDRR5هستش!
ضمنا بین کارت 6870مدل مرجع بین برند ASUSوMSIو سافایر فرقی نیستش و کارایی یکسانی داره!

سلام
دوستان من یه سیستم(نسبتا ذغالی)دارم می خواستم کارت گرافیکش رو از 8800gt به 460gtx 1g ارتقا بدم میخواستم بدونم چقدر توی بازی ها تاثیر میگذاره
در ضمن بودجه ام 200 بیشتر نیست
سیستمم اینه
athlon x2 5000
4x1g ddr2 800
m.b k9n neov3 (nforce 560)
480a green
تو سایت http://extreme.outervision.com/PSUEngine مقدار پاور رو اینطور نمایش داد(البته با اور کلاک سی پی یو)
8aag1m6metg5xm18pmi.bmp

حالا نظر دوستان چی هست؟

XFX 5770 1GB DDR5
EVGA GeForce GTX 460 1GB
HD 6850 1GB DDR5
HD 4890 Fan TURBO 1GB
دوستان پیشنهادتون کدومه؟
رو قیمتشون پیشنهاد ندید کارتی میخوام که کرایسیس 2 رو بدون هیچ مشکلی اجرا کنه در همین حد برام کفایت میکنه
مادربوردم giga s3
dual core 3600 cpu
با این سخت افزار این کارتها که مشکلی ندارن؟

XFX 5770 1GB DDR5
EVGA GeForce GTX 460 1GB
HD 6850 1GB DDR5
HD 4890 Fan TURBO 1GB
دوستان پیشنهادتون کدومه؟
رو قیمتشون پیشنهاد ندید کارتی میخوام که کرایسیس 2 رو بدون هیچ مشکلی اجرا کنه در همین حد برام کفایت میکنه
مادربوردم giga s3
dual core 3600 cpu
با این سخت افزار این کارتها که مشکلی ندارن؟

cpu شما برای این کارتهایی که گفتین خیلی ضعیفه مخصوصا که شما کرایسی 2 رو میخایین با فریم خوبی اجرا کنین که این بازی نیاز شدیدی به cpu داره .اگه مشکل بودجه ندارین main و cpu رو عوض کنین و اگه میخایین با هزینه کم کارایی بهتری داشته باشین برین سمت amd

دوست عزیز ممنون از راهنمائیت اما همه اینا که گفتی خودم میدونم من میخوام بدونم این کارتها با این CPU مچ میشه یا نه?
شما روی چه فاکتوری میگی کرایسیس احتیاج زیادی به CPU داره؟

دوست عزیز ممنون از راهنمائیت اما همه اینا که گفتی خودم میدونم من میخوام بدونم این کارتها با این CPU مچ میشه یا نه?

منظورشون gpu بوده بهترین راهش اور کردن cpu هست تا ببینید چقدر توی بازی تاثیر داره البته برای کسی که اور بازه

سلام ...

کارت گرافیک Zotac GTS 250 1 GB توی بازار مشهد نیست ...

CPU i3 550 قراره بگیرم و Main Board Asus P7H55 هست البته کدوم مدلش هنوز معلوم نیست ...

طرف یه مدل خوب از مدل های XFX رو پیشنهاد داده ، البته مدلش رو یادم نیست الان ... به نظر شما XFX خوبه ؟!!! Asus چی ؟

لطفا اگر امکان داره یه مدلی که با Main و CPU مچ باشه ، به من معرفی کنید ... میخوام قیمتش دورو بر zotac GTS 250 باشه ... Zotac نزدیک به این مدل چی تو بازار فراوونه ؟...

اون cpu رو بنداز دور عزیز من

اصلا نه با کارت های گرافیکی که انتخاب کردی مچ میشه نه به درد بازی میخوره
اونم کرایسیس!

سلام ...

کارت گرافیک Zotac GTS 250 1 GB توی بازار مشهد نیست ...

CPU i3 550 قراره بگیرم و Main Board Asus P7H55 هست البته کدوم مدلش هنوز معلوم نیست ...

طرف یه مدل خوب از مدل های XFX رو پیشنهاد داده ، البته مدلش رو یادم نیست الان ... به نظر شما XFX خوبه ؟!!! Asus چی ؟

لطفا اگر امکان داره یه مدلی که با Main و CPU مچ باشه ، به من معرفی کنید ... میخوام قیمتش دورو بر zotac GTS 250 باشه ... Zotac نزدیک به این مدل چی تو بازار فراوونه ؟...

xfx که شرکت سازنده چیپ گرافیکی نیست که میگی طرف یه مدل xfx پیشنهاد داده!!!

در ضمن gts 250 زوتاک هم توی مشهد موجوده
بگردی راحت پیدا میشه

شما یه gts 450 evga بگیر قیمتش 165 تومنه
دایرکس 11 هم ساپورت میکنه
مصرفش هم کمه از gts250 هم بهتره

سلام
دوستان یه مدتی هست در نظر دارم که دو کات گرافیکی بگیرم و sil
یه سوال داشتم sli در حالت 8x دو pci باحالت 16x دو pci با هم چه فرقی دارن؟
چقدر تو عمل کرد موفق هست؟

سلام
دوستان یه مدتی هست در نظر دارم که دو کات گرافیکی بگیرم و sil
یه سوال داشتم sli در حالت 8x دو pci باحالت 16x دو pci با هم چه فرقی دارن؟
چقدر تو عمل کرد موفق هست؟

سلام عزیز
بستگی داره کارتت چی باشه
توی 460 و 560 و این حرفا که فرق خاصی از نظر قدرت ندارن
اما اگه بخوای 580 رو sli کنی بهتره یه بوردی برداری که 16x باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or