مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام.

من میخوام همچین سیستمی رو بعد از عید بگیرم میشه بگید خوبه یا نه؟

CPU: Intelcore i7 870
Grafic: GTX 560 TI
Power: gp1030B
Ram: 4gig DDR3 1333
Mainboard: ----------- p45 be bala

اگه چیزیش کمه یا این که قوی نیست بگید.

و این که ایا این cpu ای که انتخاب کردم خوب و قوی هست؟ و ایا CPU تو همین رنج قیمت قوی تر هم هست؟

اگر این سسیتم را برای گیم می خوای سیستم خیلی خوبی هستش!
مادبورد هم باید از سری P55بگیری!چون 870سوکت1156هستش!
البته اگر می تونی صبر کن ببین تکلیف پلتفرم SANDYBRIDGEمیشه و قیمت هاش کم بشه!چرا که پل شنی کارایی به مراتب بیشتری نسبت به سی پی یو های نسل حاضر داره!اگر نمی تونی صبر کنی همون سیستم خوب هستش!سی پی یو هم رنج 870سی پی یو I7 950هستش! که البته سوکت 1366هستش که مادربورد های X58را می خواد که قیمت بیشتری نسبت به P55داره!
البته پاوری را هم که انتخاب کردی برای سیستمت زیاد قوی هستش!حتی در اینده هم بخوای دو تا 560بندازی(SLI)!یک پاور 885جواب میده! اون پاور برای این هستش که شما دو تا 560داشته باشین و تازه خیلی اورکلاکشون کنی و سی پو یو را هم به مقدار زیاد اور کنی پاور 1030 به کمکمت میاد و خیالت را راحت میکنه!

نظرتون در مورد cpu:phenom x4 970 با گرافیک 570 580 چیه؟

خب از سی پی یو قبلیت بهتره!مخصوصا اگه این سی پی یو amdاور کنی یک مقدار بیشتر نتیجه بهتری خواهی گرفت!
اما اگر دنبال یک بازده خیلی خوب هستی!
این سی پی یو خیلی خوب هستن!
core i7 950
core i7 930
یا پل شنی!
core i7 2600k
در نهایت می تونی core i5 760فکر کنی!
خب البته مجبوری کل سیستم را عوض کنی و هزینه زیادی صرف کنی!

نه اصلا فکر corei7 تو ذهنم نیست خرج زیادی برمیداره به خاطر 5 یا 6 فریم بهتر از x4 970 که توی تستا دیدم
البته این فکر هم دارم کدوم بهتره:
core i5 650 یا q9550
x4 970

درود به دوستان گل ... کسی از قیمت کارت Zotac GTX 570 AMP خبری داره ؟ ( تو بازار ایران ) بنظرتون 540 تومن منطقی هستش ؟ ( با GTX 480 که تو بازار جهانی 70 دلار گرونتره ... برابره ! ) ... لطفا اگه شرکت یا کسی رو میشناسید که با شهرستان معامله میکنه و این برند رو دارند به من پی ام بدید

آخرین ویرایش:
سلام.
درمورد دو كارت Radeon HD6950 & 6970.
ظاهراً با فلش كردن بايوس 6970 روي 6950 ميشه شيدرهاشو آنلاك كرد و تبديلش كرد به 6970 چون طراحي دو كارت از همه نظر دقيقاً يكي هست! :)
كسي اطلاعات تكميلتري در اين رابطه داره؟؟

سلام.
درمورد دو كارت Radeon HD6950 & 6970.
ظاهراً با فلش كردن بايوس 6970 روي 6950 ميشه شيدرهاشو آنلاك كرد و تبديلش كرد به 6970 چون طراحي دو كارت از همه نظر دقيقاً يكي هست! :)
كسي اطلاعات تكميلتري در اين رابطه داره؟؟
خوب من يه سرچ كوچيكي زدم. ظاهراً كار بسيار راحتي هست و اگرم احياناً بايوس و كارت گرافيك به مشكل برخورد، با استفاده از سيستم دو بايوسه اي كه در تمامي كارتهاي سري 6900 به كار گرفته شده ميشه بايوس رو به حالت اوليه در آورد و كارت رو زنده كرد!! :))
براي كسب اطلاعات بيشتر به لينك زير برين كه هم برنامه هاي مورد نياز و هم توضيحات لازمه رو در مورد مراحل فلش كردن بايوس داده :

http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/159

حساب كنين .... با يه كارت حدوداً 400 تومني (تو ايران البته) صاحب كارايي يه كارت 500 تومني مثل 6970 و يا GF GTX570 ميشين!!

البته بازم ريسك انجام اين كار با خود فرد هست و شركت هاي گارانتي كننده هيچ مسئوليتي رو در قبال اين كار به عهده نميگيرن!

هرچند تو ايران در بسياري از موارد گارانتي كشكه!

و نكته پاياني اينكه AMD/ATI Rules (نظر و سليقه شخصي) :)

Last edited by a moderator:
دوستان نظرتون راجع به cpu core i7 950 با گرافیک gtx 480 overclock شدخ چیه؟
کلا یه سیستم پیشنهادی تا 2 میلیون با مانیتور معرفی کنید لطفا

خرید 480 دیگه پیشنهاد نمیشه با اومدن 570 و 560

واسه سیستم هم تاپیک کناری سوالتون رو بپرسین اینجا فقط مخصوص کارت گرافیک هست

عزیزان میشه بگین تا 300 تومن چه کارتی رو پیشنهاد می کنید؟من زیاد با رزولوشن بالا بازی نمیکنم

gtx460 1gb evga با قیمت 245

درود به دوستان گل ... کسی از قیمت کارت Zotac GTX 570 AMP خبری داره ؟ ( تو بازار ایران ) بنظرتون 540 تومن منطقی هستش ؟ ( با GTX 480 که تو بازار جهانی 70 دلار گرونتره ... برابره ! ) ... لطفا اگه شرکت یا کسی رو میشناسید که با شهرستان معامله میکنه و این برند رو دارند به من پی ام بدید

قیمت 570 از برند ایسوس مدل معمولی 510 تومنه
پس
در کل خوبه ارزش خرید داره

ببخشید که دوباره این سوال رو میپرسم.
طبق همون سیستمی که گفتم یعنی این سیستم:

CPU: Intelcore i7 870
Grafic: GTX 560 TI
Power: gp1030B
Ram: 4gig DDR3 1333
Mainboard: P55

بازی هارو بدون افت فریم و با اخرین جزئیات میتونه نشون بده؟

و تا کی میتونه به این صورت پیش بره؟

سیستم خوبه و اکثر بازیها رو تا 1-2 سال دیگه به راحتی اجرا میکنه
به جز چند تا بازی که تعداشون از انگشتان یه دست هم کمتره (مثل کرایسیس و bttelfield 3 )

آخرین ویرایش:
سلام من میخوام یه ۵۷۰بگیرم میخوام بدونم که مشگلی با این سیستمی که دارم پیش نمیاد یعنی رو بردم و سی پی یوم جواب میده یا نه مرسی:
Cpu:phenomx3 8750
Mb:asus m3n78-eh

سلام من میخوام یه ۵۷۰بگیرم میخوام بدونم که مشگلی با این سیستمی که دارم پیش نمیاد یعنی رو بردم و سی پی یوم جواب میده یا نه مرسی:
Cpu:phenomx3 8750
Mb:asus m3n78-eh

سلام
سی پی یو برای کارت های high-endضعیف هستش و نمی تونی بیشترین بازده را از کارت بگیری در هر صورت می تونی gtx570بگیری!پاورتم باید بالای 585 باشه!

سیستم خوبه و اکثر بازیها رو تا 1-2 سال دیگه به راحتی اجرا میکنه
به جز چند تا بازی که تعداشون از انگشتان یه دست هم کمتره (مثل کرایسیس و bttelfield 3 )[/QUOTE]
یعنی این دو تا بازی رو نمیتونه خوب اجرا کنه؟

من یکی از دلایلی که میخوام سیستمم رو عوض کنم به خاطر همین دو بازی ه.:((

سلام
سی پی یو برای کارت های high-endضعیف هستش و نمی تونی بیشترین بازده را از کارت بگیری در هر صورت می تونی gtx570بگیری!پاورتم باید بالای 585 باشه!

مرسی مادربردم چی خوبه نیازی نیس عوضش کنم بعد این سی پی یو رو باید عوض کنم اخه میخوام هر چی پول دارم بدم گرافیک حالا تو مایه های ۱۵۰ بدم سی پی یو چی پیشنهاد میدی واسه این کارت مرسی

سلام اقایون من تو این دو تا موندم کدوم خوبه؟
یکی 107 cpu core i7با vga 5650 1GB ddr3 asusیا
cpu core i5 760 با vga asus 5850 HD ddr3 1GB
کدوم خوبه؟

سلام!
من ترکیب core i5 760وamd hd 6870را پیشنهاد می کنم!
الان خرید 5850 درست نیشت چون با پولش می تونی یک 6870 بگیری که هم از 5850کمی قوی تر هستش و نقاط ضعف 5850 تقریبا در 6870بر طرف شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or