مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

4670 یک گیگابایت 80 تومنه
میشه بگی با وضع بازار چی 80 تومن و از این بهتره؟:|
به 1gb یا 512mb بودنش کاری نداریم الان یه 4670 512mb با یه برد خوب مثل sapphire تو مایه های 85 86 تومن در میاد با 10 تومن بالاتر میتونه یه 9600gt بگیره (با توجه به قابلیت هاش) که به نظر من انتخاب بهتری میتونه باشه.
این همون با وضع بازار میشه.b-)

آخرین ویرایش:
پس من باید main رو عوض کنم و کیس را دوباره ببندم؟
خب اگه بخوام عوض کنم می تونم یه مادربرد که رم ddr3 ساپورت کنه راانتخاب کنم و از رم 2gig ddr3 استفاده کنم.و گرافیک هم از همون 5770 استفاده می کنم...اسم کامل 5770 چیه؟در ضمن یه cpu خوب با قیمت مناسب به من پیشنهاد کند...
من بخوام کیس را دوباره ببندم با یه مادربرد ddr3 و عوض کردن main با این گرافیک و رم و cpu حدودا در حد معقول چقدر می شود؟

آقا نظرتون در رابطه با GTX465 چیه ؟ به بازار ایران اومده ؟ قیمتش چنده ؟
خوب نظرها که مساعده ، هنوز هم وارد نشده البته اوایل مثل دو برادر بزرگترش قیمتای فضایی داره.:)
پس من باید main رو عوض کنم و کیس را دوباره ببندم؟
خب اگه بخوام عوض کنم می تونم یه مادربرد که رم ddr3 ساپورت کنه راانتخاب کنم و از رم 2gig ddr3 استفاده کنم.و گرافیک هم از همون 5770 استفاده می کنم...اسم کامل 5770 چیه؟در ضمن یه cpu خوب با قیمت مناسب به من پیشنهاد کند...
من بخوام کیس را دوباره ببندم با یه مادربرد ddr3 و عوض کردن main با این گرافیک و رم و cpu حدودا در حد معقول چقدر می شود؟
شما باید سه قطعه ی اصلی یعنی cpu , ram و main رو عوض کنی واسه ارتقاء قطعات هم میتونی درخواستت رو تو این تاپیک مطرح و پیگیری کنی.

خوب نظرها که مساعده ، هنوز هم وارد نشده البته اوایل مثل دو برادر بزرگترش قیمتای فضایی داره.

فکر نمیکنم بتونن هر قیمتی که بخوان بدن.
الان قیمتش تو بازار جهانی حدودا ۳۰۰ دلاره ، خوب قمیت GTX470 در ایران ۴۷۰ هزار تومان ، خیلی بخوان قیمت بدن باید ۴۰۰ هزار تومان قیمت بذارن چون بیشتر از اون خوده GTX470 رقیبش میشه و فروش نمیره !‌
فکر کنم حدودا قیمتش با محاسباته من یک چیزی در حدوده ۳۷۰ هزار تومان در بیاد ، نظرت چیه ؟

نظر دوستان

بین دو گزینه کدام انتخاب می کنید چرا؟

ATI 5850 + برای فیزیکGt 210

یا کلا برم GTX 470 بخرم؟

فقط می خوام برای مافیا 2 این کارو بکنم
مادر برد 790 GX
CPU: phenom II 550
ram: 4 GB ddr3 1333
VGA:4850
مانیتور هم 1050 * 1680 هست اصل مشکل هم همینه

آخرین ویرایش:

یا کلا برم GTX 470 بخرم؟

مادر برد 790 GX
دوستان در مورد قدرت این کارت ها این نظر می دن.
1.ولی شما حالت اول رو حداقل با درایورهای قانونی موجود نمی تونید داشته باشید.چون درایورهای nvidia در صورتی که کارت غیر nvidia رو سیستم شناسایی کنن فیزیک رو پردازش نمی کنن.
2.اگه با سیستمتون مشکلی ندارید به نظر من تا عرضه مافیا صبر کنید تا حداقل 470 ارزون تر بشه.
3. مشکل مانیتورتون چیه الان؟

کر نمیکنم بتونن هر قیمتی که بخوان بدن.
الان قیمتش تو بازار جهانی حدودا ۳۰۰ دلاره ، خوب قمیت GTX470 در ایران ۴۷۰ هزار تومان ، خیلی بخوان قیمت بدن باید ۴۰۰ هزار تومان قیمت بذارن چون بیشتر از اون خوده GTX470 رقیبش میشه و فروش نمیره !‌
فکر کنم حدودا قیمتش با محاسباته من یک چیزی در حدوده ۳۷۰ هزار تومان در بیاد ، نظرت چیه ؟
دقت کن ، گفتم اوایلش.
فک میکنم 2 ماه پیش بود حدودا که gtx480 تو بازار تا 950 هم معامله میشد ولی الان اومده رو پایه 600 650 تومن البته بیشتر مدلای گارانتی دار هنوزم بالای 700 تومن معامله میشن ، 470 هم که یجورایی نایاب شده و قیمت مشخصی نداره.
پس من برم سراغ گرافیک SAPPHIRE 5770 ؟
تا 250 تومان برای کارت گرافیک چیز بهتری غیر از این نیست؟
از خریدش پشیمون نمی شم؟
نمیدونم به شما گفتم یا دوست دیگه ای ، اگه میتونی صبر کن برسونش تا 300 305 تومن یه hd5850 بگیر که به مراتب سریعتر از 5770 و 4890 هستش اگر نه که میتونی gtx260/216 با برد giga یا asusش رو در نظر بگیری.

یا کلا برم GTX 470 بخرم؟

مادر برد 790 GX
خوب 470 فعلا قیمت مشخصی نداره که به نظر من الان ارزش خرید نداره چون شما با همون هزینه یا بهتر بگم کمتر میتونی hd5870 بگیری که سریعتر از 470 هم هستش.
مشکل مانیتورتون چیه الان؟
منظور بالا بودن res مانیتور بود.

آخرین ویرایش:
نظر دوستان

یا کلا برم GTX 470 بخرم؟
مادر برد 790 GX

دوستان در مورد قدرت این کارت ها این نظر می دن.
1.ولی شما حالت اول رو حداقل با درایورهای قانونی موجود نمی تونید داشته باشید.چون درایورهای nvidia در صورتی که کارت غیر nvidia رو سیستم شناسایی کنن فیزیک رو پردازش نمی کنن.
2.اگه با سیستمتون مشکلی ندارید به نظر من تا عرضه مافیا صبر کنید تا حداقل 470 ارزون تر بشه.
3. مشکل مانیتورتون چیه الان؟

خوب 470 فعلا قیمت مشخصی نداره که به نظر من الان ارزش خرید نداره چون شما با همون هزینه یا بهتر بگم کمتر میتونی hd5870 بگیری که سریعتر از 470 هم هستش.
منظور بالا بودن res مانیتور بود.

خیلی ممنون
1. اگر 5870 فکر کنم مافیا رو به خاطر اینکه با انویدیا قرداد داره نتونم جزئیاتش رو کاملتر ببینم.
2. با این سیستم فعلی مشکلی ندارم آشغال بدن مادر بردم که تا آخر هفته آینده می فرستم گارانتی(asus M4A78T-E)
3. مشکل مانیتور همون طور که گفتید رزولوشن که باعث شده ای هزینه رو دستم بیاد.
4.آخرش 5870 یا 5870 یا GTX 470 کدومو بگیریم؟(قیمتا تا آخر تیر پایین می یاد یا نه)
5. GTX 465 احتمال داره تا قبل از مرداد تو بازار با گارانتی بیاد؟
6. زیاد شد ببخشید (بازم تشکر)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or