مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

5670 خوب نیس تو این رنج قیمت و کلا کارت ضعیفی هست

حدود 130-160 از برند های مختلف
آره قیمت گرفتم . قیمت 5670 تو اصفهان 150 (گیگا مدل آورکلاکش ) ولی قیمت gts 250 رو 170 و 180 هست .یکم گرونه . من رو 140 تومن یا 150 میخام بگیرم . gt 240 هم 130 تومنه . همه ی اینا برند گیگاست . البته برندای دیگه هم همین هستن تقزیبا .
حالا به نظر شماها چه کنیم

ati radeon 5970 چنده؟؟؟؟؟ ارزش داره؟؟؟
سلام دوست عزيز
قيمتش 720 تا 750 تومن بسته به برندهاي مختلف متغيير هست.
اگر از لحاظ بوجه و ميزان رزولوشني كه مانيتور شما پشتيباني مي‌كنه مشكلي نباشه، ارزش داره.
براي بهره گيري كامل از اين كارت بايد مانيتور شما از روزلوشن بالاي 1920*1080 پشتيباني بكنه. در غير اين صورت كارت 5870 خيلي مناسب‌تر است.

سلام دوستان:d

1- میخواستم بدونم کارت GTS 250 بهتره یا ATI 5750

2- میشه 5750 رو GA945-PL-S3 سوار کرد و ساپورت میشه

ممنون:x
از اونجای که مدتی سوال خودم هم بود و همینجا مطرح کردم و دوستان کمک کردند :d

1 - در کل gts 250 قوی تر و بهتره
2 - بله مشکلی نداره

ati radeon 5970 چنده؟؟؟؟؟ ارزش داره؟؟؟
البته همون 5870 هم برای اینکه تموم بازیهای کنونی رو روی full Hd بازی کنی به راحتی جواب مبده ولی دیگه 5970 دیگه برای خودش نوعی غول به حساب میاد!!
ولی اگه بودجه_ت میکشه و سیستمت هم از نظر پاور و هم از نظر کارایی میکشه آینده نگرتر هست;)

آخرین ویرایش:
سلام

میخاستم بدونم ati 4670 ddr3 با 4650 ddr3 چه فرقی دارن؟تفاوت خیلی زیاده؟
4650 که رسما وجود خارجی نداره (نه اینکه تو بازار نباشه ما به حساب نمیاریمش :d) ، 4670 هم با توجه به وضعیت بازار و مدلای موجود دیگه ارزش خرید نداره شما اگه تو فکر ارتقای کارت هستی بهتره مشخصات سیستم و بودجه ت رو بگی تا ما یه حالی بهش بدیم.

سلام خدمت دوستان من مانیتورم سامسونگ مدل T1900p هست (19 اینچ). میخواستم بدونم حداقل کارت گرافیکی(ارزونترین) که بتونم بازیهای روز رو روی یه رزولوشن خوب روی این مانیتور بازی کنم چی هست؟(فریم قابل قیول تو این رزلوشن بهم بده). مشکل پاور هم ندارم و الان یه 9600 gso دارم که تا خرخره اوور شده ولی تو بعضی از بازیا اذیت میکنه.

سلام به همه ی دوستان.
لطفا یه راهنمایی به من بکنید که گیج شدم در حد المپیک.
می خوام یه کارت گرافیک مدل gt240 ddr5 1G با قیمت 145000 بخرم اما بازم مردد هستم.ببینید من می تونم برای کارت گرافیک 200 تومان هم هزینه کنم و حتی اگه مخ باباهه رو بزنم تا 250 هم شاید بشه...شما می گید چی بخرم؟...می خوام مثلا با بازی مثل gta IV مشکلی نداشته باشه و کلا با بازیهای جدید
شاید نتونم تا چند سال دیگه سیستم را ارتقا بدم لطفا یه مدل پیشنهاد کنید پشیمون نشم.
در ضمن می خوام دو تا رم 2gig ddr2 استفاده کنم.با توجه به کارت گرافیک و این رم و بازی ها این cpu با این مشخصات هم باید عوض بشه؟
a09h8w.jpg

در ضمن برای کارت گرافیک باید به مدل پاور هم توجه کنم؟اون را از کجا باید بفهمم؟
لطفا منو از سردرگمی در بیارین کارت گرافیک SAPPHIRE 5770 را هم بهم پیشنهاد دادند نمی دونم چکار کنم!!!:((
ببخشید سوالهام زیاد بود

4650 که رسما وجود خارجی نداره (نه اینکه تو بازار نباشه ما به حساب نمیاریمش :d) ، 4670 هم با توجه به وضعیت بازار و مدلای موجود دیگه ارزش خرید نداره شما اگه تو فکر ارتقای کارت هستی بهتره مشخصات سیستم و بودجه ت رو بگی تا ما یه حالی بهش بدیم.
4670 یک گیگابایت 80 تومنه
میشه بگی با وضع بازار چی 80 تومن و از این بهتره؟:|
سلام به همه ی دوستان.
لطفا یه راهنمایی به من بکنید که گیج شدم در حد المپیک.
می خوام یه کارت گرافیک مدل gt240 ddr5 1G با قیمت 145000 بخرم اما بازم مردد هستم.ببینید من می تونم برای کارت گرافیک 200 تومان هم هزینه کنم و حتی اگه مخ باباهه رو بزنم تا 250 هم شاید بشه...شما می گید چی بخرم؟...می خوام مثلا با بازی مثل gta IV مشکلی نداشته باشه و کلا با بازیهای جدید
شاید نتونم تا چند سال دیگه سیستم را ارتقا بدم لطفا یه مدل پیشنهاد کنید پشیمون نشم.
در ضمن می خوام دو تا رم 2gig ddr2 استفاده کنم.با توجه به کارت گرافیک و این رم و بازی ها این cpu با این مشخصات هم باید عوض بشه؟
a09h8w.jpg

در ضمن برای کارت گرافیک باید به مدل پاور هم توجه کنم؟اون را از کجا باید بفهمم؟
لطفا منو از سردرگمی در بیارین کارت گرافیک SAPPHIRE 5770 را هم بهم پیشنهاد دادند نمی دونم چکار کنم!!!:((
ببخشید سوالهام زیاد بود
gt 240 یک مضخرف به تمام معناست
cpu شما از پس کار های روز مره هم بر نمی اد چه برسه به بازی
5770 نسبت به قیمت کارت بسیار خوبیه ولی نه با سی پی یو ی شما!!!
سی پی یو شما خیلی بده!خیلی بد
اصولا این سی پی یو یک مادربورد قدیمی هم داره که بعیده 45 نانو متری های 775 رو ساپورت کنه
پس جواب شما اینه که سیستمت رو بذار کنار
کلا یه کیس دیگه بگیر درغیر این صورت بیخیال هر گونه تعویض قطعاتت شو

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما که کلا همه چیو بردی زیر سوال...شما اولین نفری هستی که می گی باید کلا عوض بشه
مادر برد من هم اینه
2hs906u.jpg

در ضمن به من گفتن مادربرد و گرافیک کاملا با هم سازگارند.
فقط مونده cpu ....فکر نکنم نیازی به کیس بستن دوباره باشه
اگه اینجوره که دوباره main جدید و ...
انگار اومدم اینجا وضع بدتر شد!

راستی 5770 الان چنده؟لطفا هر نوع کارت گرافیکی می گید قیمت را هم بگید

Last edited by a moderator:
دوستان 4890 با برند vtx چطوره؟خیلی با saphire و xfx و برند های معروف فرق میکنه؟از لحاظ performance چطور؟اگه اختلافش خیلی فاحش هستش بگید که نخرم.ممنون

راستی 5770 الان چنده؟لطفا هر نوع کارت گرافیکی می گید قیمت را هم بگید

دوست عزیز شما که کلا همه چیو بردی زیر سوال...شما اولین نفری هستی که می گی باید کلا عوض بشه
مادر برد من هم اینه
2hs906u.jpg

در ضمن به من گفتن مادربرد و گرافیک کاملا با هم سازگارند.
فقط مونده cpu ....فکر نکنم نیازی به کیس بستن دوباره باشه
اگه اینجوره که دوباره main جدید و ...
انگار اومدم اینجا وضع بدتر شد!

درسته
cpu شما اصلا به درد نمیخوره
باید عوض بشه

---
در مورد کارت گرافیک هم دو تا انتخاب بیشتر نداری

gtx260

5770

و هر دو تقریبا یه قیمت هستن

210-240

دوستان 4890 با برند vtx چطوره؟خیلی با saphire و xfx و برند های معروف فرق میکنه؟از لحاظ performance چطور؟اگه اختلافش خیلی فاحش هستش بگید که نخرم.ممنون

این برند از زیر شاخه های TUL Corporation هست
مثل power color

اما با توجه به قیمتش که یه خورده زیادی پایینه
فکر نمیکنم معتبر باشه

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or