مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

کارت گرافیک hd7770 کدوم مدلش بهترینه asus یا سافایر یا msiلطف کنید تو رنج قیمت 300. تومن یه سی پی یو از amd. معرفی کنیدباتشکر

مدلهای ASUS و MSI بهترین گزینه ها هستن.
پردازنده هم Core i3 3220 توصیه میشه.

سلام دوستان . من میخوام یه لپ تاپ بخرم که گرافیکش hd 5000 است . می خوام بدونم این گرافیک برای کار با autocad و photoshop مناسبه ؟؟؟

خیر، هیچ مدل گرافیک آنبرد اینتل به درد برنامه های مهندسی و طراحی نمی خوره، فقط مدلی بگیرید که گرافیک دوم از NVIDIA یا AMD داشته باشه.

پاور من green gp 885b 885 watt هست. اگه gtx 760 بگیرم با این پاور مشکلی پیدا نمیکنه؟​

شما دوتا 760 هم بگیری باز جوابگو هست!

دوستان قصد خريد يك لپتاپ داشتم با مشخصات core i 7 & 6 gb ram& nvidia gt 740m
ميخواستم ببينم تا چه حد مي تونم تو اجراي بازي روش حساب كنم ؟؟ براي اجراي همه بازي ها جواب ميده ؟؟؟؟

در حد متوسط جوابگو هست، برای بازی های سنگین مدلی با تراشه ی گرافیکی GTX 760/765 توصیه میشه. در کل لپ تاپ معمولی زیاد به درد بازی نمی خوره.

با سلام يه سوال تخصصي داشتم از اساتيد ارجند :
يه كارت هست براي لپ تاپ به نام gt 740m كه دو تا مدل داره يكي 2 گيك و اون يكي 4 گيك در حالي كه مدل همون است يعني همون gt 740m
ميخواستم ببينم تفاوتي دارن واقعا يا همينجوري يه چيزي نوشتن ؟؟؟؟؟
اينم در نظر داشته باشيد در قيمت لپ تاپ ٢٠٠ تومان تفاوت داره

با سلام يه سوال تخصصي داشتم از اساتيد ارجند :
يه كارت هست براي لپ تاپ به نام gt 740m كه دو تا مدل داره يكي 2 گيك و اون يكي 4 گيك در حالي كه مدل همون است يعني همون gt 740m
ميخواستم ببينم تفاوتي دارن واقعا يا همينجوري يه چيزي نوشتن ؟؟؟؟؟
اينم در نظر داشته باشيد در قيمت لپ تاپ ٢٠٠ تومان تفاوت داره

در حال حاضر رم گرافیکی بالای 2 گیگ عملا استفاده ای نداره و تبلیغاتی هست، مخصوصا برای تراشه های موبایل(لپ تاپی)

با سلام

دوستان کسی میدونه قیمت کارت گرافیک Asus Geforce GTX 760 Mars چقدره و کی وارد بازار داخلی میشه ؟

شما فقط مترصد این باش که یه کارتی معرفی بشه،همون روز بیای بپرسی کی اینجا میرسه و چنده! :)

آخه امروز تازه کارت رو دادن بررسی کنن سایتا، هنوز هم که جایی نزاشتن برای فروش، حالا از کجا بدونیم کی میرسه یا اصلا چه قیمتی هست؟

خب پیش بینیتون غلط از آب در اومد! و 780ti به گفته ی دوستان الان وارد ایران شده در حالی که شما پیشبنی میکردید 3-4 ماه بعد وارد بشه!
پس با این احتساب میتونیم منتظر این باشیم که طیکی دو-سه هفته ی آتی r9290x وارد بشه؟!
چون بیشتر مایلم یه 290 ببیندم که یک سال بعد با خریدی یکی دیگه کراس فایر کنم!
فقط با توجه به تجربه ای که دارید می تونیم امیدوار به خرید r9290x که 550 دلار قیمت داره در کشورمون به قیمت 2 تومن باشیم؟!

شما فقط مترصد این باش که یه کارتی معرفی بشه،همون روز بیای بپرسی کی اینجا میرسه و چنده! :)

آخه امروز تازه کارت رو دادن بررسی کنن سایتا، هنوز هم که جایی نزاشتن برای فروش، حالا از کجا بدونیم کی میرسه یا اصلا چه قیمتی هست؟

حق با شماست الان که بررسی کامل سایت guru3d رو دیدم نوشته بود خود ایسوس هم هنوز قیمت رو اعلام نکرده اما کسی که کارت رو بررسی کرده بود گفته بود قیمت احتمالی اش 499 یورو هست.

خب پیش بینیتون غلط از آب در اومد! و 780ti به گفته ی دوستان الان وارد ایران شده در حالی که شما پیشبنی میکردید 3-4 ماه بعد وارد بشه!
پس با این احتساب میتونیم منتظر این باشیم که طیکی دو-سه هفته ی آتی r9290x وارد بشه؟!
چون بیشتر مایلم یه 290 ببیندم که یک سال بعد با خریدی یکی دیگه کراس فایر کنم!
فقط با توجه به تجربه ای که دارید می تونیم امیدوار به خرید r9290x که 550 دلار قیمت داره در کشورمون به قیمت 2 تومن باشیم؟!
بستگی داره شما چجور جمله رو معنی کنی ، اینکه گفته میشه تا 3 یا 4 ماه دیگه میرسه به بازار منظور بصورت انبوه هستش و از برند های مختلف نه فقط یه برند خاص و به تعداد 5 تا !
سلام. کارت گرافیک amd hd 7770 به چقدر پاور نیاز داره؟
حداقل یه 400w میخواد که حالا بسته به قطعات دیگه باید یه چیزی تو همین حدود یا بالاتر در نظر بگیری.

اهان .. پس انطوریاست !

یعنی توی یه کارت گرافیکی در واقع انگاری دو تا کارت گرافیکی به کاربردن دیگه اره ؟ پس نیازی به sli کردن دو تا کارت مجزای 760 نیست و میشه اصلا دو تا مارس خرید و اون دو تا رو SLI کرد درست گفتم ؟

دوستان! من یه 280x گرفتم هفته پیش. این مدل رو:
SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC
تا الان که بسیار خوب و بدون مشکل داره کار میکنه مخصوصا توی BF4. کسانی که می خوان 770 بگیرن، این کارت رو در نظر داشته باشن انتخاب خوبی هست.
مبارکه رفیق!
فقط از کجا خریدی؟! چند خریدی؟! از اونجا که خریدی r9 290x هم داشت؟! اگه داشت قیمتش چند بود؟!

مبارکه رفیق!
فقط از کجا خریدی؟! چند خریدی؟! از اونجا که خریدی r9 290x هم داشت؟! اگه داشت قیمتش چند بود؟!

والا من از خارجه خریدم! یعنی از آلمان یه سیستم کامل سفارش دادم. حدودا دور و بر 300 دلار در اومد. 290x هنوز خیلی نیومده، تک و توک هست مدل رفرنس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or