مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

Sapphire 7790 1gb و Sapphire 7790 2gb OC ارزش تفاوت قیمتش رو داره؟ رم 8 گیگ دارم میگیرم. قیمت به روز دارین؟
GTX 650 Ti چطور بهتر نیست از 7790؟

بله، اما بهتره یکباره به جای 7790 یه 7850 یا GTX 650Ti بخرید که راندمان بهتری دارن و قیمتش هم خیلی بالاتر نیست.

عاغا من یه سوال بپرسم

راستش میخوام برا سیستمم گرافیک gtx 770 تهیه کنم تفریبا با قیمت 1/500 و اینا دقیقا یادم نیست قیمتش همین حول و حوشا بود

ولی میتونم یه 400 تومنم روش بزارم یا حداقل همون سقف دو میلیون رو بدم برا گرافیک

اولش فک کردم میتونم 780 رو بخرم با دو میلیون ( اونم با احتساب به کاهش قیمت جهانیش تا 500 دلار بود فک کنم ) ولی دیدم نه تو ایران از این خبرا نیست متاسفانه

ولی میخوام برم سمت amd

نمی دونم اونم با توان مصرفیش و داغی کارتهایی که داره یه جورایی میترسم

ولی میخوام حداقل یه کارت خوبی بخرم با دو تومن بندازم سیستمم ! و تو اینده هم هم میخوام حتما sli کنم!

نمی دونم یکی کمکم کنه برم سمت amd نرم ؟ اصلا کارتی هست تا سقف دو میلیون و خیلی بهتر از 770 و نزدیک 780 ؟ اسمش ؟ دو تا رو با هم بببندم تو اینده بازده دو تا کارت انودیا بهتر عمل میکنه یا amd

ممنون میشم کمکم کنید

شما همون 770 بگیر، بعدا در صورت نیاز SLI کن
کارت 780 به این زودیا اینجا به 2 تومن نمیرسه، مدل دیگه ای هم این وسط وجود نداره برای خرید. SLI وضعیت خیلی بهتری داره تا کراس فایر.

بهترین انتخابت290x هست ولی‌ هنوز توی ایران نیومده.از نظر قیمت هم معلوم نیست چقد بشه...فعلا صبر کن شاید کم کم 780 بکشه پائین.

ممنون .. 3 - 4 ماه باید صب کنم تا 290x بیاد و اونم جا بیفته .. ولی نه نمی تونم صب کنم حداقل تا یه ماه باید جم کنم زده به کلم :d

شما همون 770 بگیر، بعدا در صورت نیاز SLI کن
کارت 780 به این زودیا اینجا به 2 تومن نمیرسه، مدل دیگه ای هم این وسط وجود نداره برای خرید. SLI وضعیت خیلی بهتری داره تا کراس فایر.

ممنون داداش ..

داداش فقط یه سواب برا sli تو اینده چه پاوری از همین الان توصیه میکنی تا مشکل ساز نشه واسم ؟

من اینو برداشتم GREEN - GP750B-OC کافیه دیگه ؟

و سی پی یو هم Intel® Core™ i7-3770 Ivy Bridge Processor اینو برداشتم

و کیس هم اگه یادت باشه یه بار پرسیدم اینو برداشتم RaidMax Case SUPER AEOLUS

اینم عکسشه http://upload7.ir/images/09551025572637930353.jpg

ایشالا که برا SLI تو اینده این مشخصات مشکلی واسم پیش نیارن که ؟

ممنون .. 3 - 4 ماه باید صب کنم تا 290x بیاد و اونم جا بیفته .. ولی نه نمی تونم صب کنم حداقل تا یه ماه باید جم کنم زده به کلم :d

ممنون داداش ..

داداش فقط یه سواب برا sli تو اینده چه پاوری از همین الان توصیه میکنی تا مشکل ساز نشه واسم ؟

من اینو برداشتم GREEN - GP750B-OC کافیه دیگه ؟

و سی پی یو هم Intel® Core™ i7-3770 Ivy Bridge Processor اینو برداشتم

و کیس هم اگه یادت باشه یه بار پرسیدم اینو برداشتم RaidMax Case SUPER AEOLUS

اینم عکسشه http://upload7.ir/images/09551025572637930353.jpg

ایشالا که برا SLI تو اینده این مشخصات مشکلی واسم پیش نیارن که ؟

پاور 750 وات برای دوتا کارت 770 کافیه ، مشکلی نیست اما اگه 850 وات باشه خیلی بهتره.

کیس رو هم در مورد مشخصاتش که به ظاهر مشکلی نداره، اما خودم این مدل رو از نزدیک ندیدم که تجربه ای ازش داشته باشم.

سلام
قویتر از quadro که تو کل دنیا موجود نیست با اون قیمت 16 میلیونیش . ولی قویترین گرافیکی که من دیدم اکثرا داشتن 780 و تایتان هستند .
ممنون دوست عزيز. كارت رو براي يه سيستم Workstation لازم دارم.
سري K4000 وارد ايران شده ولي دنبال سري K6000 هستم. مي‌خوام بدونم وارد شده يا نه؟

میخوای بفروشی و دوباره مدل کم مصرف کارتتو بگیری ؟ پولت زیادی کرده ؟:|

مشکل Driver دارم و Error های زیاد !
یکسال هم هست حل نشده با نصب درایورهای زیاد ! و ....!
فقط هم تو بتلفیلد دارم !
حالا قطعی نیست یعنی بود بعد نشد !
R9 که اصلا معلوم نیست کی بیاد ولی DX 11.2 داره !

آخرین ویرایش:
سلام. برای سیستمی با مشخصات زیر چه کارت گرافی پیشنهاد میدید؟ قیمتش از 1.200 بیشتر نباشه :

CPU : AMD Phenom II X6 1090T 3.2GHz
RAM : 8 GIG
Main Board : msi 870A-G54

خودم amd HD 6870 داشتم سوخت. الان چی بخرم بهتره؟

سلام

سري K4000 وارد ايران شده ولي دنبال سري K6000 هستم. مي‌خوام بدونم وارد شده يا نه؟
خیر فکر نکنم هم وارد بشه چون مخاطب خاص داره مثل شما . بهتره به یکی بسپاری برات وارد کنه .

سلام

این کارتها روی سیستمهای استودیو استفاده داره ولی فعلا سراغ ندارم. هنوز کارتهای سری گیمینگ این تراشه هم که 780Ti باشه موجود نیست و عرضه ی عمده هم نشده، چه برسه به K6000 QUADRO.

البته مدل QUADRO خیلی زودتر معرفی شده بود اما احتمالا بخاطر خروجی پایین تراشه ای با این تعداد SMX ، تعداد کارتهای ساخته شده با این تراشه هم احتمالا کم بوده، مگر اینکه الان بعد از چندین ماه بازدهی خط تولید همزمان با عرضه ی 780Ti بهتر شده باشه.

سلام. برای سیستمی با مشخصات زیر چه کارت گرافی پیشنهاد میدید؟ قیمتش از 1.200 بیشتر نباشه :

CPU : AMD Phenom II X6 1090T 3.2GHz
RAM : 8 GIG
Main Board : msi 870A-G54

خودم amd HD 6870 داشتم سوخت. الان چی بخرم بهتره؟

شما پردازنده ی خوبی داری( حداقل از نسل FX توی بازیها بهتر عمل می کنه) می تونی سریعترین کارتها رو هم بخری، هم از سری GTX 770/780 و هم R9 280/290( جایگزین 7870/7970)
با 1200 فقط میشه GTX 760 خرید. سری R9 هم که فعلا موجود نیست.

آخرین ویرایش:
دوستان قصد خريد يك لپتاپ داشتم با مشخصات core i 7 & 6 gb ram& nvidia gt 740m
ميخواستم ببينم تا چه حد مي تونم تو اجراي بازي روش حساب كنم ؟؟ براي اجراي همه بازي ها جواب ميده ؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or