مدل کارت شما gtx 560 خالی هستش با برد گاینورد در مقابل شما کارت 560 مدل ti هستش که در حال رفرنس از کارت شما مقدار نا چیزی بهتره و گرونتره اما در مورد فرکانس کاری مموری کلاک با مدل کارت شما یکیهدمت گرم که جواب دادی اما می خواستم بدونم یعنی کارت گرافیکم با asus gtx 560 ti top پس زیاد فرقی نداره دیگه ؟؟
تا 220 میتونی HD6670 1GB با برد Powercolor رو در نظر بگیری حداقل یه 400w میخواد یعنی شما حداقل رو 450 یا بالاترش باید فک کنی !سلام
با عرض معذرت سیستم من اینه:
cpu:amd doul core 64 x2 2.61gh 5000
main: abit an52
ram:1gb 800 ddr2
میخوام کارت گرافیک در حد 220 تومن و رم 4gb بهش بندازم.یه ویندوز 64 بیت سون لازم دارم . آیا اصلا میشه روی سیستمم این
تغییراتو اعمال کنم؟ لطفا پاور و cpu هم که احتیاجه بگید بخرم.در ضمن ویندوز 64 رو برا ماست وانتد میخوام:d
ممنون که جواب دادیتا 220 میتونی HD6670 1GB با برد Powercolor رو در نظر بگیری حداقل یه 400w میخواد یعنی شما حداقل رو 450 یا بالاترش باید فک کنی !
در مورد سیستمت هم ارزش ارتقاء نداره الان هر هزینه ای رو این سیستم بکنی فقط ضرره !
خواهشممنون که جواب دادی
شرمنده یه سوال اگه من بخوام از یه کارت گرافیک خوب برا بازی در حد 220 تومن استفاده کنم باید تا چه حد main و cpu رو ارتقا بدم؟ بنظرتون گرافیکهای geforce gtx یا geforce gt چه جوری هستن؟
نه به مادبردتت به اون شکل ربطی نداره ولی اگه مادبردت pcie 2.0 باشه و پایینتر نباشه بهتر هستش ولی اگه نبود هم دیگه حالا ازش میگذریم(اگه سیستمت خیلی قدیمی باشه دیگه درگاه pcie نداشته باشه که علاوه بر مادربرد باید همه قطعاتتون عوض کنید)دوستان، من زیاد اهل بازی با PC نیستم. اما با توجه به این که داریم به نسل بعد نزدیک می شیم، با توجه به مشکلات اقتصادی، می خواهم PC خود را ارتقا بدم.
راستش از چند جا پرسیدم، آن ها بهم گفتند که خرید کارت گرافیک، بستگی به مادربردت داره و ممکنه مادربردت بعضی از کارت گرافیک ها را ساپورت نکنه.
می خواستم بدونم این حقیقته؟ اگه آره باید چجوری بفهمم که مادربردم، کارت گرافیک را ساپورت می کنه یا نه.
پ.ن: الآن نرخ یک کارت گرافیک خوب چنده؟
7850 کمی سریعتر از 6950 هستش و همینطور 560Ti اکثر بازیها رو میتونه تو Resـه 1080 با بالاترین تنظیمات و جزئیات خوب و روون اجرا کنه !سلام
قصد مشاوره گرفتن ندارم بیشتر برای اطلاعات خودم یا در صورت فهمیدن موضوع یا مشکلی به دوستم بگم
دوست من میخواد یه HD7850 بگیره اگه اشتباه نکنم برند XFX ، خواستم ببینم کارت خوبی هست؟! میتونه همه بازیارو رو 1080 اجرا کنه؟! گذینه بهتری هم هست ؟! "تو همون رنج قیمت"
نه این کارت اصلا مناسب این بازی نیستسلام دوستان
من بازی Medal of Honor: Warfighter رو خریدم و نصب کردم
گرافیک لپ تاپم 9300gs هستش و رم لپ تاپم 4 هستش
میخواستم بدونم این گرافیک من مناسب هست برای همچین بازی هایی یا نه؟
و اینکه جدیدترین آپدیت گرافیک انویدیا رو دانلود کردم و نصب کردم
و زمانی که بازی میکنم تصویر بازی واضح نیست و تصویر بازی کشیده میشه و حرکات نامنظمه
دوستان ممنون میشم که راهنمایی کنید
اکر مارک های زیر هم گیرشون نیومد ولی با همین مشخصات خرید میکنن فقط شفاف سازی کنید)چرا اینا؟سلام به عزیزان
یکی از دوستان قصد خرید یه کارت خوب تا نهایت قیمت 2000.000تومان هستش!
میشه بگید چه کارتی بگیره تا بتونه برای بازی کردن تا چند سالی براحتی انجام بده!
این مدل هارو اهل فن یه نگاهی بندازن جوابشو بدن مرسی::اکر مارک های زیر هم گیرشون نیومد ولی با همین مشخصات خرید میکنن فقط شفاف سازی کنید)
CLUB - ATI RADEON 7970 - 3GB
CLUB - NVIDIA GeForce GTX 660 Ti
ASUS - GeForce GTX 580
ASUS - ATI RADEON - HD 7970
و مارک های دیگه هم شما بگید ما هم ببینیم چی خوبه بخره
ممنون
مگه تا 2 تومن نمیخواد هزینه کنه؟