مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

بابا یکی به داد ما برسه..هفته پیش زنگ زدم سیما کامپیوتر گفتم en8800gts 320 داری که اون قیمت رو داد بعد دو باره زنگ زدم گفتم همین مدل bfg رو داری گفت هفته بعد دو شنبه میارم . حالا زنگ زدم میگه اوردم تموم کردم در صورتی که بین این مدت زنگ میزدم میگفت هنوز نیومده..
بابا این هیچی نداره و فقط داره ما رو سره کار میزاره.شما رو تو رو خدا من یک ماه و نیمه که سیستمم رو هواست به خاطره یه کارت گرافیک ..یه ادرس یا شماره بدین که موجودی داشته باشه نه اینکه یه هفته سره کار بزاره!!!!

اقای amirtycoon2000 شرمنده اسم شریفتون رو نمیدونم شما که اینقدر رو bfg تاکید میکنی و در اون شکی نیست حداقل یه شماره فروشگاه هم کنجش بزار که ما اینجور گیج نشیم

این دیگه چه مدلیه..یعنی تو این تهران به این عظمت با این همه مراکز فروش قطعات یه کارت 8800gts 320ddr3 گیر نمیاد...:eek::eek: جل الخالق:laughing: جای بسی اندیشست:confused:

من می خوام Geforce 7600 Gs Pci Express بگیرم می خواستم ببینم خوبه یا نه؟بعدش چه حسنایی داره؟
شما بگید چه قدر می خواین حداکثر برا کارت بدین تا اگه خواستیم به شما کمک کنیم راحت تر بتونیم ولی
به نظر من الان خرید 7600 اشتباهه چون این کارت از directx10 پشتیبانی نمی کنه پس اصلا به صرفه نیست به نظر من الان حداقل کارت گرافیکی که ارزش خرید داره 8600gt هست.
راستی شما اصلا نگفتید این کارت رو برا چی می خواین؟بازی دیگه؟

من می خوام Geforce 7600 Gs Pci Express بگیرم می خواستم ببینم خوبه یا نه؟بعدش چه حسنایی داره؟

بببین به نظر من اصلا دیگه دور این کارتهای سری DX 9 رو خط بکش. به نظر من اگه دوروبر همون قیمت میخوایی با 8500 رو بگیر یا 8600 .
مطمئن باش اگه گرفتی بعدش پشیمون نمیشی;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or