مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
پردازنده گرافیکی xbox360 و ps3 در حد چه کارتی؟
ممنون

دوست عزیز وقتی پستت پاک میشه یعنی ربطی به این بخش نداره!
ولی اگه خیلی واست مهمه بدون که سیستم کنسول فرق داره...
RSX=G71
Xenox=R500
البته دقیق همونا نیستند...ولی قدرتشون توی فریم دادن توی کنسول بعضی جاها میتوه از یه 8800 هم بهتر باشه چون برنامه نویسی برای کنسول روی یه سخت افزار ثابت هست.

200 تا 300 تومن (تا 30 تومن هم میتونم بالا تر جور کنم)

پس این بحثا چیه؟:biggrin1:
330 داری بدون تردید برو سراغ Geforce 8800 gts 320...الان توی بازار کم شده جناب amirtycoon یه شماره گذاشت ببین اونجا داره یا نه...ولی گیر میاد;)
آيا 7800 gtx مدل agp هست و قيمتش چقدره
خیر

200 تا 300 تومن (تا 30 تومن هم میتونم بالا تر جور کنم)

دوستمون گرافیک 8800GTS رو بهت پیشنهاد داد.
اگه اون گرافیک رو گرفتی حتما یه CPU خوب هم باید داشته باشی. چون من میدونم که سری 8 برای اینکه یه بازی بهتر اجرا بشه و با فریم بهتری بازی کنی باید یه CPU خوب داشته باشی. من هم قبلا 8800 داشتم و همین تجربه رو کردم. ;););)

دوستمون گرافیک 8800GTS رو بهت پیشنهاد داد.
اگه اون گرافیک رو گرفتی حتما یه CPU خوب هم باید داشته باشی. چون من میدونم که سری 8 برای اینکه یه بازی بهتر اجرا بشه و با فریم بهتری بازی کنی باید یه CPU خوب داشته باشی. من هم قبلا 8800 داشتم و همین تجربه رو کردم. ;););)

یعنی E4300 هم کمه؟اگه fsb ش over بشه تا 266 چی؟

سلام
از کجا میشه یه Xfx 8800 Gtx Xxx تهیه کرد؟
ممنون
بازار کامپیوتر ایران:
البته توی سایت www.sakhtafzar.com برو بعد برو تو فروم قسمت فروش...Hamidfull نماینده ی XFX هست...از اونم میتونی بگیری که دردسرش کمترهbiggrin1:
یعنی E4300 هم کمه؟اگه fsb ش over بشه تا 266 چی؟
نه...خوبه...اگر اور کنی بهتره;)

نه چون مینم ایسوز هست میخوام مچ بشه..این سیما کامپیوتر دیگه از کجا اومده امروز ساعت 6 زنگ زدم گفت 360 تومن بعد ساعت 7.5 زنگ زدم میگم برام بفرست میگه 375 تومن ..تو رو خدا این انصاف به خاطره 1.5 ساعت 15 تومن بندازه روش:mad::mad::mad::evil::evil::evil::mad::mad::mad:
حالا بگزریم تو این تهران به این عظمت فقتط همین یه جا که ایسوز نداره..یه لطف کنین ادرس یا شماره چند جای دیگه که با انصاف باشن رو بدین:((:((:((:(:love:

نه چون مینم ایسوز هست میخوام مچ بشه..این سیما کامپیوتر دیگه از کجا اومده امروز ساعت 6 زنگ زدم گفت 360 تومن بعد ساعت 7.5 زنگ زدم میگم برام بفرست میگه 375 تومن ..تو رو خدا این انصاف به خاطره 1.5 ساعت 15 تومن بندازه روش:mad::mad::mad::evil::evil::evil::mad::mad::mad:
حالا بگزریم تو این تهران به این عظمت فقتط همین یه جا که ایسوز نداره..یه لطف کنین ادرس یا شماره چند جای دیگه که با انصاف باشن رو بدین:((:((:((:(:love:
اگه دو هفته صبر کنی قیمتها بهتر می شه.
من هم این مشکل رو زمانی که می خواستم E6700 داشتم و به من می خواست 40000 تومان بیشتر بفروشه.
نظر من این هست دو هفته صبر کنی.
در ضمن BFG از Asus خیلی بهتره و گارانتی مدام العمر هم داره.
هرگز کیفیت رو فدای قیمت نکن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or