سلام به دوستان
من میخوام کارت گرافیک بخرم ...
فقط میخواستم بدونم 5770 بهتره یا GTS250 ؟؟؟
من خودم نظرم اینه که چون 5770 دایرکس 11 و همچنین ddr5 هست ، من اینو برتر میدونم ...
حالا من میخواستم نظرات کارشناسی شما عزیزان رو در مورد مقایسه ی 5770 و GTS 250 بدونم
با تشکر فراوان
(BC FOREVER)
کارت 5770 در حد GTX 260 هست و از GTS 250 سریعتره
اما موقع خرید باید دقت کنی که کارتت از مدلهای معیوب نباشه،چون بعضی از تراشه های این کارت خراب بودن که باید RMA می شدن،اما توی بازار ما هنوز تک و توک موجودن و بدون اطلاع از این قضیه فروخته میشن و واسه کاربرا دردسر ایجاد می کنن.
یه کم دیگه صبر کنی می تونی کارت GTS 450 رو با همین حدود قیمت و راندمان بخری.
خب معلومه دیگه،باید GTX 460 رو بخری که حدود 290 تومن هستبا تشکر از جوابتون
من مین بردم SLi هست و کراسفایر نمیشه
راستش من خیلی دوست دارم که یک کارت گرافیک nVIDIA بگیرم تا بعدا SLi بکنمش
ولی حداقل از 5770 کمی سرتر باشه و دایرکس 11 و مخصوصا DDR5 باشه ... (البته زیر 300 تومن باشه)
لطفا یک کارت گرافیک با این مشخصات معرفی کنید![]()
کارت 9600GT DDR3 یا GTS 240 DDR3 حداقل انتخاب برای شماستسلام ببخشید من با 100 هزار تومن میتونم یه کارت گرافیک خوب بخرم یا نه؟
شما باید اولویت های خریدت رو بگی تا ما بگیم کدومش بهترهدوستان من می خوام یکی از این دو کارت رو بخرم لطفا راهنمایی کنید.
gtx480 از نظر agia physyx یا فناوری 3d vision دارای امتیازاتی هست و از کارتهای تک هسته ای دیگه قویتره.
hd5970 از نظر حافظه داخلی و کارت دو هسته ای و فناوری eyefinity دارای امتیازاتی هست.
لطفا راهنمایی کنید کدوم به صرفه تره.(قیمت اصلللللللللللللللللا مهم نیست)
ممکنه بخوای 3 تا مانیتور رو به سیستم وصل کنی واسه بازی،ممکن هم هست که PhysX واست مهم باشه ،خودت باید انتخاب کنی؛چون کارت 480 برای رزولوشن های معمولی 1920 کفایت می کنه
بهتره کلا بی خیال اون کارت 4650 بشی،اگه سرعت رو کم نکنه،زیاد هم نمی کنه،چون واسه بازی خیلی ضعیفهسلام
من يه مادربورد دارم به اسمASUS P5WD2-E PRIMUME يه همچين چزي اگه درست نوشته باشم.
كه داراي تكنولوژي CROSSFIRE هستش
و يه گرافيك ATI 4650 HD
ميخوام كارت گرافيك بخرم و حتما هم ATI
چون مادر بورد از انوديا پشتيباني نميكنه
الان يه سوال داشتم
چطوري ميتونم با خريد يه كارت گرافيك ديگه از ATI انهارو باهم راه بندازم
يعني دو تاشون باهم بالانس بشن
كلا يكي كمكم كنه و بگه چه گرافي بخرم كه بتونم اينهارو با هم راه بندازم.؟؟؟؟!!!!
چون نميخوام اين گرافيكو بفروشم
ممنون
واسه Cross Fire هم کارتای هم مدل پیشنهاد میشه،هر چند که مدلای متفاوت رو هم قبول می کنه.