مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

رفتم تو فاز 5770 که اونم عقب افتاد و از مشکلاتش هم نمیگم که خودت میدونی واقعا اذیت میکنه
امروز یکی رفت 5870 گرفت از گیگا با power 1033 از green اوردیم تست کردیم واقعا دیدم ati و مشکلاتش رو به خصوص catalyst ها تو بازی ها
این کارتش هم تو چند تا بازی هنگ کرد و اینم با عصبانیت برد بده گارانتی

میشه اقا پدارم از مشکلات 5770 بگید ما هم بدونم؟!
بعدشم بگو ATIومشکلاتش بخصوص کاتالیست ها چیه؟!
من قصد جسارت ندارم!می خوام بگم لطفا مشاهداتون را دقیق بگید که افرادی که شاید با مباحث گرافیک اشنا نیستند گمراه نشند و یا دچار کج فهمی نسبت به Atiنشند!

حالا نیاید بگید فن بازی در اوردم خواهشا! :d

ضمنا اگر می خوای 310 پای گیگابایت بدی! به نظر من 5850 بگیری می تونه بهتر باشه!( هر چند فرق زیادی هم ندارند و یک جورایی میشه گفت هر کدوم دوست داشتی بگیر! lol! :d)
بنچمارک هایی که بنده دیدم 5850حتی از مدل گیگابایت OCهم قوی تره!
اگر هم برای فیزیک مافیا2 می خوای بخری بگذاری روی HIGH و در رزولشون های بالا بازی کنی بهتر فکرشم نکنی!عملکرد تک کارت 460 در فیزیک HIGHراضی کننده شاید نباشه!
اینم دو نمونش!

3393_34.png

3393_35.png

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان

من میخوام کارت گرافیک بخرم ...
فقط میخواستم بدونم 5770 بهتره یا GTS250 ؟؟؟

من خودم نظرم اینه که چون 5770 دایرکس 11 و همچنین ddr5 هست ، من اینو برتر میدونم ...
حالا من میخواستم نظرات کارشناسی شما عزیزان رو در مورد مقایسه ی 5770 و GTS 250 بدونم

با تشکر فراوان :)

(BC FOREVER)

خوب با قیمتهایی که دیدم (5850) رفتم xfx 5850 سفارش دادم
کسی مشکلی از این برند دیده؟
خودم قبلا 4890 xfx داشتم عالی بود
پیشنهاد من اینه که بری سمت gtx460 یواش یواش داره بازار رو تسخیر میکنه ، اگر نه که همون 5850 انتخاب خوبیه هیچ مشکلی هم نداره.
سلام به دوستان

من میخوام کارت گرافیک بخرم ...
فقط میخواستم بدونم 5770 بهتره یا GTS250 ؟؟؟

من خودم نظرم اینه که چون 5770 دایرکس 11 و همچنین ddr5 هست ، من اینو برتر میدونم ...
حالا من میخواستم نظرات کارشناسی شما عزیزان رو در مورد مقایسه ی 5770 و GTS 250 بدونم

با تشکر فراوان :)
خوب 5770 از نظر کارایی قابل مقایسه با gts250 نیست و بدون شک سرتره dx11 هم تو یه همچین رده کارتایی فقط جنبه ی تبلیغاتی داره و نمیشه فاکتور اصلی قرار داد ولی خوب نسبت به قیمتش کارایی خوبی داره.
اگه میتونی صبر کن برسونش به 290 تومن یه gtx460 بگیر اگر نه که همون 5770 انتخاب خوبیه.

با تشکر از جوابتون

من مین بردم SLi هست و کراسفایر نمیشه
راستش من خیلی دوست دارم که یک کارت گرافیک nVIDIA بگیرم تا بعدا SLi بکنمش
ولی حداقل از 5770 کمی سرتر باشه و دایرکس 11 و مخصوصا DDR5 باشه ... (البته زیر 300 تومن باشه)
لطفا یک کارت گرافیک با این مشخصات معرفی کنید :)

با تشکر از جوابتون

ولی حداقل از 5770 کمی سرتر باشه و دایرکس 11 و مخصوصا DDR5 باشه ... (البته زیر 300 تومن باشه)
سلام دوست عزیز
کارت 460GTX مناسب با بودجه و شرایط شماست.
قیمتش 300 الی 310 تومن هست.

با تشکر از جوابتون

خواهش
خوب من تو پست قبل هم گفتم دیگه شما تا 300 تومن میتونی 460 رو در نظر بگیری که به مراتب سریعتر از 5770 و dx11 ساپورت هم هستش.
شما وقتی یه کارت قوی بگیری دیگه نیازی به sli هم نخواهی داشت.

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید من با 100 هزار تومن میتونم یه کارت گرافیک خوب بخرم یا نه؟

بستگی داره که منظورت از خوب چی باشه ، اگه برای بازی میخوای نمیتونی برای بازیهای امروزی به صورت فول فریم و بی مشکل روش حساب کنی.

سلام ببخشید من با 100 هزار تومن میتونم یه کارت گرافیک خوب بخرم یا نه؟
خوب و بدش بماند شما نهایتا داری 100 تومن هزینه میکنی یعنی بهترین کارتی که میشه تا 100 تومن گرفت پس انتظار بالاتر نمیشه داشت بهتر بگم هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری.
در کل تا 100 تومن شما میتونی 9600gt 512mb ddr3 رو در نظر بگیری پایینترش هم میشه hd4670 که خوب ضعیفتر از 9600 هستش.

gtx480 vs hd5970

دوستان من می خوام یکی از این دو کارت رو بخرم لطفا راهنمایی کنید.
gtx480 از نظر agia physyx یا فناوری 3d vision دارای امتیازاتی هست و از کارتهای تک هسته ای دیگه قویتره.
hd5970 از نظر حافظه داخلی و کارت دو هسته ای و فناوری eyefinity دارای امتیازاتی هست.
لطفا راهنمایی کنید کدوم به صرفه تره.(قیمت اصلللللللللللللللللا مهم نیست)

دوستان من می خوام یکی از این دو کارت رو بخرم لطفا راهنمایی کنید.
gtx480 از نظر agia physyx یا فناوری 3d vision دارای امتیازاتی هست و از کارتهای تک هسته ای دیگه قویتره.
hd5970 از نظر حافظه داخلی و کارت دو هسته ای و فناوری eyefinity دارای امتیازاتی هست.
لطفا راهنمایی کنید کدوم به صرفه تره.(قیمت اصلللللللللللللللللا مهم نیست)
خوب کارایی این دو کارت مشخصه 480 سریعترین کارت تک هسته ایه و 5970 هم سریعترین کارت دو هسته ای ، به نظر من همون 480 انتخاب خوبیه.
دوستان قیمت کارت گرافیک زیر الان حدودا چنده ؟
GPU ATI Radeon HD 5870
5870 از 440 تومن داره تا 490 تومن الان دیگه ارزش خرید نداره.

سلام
من يه مادربورد دارم به اسمASUS P5WD2-E PRIMUME يه همچين چزي اگه درست نوشته باشم.
كه داراي تكنولوژي CROSSFIRE هستش
و يه گرافيك ATI 4650 HD
ميخوام كارت گرافيك بخرم و حتما هم ATI
چون مادر بورد از انوديا پشتيباني نميكنه
الان يه سوال داشتم
چطوري ميتونم با خريد يه كارت گرافيك ديگه از ATI انهارو باهم راه بندازم
يعني دو تاشون باهم بالانس بشن
كلا يكي كمكم كنه و بگه چه گرافي بخرم كه بتونم اينهارو با هم راه بندازم.؟؟؟؟!!!!
چون نميخوام اين گرافيكو بفروشم
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or