مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

470 کی وارد بازار ایران میشه و پاور535 جوابگوش خواهد بود؟
سلام دوست عزيز
براي كارت 470 شما به يك پاور 600 وات بالاتر نياز خواهيد داشت. چرا كه اين كارت در حالت ماكزيموم حدود 300 وات توان مصرفيش هست.

مناسبترين پاور براي اين كارت پاور GP685 از گرين هست.

سلام دوست عزيز
براي كارت 470 شما به يك پاور 600 وات بالاتر نياز خواهيد داشت. چرا كه اين كارت در حالت ماكزيموم حدود 300 وات توان مصرفيش هست.

نمیدونم تو فرشاد چیه همیشه پاور بالا دوس دارین:biggrin1:

پر مصرف ترین کارت تک gpu دنیا هم 300 وات مصرف نمیکنه چه برسه به این!
این کارت در حالت ماکزیموم 215 وات مصرف میکنه نه 300 وات!!!!!!!!!
یک پاور 600 وات از سرش هم زیاد هست

به بودجه طرف هم نگا کنین
بیچاره شاید پول نداشته باشه

نمیدونم تو فرشاد چیه همیشه پاور بالا دوس دارین:biggrin1:

پر مصرف ترین کارت تک gpu دنیا هم 300 وات مصرف نمیکنه چه برسه به این!
این کارت در حالت ماکزیموم 215 وات مصرف میکنه نه 300 وات!!!!!!!!!
یک پاور 600 وات از سرش هم زیاد هست

به بودجه طرف هم نگا کنین
بیچاره شاید پول نداشته باشه
پاور بالا كه دوست نداريم ولي كمك كردن به سايرين رو چرا!
خب شما اخيرا توجه نكردين! توجه كنيد:
http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_480_Fermi/images/power_maximum.gif

شما بايد به ميزان آمپري هم كه پاور در اختيار كارت گرافيك مي‌ذاره دقت كنيد.

مسلما به بودجه همگي افراد دقت مي‌شه و ما نمي‌خوايم كه طرف كارت جديديش بسوزه و خيلي بيشتر ضرر بكنه.

همين كارت 5850 مثلا. درسته كه در حالت لود 160 وات توان مصرفيش هست اما حداقل پاوري كه براش توصيه مي‌شه پاور GP585 هست.

مساله فن بازي نيست
اتفاقا من خودم از طرفداران انويديا هستم و ميخواستم كارتم (5870) رو بفروشم 480 بگيرم

ولي اين جور كه من از تست ها برداشت كردم سري 400 با اين همه حواشي نتونست انتظار ها رو براورده كنه
و من يكي به خاطر 5 6 فريم كارتم رو عوض نميكنم
در مورد اون تست كرسيس قديمي بله شما درست ميگي

خب کارتت به اندازه کافی قدرتمند هست که اصلا ارزش نداره دستش بزنی،ارتقا به کارتای همرده که لازم نیست.
بعدم 5 6 فریم توی همون تست Crysis یعنی 20 تا 30 درصد تفاوت راندمان،اما توی یه بازی دیگه که با کارت معمولی هم میشه 120 فریم ازش گرفت شاید به 5 درصد هم نرسه و حساب نیست،پس نباید ملاک رو فریم قرار داد

یاین کارتای سری FTW از EVGA سینکشو عملکردش به خوبی سینکای انویدیا هست؟
تو ایران موجود هستن؟
یه سوال دیگه:
470 کی وارد بازار ایران میشه و پاور535 جوابگوش خواهد بود؟

حداقل یه پاور 550 میخواد اما خوب چون کلا ایرانی ها زیاد از قطعات جانبی استفاده نمیکنن
میتونی از یه 535 هم استفاده کنی

البته از فرشید بپرسی میگه جواب نمیده:biggrin1:
آره خب،از من بپرسن میگم یه پاور معتبر 550 وات به بالا میخواد،535 رو واسه این کارت قبول ندارم هر چند که آمپر کافی واسه کارت 470 میده،چون قرارنیست پاور از اول کار تا خرخره بره زیر Load !
قراره تا چن سال پاور کار کنه و چون در طی زمان افت کارایی پیدا می کنه یه مدل بالاتر برمیداری تا عمر مفید بیشتری داشته باشه،مثل GREEN 585W

سلام دوست عزيز

کارت 470 نهایت تا 215 وات و کارت 480 نهایت تا 250 وات مصرف داره،300 وات یه عدد تخمینی بود که قبل از عرضه ی رسمی بعضیا تخمین می زدن.

پاور بالا كه دوست نداريم ولي كمك كردن به سايرين رو چرا!
خب شما اخيرا توجه نكردين! توجه كنيد:
http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_480_Fermi/images/power_maximum.gif

شما بايد به ميزان آمپري هم كه پاور در اختيار كارت گرافيك مي‌ذاره دقت كنيد.

مسلما به بودجه همگي افراد دقت مي‌شه و ما نمي‌خوايم كه طرف كارت جديديش بسوزه و خيلي بيشتر ضرر بكنه.

همين كارت 5850 مثلا. درسته كه در حالت لود 160 وات توان مصرفيش هست اما حداقل پاوري كه براش توصيه مي‌شه پاور GP585 هست.

عزیزم اصلا از سایت خود شرکت سازنده جایی معتبر تر هم داریم؟

وقتی خودش میگه توان مصرفی این کارت 215 وات هست دیگه من چی بگم؟
-------

این اقا پاور 535 رو خودش داره
واسه همین گفتم لازم نیس خرج اضافی بکنه و یه پاور جدا هم بخره

-------

حداقل پاوری که برای 5850 لازمه 500 وات هست نه 585

-----

در اخر هم باید بگم مگه قطعات دیگه چقدر مصرف میکنن که یه پاور 550 وات برای یه کارتی که 200 وات مصرف میکنه کم باشه!؟

یه سیستم رو مثال میزنم که تقریبا قطعاتش در حد عالی باشن

cpu: 150 w
vga: 215w
mainboard: 90 w
hdd:35w
ram:15w
other:25w

که میشه همون 235 وات
در مورد امپر هم که کاملا جوابگو هست

تازه اگه تمام این قطعات زیر لود کامل قرار میگیره

آخرین ویرایش:
خب کارتت به اندازه کافی قدرتمند هست که اصلا ارزش نداره دستش بزنی،ارتقا به کارتای همرده که لازم نیست.
بعدم 5 6 فریم توی همون تست Crysis یعنی 20 تا 30 درصد تفاوت راندمان،اما توی یه بازی دیگه که با کارت معمولی هم میشه 120 فریم ازش گرفت شاید به 5 درصد هم نرسه و حساب نیست،پس نباید ملاک رو فریم قرار داد
عزيز چطوري 5 6 فريم ميشه 20 30 درصد؟!
http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-470-480-review/24
480 =51 fps
5780 = 45 fps
ميانگين رو 48 ميگيرم ، تو اين رنج 6 فريم ميشه يك هشتم كه درصدش ميشه 12.5 درصد
تو بالاترين رزولوشن اختلاف شده 3 فريم تو رنج 30 فريم كه درصدش كمتر ميشه 3.3

480 =51 fps
5780 = 45 fps

6 فریم تو crysis میشه همون 20 درصد!

480 =51 fps
5780 = 45 fps
من مثال زدم گفتم واسه فریم فریم کل پایین تفاوت 5 6 فریم درصد بالایی میشه،مثلا اگر فریم 25 باشه 5 فریم تفاوت میشه 25 درصد
واسه crysis تناسب نبستم که عدد دقیق بگم.

کارت 470 نهایت تا 215 وات و کارت 480 نهایت تا 250 وات مصرف داره،300 وات یه عدد تخمینی بود که قبل از عرضه ی رسمی بعضیا تخمین می زدن.
فرشيد جان اون نموداري كه گذاشتم بعد از عرضه و بررسي كارت 480 در سايت TPU‌ هست و عدد تخميني نيست.
عزیزم اصلا از سایت خود شرکت سازنده جایی معتبر تر هم داریم؟

وقتی خودش میگه توان مصرفی این کارت 215 وات هست دیگه من چی بگم؟
-------

این اقا پاور 535 رو خودش داره
واسه همین گفتم لازم نیس خرج اضافی بکنه و یه پاور جدا هم بخره

حداقل پاوری که برای 5850 لازمه 500 وات هست نه 585
به نظر من كه از سايت شركت سازنده نامعتبر تر نداريم! من فقط در مورد قطعه وقتي تصميم مي‌گيرم و نظر مي‌دم كه يك بررسي از اون در سايت معتبر خوانده باشم.

به عنوان مثال شما اگر برين توي سايت‌هاي سازنده كولينگ و مشخصات ايركولينگ‌ها رو ببينين خواهيد ديد كه نويز توليدي رو زده 20 الي 25 دسي بل! يعني بي صدا! اما وقتي كه مورد تست قرار مي‌گيره اين عدد تا 50 دسي بل هم افزايش پيدا مي‌كنه و به شخصه كولينگي رو نديدم كه توي سايت سازندش نويز توليدي نوشته شده با نويز توليدي هنگام آزمايش برابر باشه.

همونطور كه فرشيد هم گفتن توان پاور بايد از مقدار توان كل مصرفي حدود 50 الي 60 وات بيشتر باشه. پاور 535 براي 5850 جواب ميده اما توجه كنيد كه با كاكرد پاور از توان اون روزبه‌روز كاسته مي‌شه.

در اخر هم باید بگم مگه قطعات دیگه چقدر مصرف میکنن که یه پاور 550 وات برای یه کارتی که 200 وات مصرف میکنه کم باشه!؟

یه سیستم رو مثال میزنم که تقریبا قطعاتش در حد عالی باشن

cpu: 150 w
vga: 215w
mainboard: 90 w
hdd:35w
ram:15w
other:25w

که میشه همون 235 وات
در مورد امپر هم که کاملا جوابگو هست

تازه اگه تمام این قطعات زیر لود کامل قرار میگیره
در مورد بقيه حرف‌ها هم نظري ندارم چراكه اين موارد رو فقط در عمل مي‌شه ثابت كرد و ممكنه كه از اينجا بگين پاور 500 وات براي 5850 كفايت مي‌كنه و من هم از لحاظ تئوري قبول دارم اما اين گفته در حالت عملي بطور كلي رد شده و اگر حرف من رو قبول ندارين سايت‌هاي سخت افزاري هستن و شما اونجا اين سوال رو مطرح بكنيد و جواب داده شده را هم در اينجا منعكس نماييد.

فرشيد جان اون نموداري كه گذاشتم بعد از عرضه و بررسي كارت 480 در سايت TPU‌ هست و عدد تخميني نيست.

به نظر من كه از سايت شركت سازنده نامعتبر تر نداريم! من فقط در مورد قطعه وقتي تصميم مي‌گيرم و نظر مي‌دم كه يك بررسي از اون در سايت معتبر خوانده باشم.

به عنوان مثال شما اگر برين توي سايت‌هاي سازنده كولينگ و مشخصات ايركولينگ‌ها رو ببينين خواهيد ديد كه نويز توليدي رو زده 20 الي 25 دسي بل! يعني بي صدا! اما وقتي كه مورد تست قرار مي‌گيره اين عدد تا 50 دسي بل هم افزايش پيدا مي‌كنه و به شخصه كولينگي رو نديدم كه توي سايت سازندش نويز توليدي نوشته شده با نويز توليدي هنگام آزمايش برابر باشه.

همونطور كه فرشيد هم گفتن توان پاور بايد از مقدار توان كل مصرفي حدود 50 الي 60 وات بيشتر باشه. پاور 535 براي 5850 جواب ميده اما توجه كنيد كه با كاكرد پاور از توان اون روزبه‌روز كاسته مي‌شه.

در مورد بقيه حرف‌ها هم نظري ندارم چراكه اين موارد رو فقط در عمل مي‌شه ثابت كرد و ممكنه كه از اينجا بگين پاور 500 وات براي 5850 كفايت مي‌كنه و من هم از لحاظ تئوري قبول دارم اما اين گفته در حالت عملي بطور كلي رد شده و اگر حرف من رو قبول ندارين سايت‌هاي سخت افزاري هستن و شما اونجا اين سوال رو مطرح بكنيد و جواب داده شده را هم در اينجا منعكس نماييد.

مطمئنا سایت خود سازنده نمیاد پاور پیشنهادی رو پایین تر از حد نیاز بگه تا مشکلی برای کارتاش به وجود بیاد و اعتبار خودش رو زیر سوال ببره;)

عزيز من تو همون پست اول لينك گزاشتم ولي شما بدون اينكه لينك رو نگاه كني گفتي 6 فريم ميشه 20 30 درصد
حالا شما اومدي اينجا داري رياضي ياد من ميدي؟

دوستان بهتره بیخیال بحث کردن بشیم
چون تاپیک داره از موضوع اصلی خارج میشه

عزيز من تو همون پست اول لينك گزاشتم ولي شما بدون اينكه لينك رو نگاه كني گفتي 6 فريم ميشه 20 30 درصد
حالا شما اومدي اينجا داري رياضي ياد من ميدي؟
شما بهتره اینطوری سوال نکنی،چون تحمل گفتگو رو نداری،تاپیک رو هم بهم نریز خواهشا.

من دارم میگم مثال زدم،مثال می دونی یعنی چی؟ یعنی منظورم یه عنوان خاص نبود.

شما بهتره اینطوری سوال نکنی،چون تحمل گفتگو رو نداری،تاپیک رو هم بهم نریز خواهشا.

من دارم میگم مثال زدم،مثال می دونی یعنی چی؟ یعنی منظورم یه عنوان خاص نبود.
من معذرت ميخوام بحث تموم شد
پست قبلي رو هم اديت كردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or