مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با سلام به دوستان.
من دنبال يه كارت گرافيكي از يا ati nvidia هستم كه حول و هوش 80 تومان اينا باشه. هرچي كمتر بهتر. به نظر اساتيد بهترين گزينه براي من چي ميتونه باشه. در صورتي كه الان 8500 gt دارم و اصلا هم ازش راضي نيستم. ممنون

بهترین گزینه با 80 تومان
ati 4670 ddr3

بهترین گزینه با 100 تومان

geforce 9600gt ddr3

خوب پس ارتقا نمیدم
دوباره سوال:

الان دمای گرافیک من تو حالت عادی حدودن 53 هستش یه بار خمبر سیلیکونش رو هم عوض کردم اما خوب نشده این دما عادیه

و cpu رو چه طوری میطونم اورکلاک کنم تا چه اندازه.

با تشکر از اینکه من رو راهنمای میکنید.

خوب پس ارتقا نمیدم
دوباره سوال:

الان دمای گرافیک من تو حالت عادی حدودن 53 هستش یه بار خمبر سیلیکونش رو هم عوض کردم اما خوب نشده این دما عادیه

دما عادیه
مشکلی پیش نمیاد

بحث اورکلاک cpu کلا جداس
و جاش اینجا نیس

اول یه سرچ کوچیک تو گوگل بکن تا اطلاعات کافی رو بدست بیاری اونوقت اگه مشکلی داشتی من و بقیه در خدمتیم;)

با سلام من با بودجه 200 تومان میتونم چه کارت گرافیکی بخرم پاورم هم 530watt green است با تشکر

با 200 تومان میتونید کارت gtx260 رو در نظر بگیرید

و با 220 تومان کارت 5770 که تقریبا قدرتش با gtx260 یکیه (5 درصد ضعیفتر )+دایرکس 11 رو ساپورت میکنه+مصرف برق کمتر;)

با سلام به دوستان.
من دنبال يه كارت گرافيكي از يا ati nvidia هستم كه حول و هوش 80 تومان اينا باشه. هرچي كمتر بهتر. به نظر اساتيد بهترين گزينه براي من چي ميتونه باشه. در صورتي كه الان 8500 gt دارم و اصلا هم ازش راضي نيستم. ممنون

اگه 8500 داری که با 80 تومن هم هر چی بگیری فرق زیادی نمی کنه،
کلا زیر 100 تومن هر کارتی واسه بازی بخوای بخری پول حروم کردنه
کمترین کاتر هم 9600GT DDR3 هست ککه 110 تومن هست

خوب پس ارتقا نمیدم
دوباره سوال:

این دما عادیه،چرا فک کردی بالاست؟
اورکلاک هم مبحث تخصصی هست،یکی دوتا تاپیک هم توی همین سایت قبلا داشته،میتونی سرچ کنی پیدا کنی

با سلام من با بودجه 200 تومان میتونم چه کارت گرافیکی بخرم پاورم هم 530watt green است با تشکر
کارت GTX 260 و کارت 5770 که هر دو همین حدود قیمت دارن.

سلام می خوام یه کارت گرافیکم بگیرم (کارت گرافیکم سوخته ،یه بار بردم تامیر دوباره خراب شد)سیستم من:
cpu: c2d e8400
gpu:8800gt
MB: p35
power:green 535w
برای رزولیشن 768*1024 همین 8800 هم خداییش همه بازی ها رو با high detail اجرا می کرد ،(برا gtaIV کمی گیر داشت) .نظر من Ati 5770 خواستم بدونم با سیستم من مچ هست یا نه؟ با تشکر.

آخرین ویرایش:
سلام می خوام یه کارت گرافیکم بگیرم (کارت گرافیکم سوخته ،یه بار بردم تامیر دوباره خراب شد)سیستم من:
cpu: c2d e8400
gpu:8800gt
MB:35
power:green 535w
برای رزولیشن 768*1024 همین 8800 هم خداییش همه بازی ها رو با high detail اجرا می کرد ،(برا gtaIV کمی گیر داشت) .نظر من Ati 5770 خواستم بدونم با سیستم من مچ هست یا نه؟ با تشکر.
سلام دوست عزيز

بودجه رو ذكر نكردين.
اما با اين پاور بهترين مدلي كه مي شه گرفت همون كارت 5770 هست كه خود شما هم مد نظر دارين.

بودجه:250 تومان ،خواستم بدونم تو بعضی از برندها بازی هایی تو جعبه قرار میدن (تو همین 8800 خودم یه company of hero بود) خواستم بدونم هنوز بعضی برندها از این کارایای خوب میکنن. اگه اینطوره من به شدت دنبال Cod:MW2 می گردم .ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:biggrin1:

بودجه:250 تومان ،خواستم بدونم تو بعضی از برندها بازی هایی تو جعبه قرار میدن (تو همین 8800 خودم یه company of hero بود) خواستم بدونم هنوز بعضی برندها از این کارایای خوب میکنن. اگه اینطوره من به شدت دنبال Cod:MW2 می گردم .ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:biggrin1:

بیشتر برندها از این کارا میکنن

ولی ایرانی های دزد بازیهاشو بر میدارن
یا اونایی رو میگیرن که این اشانتیون رو نداره!

------
با 250 تومان این کارتها رو میشه گرفت

4890------- ( قویتر از gtx260 و 5770)

gtx260 ---(حدود 5 درصد قویتر از 5770)

5770 (بر خلاف کارتهای بالا این یکی از دایرکس 11 پشتیبانی میکنه + مصرف برق کمتر)

تو اینترنت کمی سرچ کردم کارت SAPPHIRE HD 5830 Warfare 2 Edition رو پیدا کردم.http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd5830/
البته mw2 برا آنلاینش می خوام .
خواستم بدونم نسبت به 5770 چجور کارتیی؟
با اين بودجه و پاور باز هم بهترين كارت همون كارت 5770 هست.

اما كارت 5830.
اين كارت كه فعلا وارد بازار ايران نشده(شايد هم من نديدم) اما مسلما انتخاب بهتري نسبت به كارت 5770 هست و پاور شما هم پاسخگوي اين كارت خواهد بود. البته قيمت هم مهمه كه معلوم نيست در اينجا به چه قيمتي مي شه خريد.

تو اینترنت کمی سرچ کردم کارت SAPPHIRE HD 5830 Warfare 2 Edition رو پیدا کردم.http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd5830/
البته mw2 برا آنلاینش می خوام .
خواستم بدونم نسبت به 5770 چجور کارتیی؟

قمیت این کارت رو زده $250

که برسه ایران میشه حدود 350 تومان

انتخاب خیلی بهتری نسبت به 5770 هستش

در اخر بهت توصیه میکنم دنبالش نگردی
چون پیدا نمیشه(با بازی اشانتیونش)

در اخر بهت توصیه میکنم دنبالش نگردی
چون پیدا نمیشه(با بازی اشانتیونش)
فکر اونجاشم کردم از دبی گیر میاد(آشنا دارم) دیگه خیالتم از بابت اشانتیونش هم راحته:cheesygri
ببخشید اینقدر سوال می کنم خواستم بدونم پاور green 535A میتونه از پس این کارت بر بیاد.این پاور یه اتصال 6 پین بیشتر نداره. فکر کنم برا تغذیه 5830 دو تا اتصالگر 6 پین لازم باشه. یعنی با یه تبدیل کارم را می افته؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or