آقا force 3d قابل اعتماد هست 5870:cheesygri؟؟؟
برای خودم نمی پرسم
قیمتش در حد 5850 هه
آره،آقا force 3d قابل اعتماد هست 5870:cheesygri؟؟؟
برای خودم نمی پرسم
قیمتش در حد 5850 هه
من نمی فهمم یعنی استالکر که تو لب تاپ دل وسترو 1520 بازی می کردم با گرافیک خوب انقدر گرافیک بالا می خواد که باید برم بالای 150 . من بیانهدادم یه 512 خوب برام بیارن.
2- اقای فروشنده :cheesygri یدونه گرافیک 256 ریل داشت که می گفت نوش 180 یا 200 تومانه دی دی ار 3 بود و گفت دست دومش رو تو پایه های 90 یا 80 می ده به نظرتون خوب نیست اینو بگیرم؟
آره،
Force 3D بهترین برند دنیا ست،
گفتیم برندا با هم فرق ندارن،اما نه دیگه برندی که تازه از پشت بته سبز شده.
سلام دوست عزيزآقا force 3d قابل اعتماد هست 5870:cheesygri؟؟؟
برای خودم نمی پرسم
قیمتش در حد 5850 هه
من هیچ اطلاعاتی از این برند و سازندش و مشخصاتش ندارم ،یعنی جایی اصلا اطلاعاتی پیدا نمی شه،حالا سرچ کنی می بینی ،پس رو چه حسابی باید این کارت رو تایید کنم؟فرشید جان
درسته نسبت به برند های دیگه برند خوبی نیس
اما 5870 asus
490 هزار تومانه
و 5870 سافایر هم 480
اما ایشون میگه 5870force3d
330 هزار تومانه
به نظرت 150 تومان کمتر بدی و این برند رو برداری از 5850 هم ضعیفتره یا مشکل پیدا میکنه؟
من هیچ اطلاعاتی از این برند و سازندش و مشخصاتش ندارم ،یعنی جایی اصلا اطلاعاتی پیدا نمی شه،حالا سرچ کنی می بینی ،پس رو چه حسابی باید این کارت رو تایید کنم؟
حالا شما بگو 150 تومن ارزونتره،این که دلیل نمی شه کارت رو تایید کنم،مخصوصا که کارت High End هم هست و اگه خراب بشه ضرر زیادی می خوره کاربر.
اون کارت رو که همه برندا ساخته شده از AMD می خریدن،کسی نمی تونست بردش رو دستکاری کنه یا خودش بزنهمن یه 4870 x2 از این برند داشتم
مشکلی پیدا نکردم تا 2 سال
واسه همین میگم
اون کارت رو که همه برندا ساخته شده از AMD می خریدن،کسی نمی تونست بردش رو دستکاری کنه یا خودش بزنه
مدلای دیگه رو میتونن خودشون بزنن یا قطعات روی برد رو عوض کنن.
خب شما داری تصورات شخصی خودت رو بیان می کنی،,ولی واقعیت تفاوت دارهببین من یه اکباکس دارم و احتیاجی به کامپیوتر برای گیم ندارم ولی یکی دو تا بازی حوس کردم که هم با موس بیشتر حال می ده و هم برای کنسول نیست مثل استالکر و فال اوت.
نمی خوام خیلی خرج کنم. شما یه چیزایی می گین که یه pc باز حرفه ای مثل اقای ترابی خرج می کنه.
می خوام بازی رو با یه گرافیک خوب بکشه . mass effect که نمی خوام بازی کنم!