مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

آقا force 3d قابل اعتماد هست 5870:cheesygri؟؟؟
برای خودم نمی پرسم
قیمتش در حد 5850 هه
آره،
Force 3D بهترین برند دنیا ست،
گفتیم برندا با هم فرق ندارن،اما نه دیگه برندی که تازه از پشت بته سبز شده.

من نمی فهمم یعنی استالکر که تو لب تاپ دل وسترو 1520 بازی می کردم با گرافیک خوب انقدر گرافیک بالا می خواد که باید برم بالای 150 . من بیانهدادم یه 512 خوب برام بیارن.
2- اقای فروشنده :cheesygri یدونه گرافیک 256 ریل داشت که می گفت نوش 180 یا 200 تومانه دی دی ار 3 بود و گفت دست دومش رو تو پایه های 90 یا 80 می ده به نظرتون خوب نیست اینو بگیرم؟

من نمی فهمم یعنی استالکر که تو لب تاپ دل وسترو 1520 بازی می کردم با گرافیک خوب انقدر گرافیک بالا می خواد که باید برم بالای 150 . من بیانهدادم یه 512 خوب برام بیارن.
2- اقای فروشنده :cheesygri یدونه گرافیک 256 ریل داشت که می گفت نوش 180 یا 200 تومانه دی دی ار 3 بود و گفت دست دومش رو تو پایه های 90 یا 80 می ده به نظرتون خوب نیست اینو بگیرم؟

دوست عزیز اولا شما بخوای گرافیک بالا چی تعریف کنی؟!
دوما اون فروشنده256ریل180تومن یعنی کلاه برداری بزرگ در روز روشن!
اگر می خوای 200خرج کنید یک GTS250بگیرید که بازی های الان را براتون با گرافیک خوب میاره!
شما لطفا بگو رزولوشن مونیتورت چیه تا بتونیم بهتر راهنماییت کنیم! ;)

آره،
Force 3D بهترین برند دنیا ست،
گفتیم برندا با هم فرق ندارن،اما نه دیگه برندی که تازه از پشت بته سبز شده.

فرشید جان

درسته نسبت به برند های دیگه برند خوبی نیس

اما 5870 asus
490 هزار تومانه
و 5870 سافایر هم 480

اما ایشون میگه 5870force3d
330 هزار تومانه

به نظرت 150 تومان کمتر بدی و این برند رو برداری از 5850 هم ضعیفتره یا مشکل پیدا میکنه؟

آقا force 3d قابل اعتماد هست 5870:cheesygri؟؟؟
برای خودم نمی پرسم
قیمتش در حد 5850 هه
سلام دوست عزيز
اين برند جز معدود برندهايي هست كه نبايد طرفش رفت.

چرا كه در همه قطعاتش صرفه جويي شده. از فازهاي توان تا رگولاتور ولتاژ نصفش نيست! فقط اون GPU سر جاشه، همين:cheesygri

فرشید جان

درسته نسبت به برند های دیگه برند خوبی نیس

اما 5870 asus
490 هزار تومانه
و 5870 سافایر هم 480

اما ایشون میگه 5870force3d
330 هزار تومانه

به نظرت 150 تومان کمتر بدی و این برند رو برداری از 5850 هم ضعیفتره یا مشکل پیدا میکنه؟
من هیچ اطلاعاتی از این برند و سازندش و مشخصاتش ندارم ،یعنی جایی اصلا اطلاعاتی پیدا نمی شه،حالا سرچ کنی می بینی ،پس رو چه حسابی باید این کارت رو تایید کنم؟
حالا شما بگو 150 تومن ارزونتره،این که دلیل نمی شه کارت رو تایید کنم،مخصوصا که کارت High End هم هست و اگه خراب بشه ضرر زیادی می خوره کاربر.

من هیچ اطلاعاتی از این برند و سازندش و مشخصاتش ندارم ،یعنی جایی اصلا اطلاعاتی پیدا نمی شه،حالا سرچ کنی می بینی ،پس رو چه حسابی باید این کارت رو تایید کنم؟
حالا شما بگو 150 تومن ارزونتره،این که دلیل نمی شه کارت رو تایید کنم،مخصوصا که کارت High End هم هست و اگه خراب بشه ضرر زیادی می خوره کاربر.

من یه 4870 x2 از این برند داشتم

مشکلی پیدا نکردم تا 2 سال

واسه همین میگم;)

من یه 4870 x2 از این برند داشتم

مشکلی پیدا نکردم تا 2 سال

واسه همین میگم;)
اون کارت رو که همه برندا ساخته شده از AMD می خریدن،کسی نمی تونست بردش رو دستکاری کنه یا خودش بزنه

مدلای دیگه رو میتونن خودشون بزنن یا قطعات روی برد رو عوض کنن.

ببین من یه اکباکس دارم و احتیاجی به کامپیوتر برای گیم ندارم ولی یکی دو تا بازی حوس کردم که هم با موس بیشتر حال می ده و هم برای کنسول نیست مثل استالکر و فال اوت.
نمی خوام خیلی خرج کنم. شما یه چیزایی می گین که یه pc باز حرفه ای مثل اقای ترابی خرج می کنه.
می خوام بازی رو با یه گرافیک خوب بکشه . mass effect که نمی خوام بازی کنم!

ببین من یه اکباکس دارم و احتیاجی به کامپیوتر برای گیم ندارم ولی یکی دو تا بازی حوس کردم که هم با موس بیشتر حال می ده و هم برای کنسول نیست مثل استالکر و فال اوت.
نمی خوام خیلی خرج کنم. شما یه چیزایی می گین که یه pc باز حرفه ای مثل اقای ترابی خرج می کنه.
می خوام بازی رو با یه گرافیک خوب بکشه . mass effect که نمی خوام بازی کنم!
خب شما داری تصورات شخصی خودت رو بیان می کنی،,ولی واقعیت تفاوت داره

از نظر فنی توی این 3 تا عنوانی که گفتی ستگینترین بازی همون Stalker هست،بعد Masseffect و بعد Fallout 3
اگر میخوای بازی روونی اجرا کنی باید حداقل کارتی مثل 9800GT یا بهتر ATI 4770 بخری که اصلا کارت حرفه ای محسوب نمی شن و رده متوسط بازار هستن
کارتای حرفه ای به کارتای بالای 300 تومن یا همون 300 دلار گفته میشه.

ooooooOo
من واقعا جا خوردم . متوجه نمی شم یعنی استالکر انقدر پر گرافیکه. وا لا من چیزی از گرافیک بالا تو این بازی ندیدم .
اخه تو لب تاپ سیستم بالایی بازیشو کردم ولی به نظرم بازی های 5 سال پیش گرافیکشون بالاتره!
من الان یدونه geforce 1024mb 9400gt به قیمت 64000 تومان خریدم . چه طوره می شه باهاش یه ذره بازی کرد. به خصوص تو سطح گرافیک فال اوت یا استالکر؟

آخرین ویرایش:
جا خوردن نداره ، مشخصه.;)
یعنی همین امروز ؟! خوب تسلیت میگم پول رو مستقیم ریختی تو سطل آشغال.:cheesygri
قبل از اینکه بخوای تصمیم بگیری خرید کنی باید یه همچین پستی میدادی نه بعد از خریدش.;)
کاری به نوع و مدلش ندارم ، زیر 100 تومن کارتی که بدرد بازی (حداقل انتظارات رو برآورده کنه) بخوره نداریم ، شما با 10 15 تومن بالاتر میتونستی یه hd4670 در نظر بگیری که راحت 2 تا 2.5 برابر این کارت قدرت داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or