مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

استاد که من نیستم ،فقط چرا دوتا پست پشت سرهم زدی دوباره؟؟
ببین تا حالا چن دفه گفتم اینجا مثل VideoGames بی قانون نیست؟

اون فایلتم نمی تونم ببینم،فقط کاربران پرمیوم دسترسی دارن.داستان 80 پیکسل چیه؟
ویرایش شد;)
جریان 80 پیکسل هم تو عکس معلومه:cheesygri
راستی فرشید تو از مدیرای سایت هم بیشتر به پست های من گیر میدی:laughing:

ویرایش شد;)
جریان 80 پیکسل هم تو عکس معلومه:cheesygri
راستی فرشید تو از مدیرای سایت هم بیشتر به پست های من گیر میدی:laughing:
میگم آقا رضا میخوای اذیت کنی منو،همینجوری.

بعد از چن تا پست اومدی تست نیمه کاره گذاشتی؟؟! بجا اینکه تا آخرش بری فقط تا Area1 گرفتی؟ تا آخرش حوصله نداشتی بگیری؟؟
اگه همه ی سایتا میخواستن مثل تو تست کنن دیگه فاتحه ی تست و بنچمارک خونده شده بود،هر کی باید ساز خودش رو می زد

آخه مهندس دکتر،تست رو باید تا آخرش رف که بشه رو امتیاز آخرش حساب کرد،تو انگار عمدا دوس داری هر دفه یه کار اشتباهی بکنی که هی بهت گیر بدم دیگه! بعدش میگی چرا گیر میدی!

اون تست Fixed Benchmark رو هم بگیر اگه دوس داشتی.

میگم آقا رضا میخوای اذیت کنی منو،همینجوری.

بعد از چن تا پست اومدی تست نیمه کاره گذاشتی؟؟! بجا اینکه تا آخرش بری فقط تا Area1 گرفتی؟ تا آخرش حوصله نداشتی بگیری؟؟
اگه همه ی سایتا میخواستن مثل تو تست کنن دیگه فاتحه ی تست و بنچمارک خونده شده بود،هر کی باید ساز خودش رو می زد

آخه مهندس دکتر،تست رو باید تا آخرش رف که بشه رو امتیاز آخرش حساب کرد،تو انگار عمدا دوس داری هر دفه یه کار اشتباهی بکنی که هی بهت گیر بدم دیگه! بعدش میگی چرا گیر میدی!

اون تست Fixed Benchmark رو هم بگیر اگه دوس داشتی.
:cheesygri
راستش واقعا حوصله نداشتم تا تهش بره.ساعت 2.55 صبح بود:blushing:
تست کاملش رو میزارم:cheesygri
البته تو 2 تا area فریم ریت پایینه و تو دوتا بالا
وarea 1 به نسبت فریم ریتش بالاست اما باز در کل هم از تستی که شما گذاشتی برای 5970 بالاتره.آخه این خیلی عجیبه که تو تست ها 5970 از 5870 فقط 1 فریم بالاتره:eek:
یا dirt 2 که 5970 از 5870 حدود 22 فریم ضعیف تره:eek:در صورتی که من فریم ریتم زیر 63 فریم اصلا نمی آد!!!!1600 در 900 و ضریب تصحیح 8
اما من بحثم سر 5970 بود به خدا
باز با همه این قضایا باز تو تست 1680 هم از تستی که شما گذاشتی فریم ریتم بالاتره
در ضمن تست شما تو ضریب تصحیح 4 ولی تست من تو ضریب تصحیح 8 ه
من اصلا بحثم 5770 نبوده به خدا
می گم تمام بنچمارک ها رو حسابه ولی شاید با درایور و سیستمی تست شده که برای کراسفایر بهینه نشده بوده
مثل درایور 9.11 یا 10.1:love:
البته قابل توجه بچه های فروم که من 5770 رو به پیشنهاد فرشید خریدم و همیشه برای ارتقاء سیستم تنها کسی که از نظر من کاملا بی طرف برخورد می کنه فرشیده و همیشه پیشنهاداش عالی و بی نقصه
من فقط برام این بنچمارک ها اون هم فقط در مورد 5970 یه کم ابهام داشت
راستی فرشید جان تو تست ها چرا فرکانس 5970 و فرکانس رم رو زده 850 و 4800

آخرین ویرایش:
:cheesygri
راستش واقعا حوصله نداشتم تا تهش بره.ساعت 2.55 صبح بود:blushing:
تست کاملش رو میزارم:cheesygri
البته تو 2 تا area فریم ریت پایینه و تو دوتا بالا
وarea 1 به نسبت فریم ریتش بالاست اما باز در کل هم از تستی که شما گذاشتی برای 5970 بالاتره.آخه این خیلی عجیبه که تو تست ها 5970 از 5870 فقط 1 فریم بالاتره:eek:
یا dirt 2 که 5970 از 5870 حدود 22 فریم ضعیف تره:eek:در صورتی که من فریم ریتم زیر 63 فریم اصلا نمی آد!!!!1600 در 900 و ضریب تصحیح 8
اما من بحثم سر 5970 بود به خدا
باز با همه این قضایا باز تو تست 1680 هم از تستی که شما گذاشتی فریم ریتم بالاتره
در ضمن تست شما تو ضریب تصحیح 4 ولی تست من تو ضریب تصحیح 8 ه
من اصلا بحثم 5770 نبوده به خدا
می گم تمام بنچمارک ها رو حسابه ولی شاید با درایور و سیستمی تست شده که برای کراسفایر بهینه نشده بوده
مثل درایور 9.11 یا 10.1:love:
البته قابل توجه بچه های فروم که من 5770 رو به پیشنهاد فرشید خریدم و همیشه برای ارتقاء سیستم تنها کسی که از نظر من کاملا بی طرف برخورد می کنه فرشیده و همیشه پیشنهاداش عالی و بی نقصه
من فقط برام این بنچمارک ها اون هم فقط در مورد 5970 یه کم ابهام داشت
راستی فرشید جان تو تست ها چرا فرکانس 5970 و فرکانس رم رو زده 850 و 4800
آقا رضا زیاد ازم تعریف نکن،دوست ندارم .
من صحبتم سر فریم بازی RE5 روی سیستم شما بود که بنا به تجربه حدس زدم داری اشتباه می کنی

شما این رو جواب بده تا به نتیجه برسیم،بعدش راجع به سوالاتت از 5970 و تفاوتش با بقیه بحث می کنیم،البته در حد گنجایش تاپیک

آقا رضا زیاد ازم تعریف نکن،دوست ندارم .
من صحبتم سر فریم بازی RE5 روی سیستم شما بود که بنا به تجربه حدس زدم داری اشتباه می کنی

شما این رو جواب بده تا به نتیجه برسیم،بعدش راجع به سوالاتت از 5970 و تفاوتش با بقیه بحث می کنیم،البته در حد گنجایش تاپیک
ok
تست کامل رو می زارم ایشالا
من تعریف نکردم.فقط می خواستم بچه های فروم بدونن قصد من حرافی و هواداری از فلان مارک و فلان برند نیست.خیلی وقت ها هم بعد کلی صحبت به نتیجه رسیدم معیارم برای بعضی چیز ها اشتباه بوده ولی برام قضیه 5970 عجیب بود و بحث سر سیستم من و کراسفایر نبود.من هم تست کلی رو می زارم :biggrin1:اما باز هم مطمعنا از 103 فریم اون تست بالاتره
و مطمعنا 5970 از 5870 تفاوتش بیشتر از 1 فریم تو رزلوشن 1680 در 1050 ه و مطمعنم تو dirt 2 5970 حدود 22 فریم از 5870 ضعیفتر نیست:-"

ok
تست کامل رو می زارم ایشالا
من تعریف نکردم.فقط می خواستم بچه های فروم بدونن قصد من حرافی و هواداری از فلان مارک و فلان برند نیست.خیلی وقت ها هم بعد کلی صحبت به نتیجه رسیدم معیارم برای بعضی چیز ها اشتباه بوده ولی برام قضیه 5970 عجیب بود و بحث سر سیستم من و کراسفایر نبود.من هم تست کلی رو می زارم :biggrin1:اما باز هم مطمعنا از 103 فریم اون تست بالاتره
و مطمعنا 5970 از 5870 تفاوتش بیشتر از 1 فریم تو رزلوشن 1680 در 1050 ه و مطمعنم تو dirt 2 5970 حدود 22 فریم از 5870 ضعیفتر نیست:-"
آقا 5970 همونیه که باید باشه یعنی تقریبا همون کراس فایر 5870 ، شما ملاکت رو یه بنچمارک و یه سایت قرار نده ! بعدشم فریم تو رزولوشن 1685x1050 با 1600x900 کلی فرق میکنه ضمن اینکه اون تست شما کامل نیست

اینم یه بنچ معتبر از سایت TechSpot :

RE5_01.png

ممنون از توجهت دوست عزیز

بله ،منم معتقدم که نتایج بررسی روی Configuration های مختلف سخت افزار تفاوت داره و تنها برای مقایسه ی بین کارتا بکار میره،نه صرفا برای مقایسه با سیستمهای دیگه که فریم دیگه ای ممکنه بدن که لزوما ممکنه نشه مستقیما مقایسه کرد

مثلا این بنچ Anand رو ببینید:
20456.png

اینجا هم 5770 CF با اختلاف چن فریم همون نتیجه رو نشون داده،البته اینجا 4AA هست که باید فریم بیشتری نسبت به نمونه ی شما بده قاعدتا،اما چون System Setup متفاوت هست دلیلی نداره که نتایج هیچ کدوم از این سایتها رو غلط بدونیم یا زیر سوال ببریم،توقع داشتن فریمهای یکسان از سیستمهای متفاوت سوای اینکه کدوم بنظر قویتر میاد آخر ساده انگاری هست.
حالا منتظر نتیجه ی آزمایش دوستم میشم تا توضیحات تکمیلی رو بعدا بگم.

سلام به همه دوستان خوبم.
من قصد خرید یه کارت گرافیک جدید رو دارم.
دوستان به من ATi 5770 hd رو معرفی کردن.
به نظر شما این کارن گرافیک خوبه یا نه؟در این رنج قیمت چیز مناسبتری هست؟
من میخوام با رزولوشن 1920*1080 بازی کنم.دایرکس 11 هم واسم مهمه.
مشخصات سیستمم:
CPU:intel q9550
RAM:4gig
Motherboard:Gigabyte EP43_UD3L
پیشاپیش ممنون از کمکتون.

سلام به همه دوستان خوبم.
مشخصات سیستمم:
پیشاپیش ممنون از کمکتون.

سلام به شما.
اگر5770برای روزلوشن1920می خواین باید قیدش را بزنی مخصوصا در اینده که روز به روز بازی ها سنگین تر می شن.ضمنا 5770در dx11کارایی بالایی نداره که بخواهین با رزولشون1920بازی کنین!البته در مجموع با توجه به قیمتش کارت خوبیه ولی مناسب رزولوشن شما در dx10شاید تا 2-3سال بعد باشه!
اگر می خوای خیالت راحت شه که با رزولشونت که داری و بخوای dx11با فریم مناسب بازی کنی حداقل یک 5850باید بگیرید!

در اون رنج قیمت هم می توانیدgtx260بگیرید که کمی از 5770قوی تره ولی خب dx11را ساپورت نمی کنه!
ضمنا پاور شما چیه؟
چون برای خرید کارت باید پاور هم مد نظرتون باشه!
با تشکر

سلام به شما.
اگر5770برای روزلوشن1920می خواین باید قیدش را بزنی مخصوصا در اینده که روز به روز بازی ها سنگین تر می شن.ضمنا 5770در dx11کارایی بالایی نداره که بخواهین با رزولشون1920بازی کنین!البته در مجموع با توجه به قیمتش کارت خوبیه ولی مناسب رزولوشن شما در dx10شاید تا 2-3سال بعد باشه!
اگر می خوای خیالت راحت شه که با رزولشونت که داری و بخوای dx11با فریم مناسب بازی کنی حداقل یک 5850باید بگیرید!
ضمنا پاور شما چیه؟
چون برای خرید کارت باید پاور هم مد نظرتون باشه!
با تشکر

سلام و ممنون.
من پاورم الا گرین 380 واته ولی قصد تعویضش رو دارم.
حدود قیمت 5850 چنده؟

سلام و ممنون.
من پاورم الا گرین 380 واته ولی قصد تعویضش رو دارم.
حدود قیمت 5850 چنده؟

اولا شما باید پاورت را عوض کنی چون جوابگو اصلا نیست!
یک پاور585گرین بخرین کافیه.بودجتون اگر اجازه می ده شرط احتیاط را بخوایند در نظر بگیرید یک گرین 685دیگه عالی می شه!
قیمت5850هم برند گیگابایت حدودا 370است.
قیمت5850برند سافایر هم حدود300-330است!

سلام به همه دوستان خوبم.
مشخصات سیستمم:
پیشاپیش ممنون از کمکتون.

حرف دوستمون رو تایید میکنم

5770 واسه دایرکس 11 در رزولوشن 1920*1080 به درد نمیخوره

به فکر یک 5850 باشید;)

سلام
من یهو به بازی استالکر علاقه مند شدم ولی کارت گرافیک 256 7200geforce کاملا صفحه رو زرد نشون می ده و نا امیدم کرد البته مفت خریده بودمش.
تو رنج 50 تا 60 تومان یه کارت گرافیک خوب اگه میشه بهم معرفی کنید
حد اقل فال اوت رو هم جواب بده دیگه

سلام
من یهو به بازی استالکر علاقه مند شدم ولی کارت گرافیک 256 7200geforce کاملا صفحه رو زرد نشون می ده و نا امیدم کرد البته مفت خریده بودمش.
کارت زیر 100 تومن اصلا بدرد بازی نمیخوره،
یا پولت رو دور نرز،یا جمع کن یه کارت خوب بگیر

حداقل کارت پیشنهادی واسه این بازی -که سنگین هم هست-یه 4770 یا 9800GT هست که حدود 150 تومن خرج بر میداره
یه پاور 450 وات به بالا هم لازم داره.

سلام

زير 100 تومان من ATI HD4670 رو پيشنهاد ميدم.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or