مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
اون كارت ZOTAC همون مدلي هست كه قبلاً دربارش تو همين بخش درگير شديم كه قيمتش وسوسه كننده‌ست. ;)
مدل 192 Stream است
میگن کارت گرافیک اگه ati ور میداری main و cpu هم amd وردار و در مورد geforce اینتل. بهتره و با هم بهتر کارمیکنن
چنين چيزي حتي اگه يه اپسيلون هم صحت داشته باشه (جدا از بحث انحصار و اين چيزا چون ATI متعلق به AMD است) سياست اون شركت رو زير علامت سوال قرار مي‌ده. ضمناً اگه اينطور هم باشه براي GeForce هم بهتره از چيپ‌ست‌هاي nVidia استفاده بشه

آخرین ویرایش:
حالا یعنی 260 بهتر از 4870 تو بازیهاست.
این ddr3 اون ddr 5 فک کنم کلاک ati هم بیشتر بود.
یه سوال:این که میگن کارت گرافیک اگه ati ور میداری main و cpu هم amd وردار و در مورد geforce اینتل. بهتره و با هم بهتر کارمیکنن درسته؟
آقا شرمنده این همه سوال می کنم یه مقدار گیج شدم.
این دو تا کارت با هم برابرند هر کدوم که ارزونتر گیر اوردی همونو تهیه کن.
تو این بحث ها نباش و الا پهنای باند DDR3 توی این کارت 448Bit که روی 4870 حدود 256Bit هست اما در کل سرعت و میزان انتقال دیتا تقریبا یکسانه و زیاد تاثیری نداره.
اون موقع یک پلتفرم دراگون (اژدها) داری که بیشتر یک اسمه و برای فن بوی ها جالبه!در مورد Intel & nVIDIA هم صدق میکنه.
سلام.
اقا اینی که شما میگین که 192 یا 216 رو میشه تو مغازه یارو از روی کارت یا جعبش فهمید؟؟
بله ! مدل های 192ST را با اسم GTX 260 میبینید ولی مدل های 216ST را با اسم GTX 260 216 CORE یا یک چیزی تو این مایه ها میبینید.
موفق باشید

حالا یعنی 260 بهتر از 4870 تو بازیهاست.
این ddr3 اون ddr 5 فک کنم کلاک ati هم بیشتر بود.
یه سوال:این که میگن کارت گرافیک اگه ati ور میداری main و cpu هم amd وردار و در مورد geforce اینتل. بهتره و با هم بهتر کارمیکنن درسته؟
آقا شرمنده این همه سوال می کنم یه مقدار گیج شدم.

این دو تا کارت همرده هستن،بعضی جاها 4870 جلوتره و بعضی جاها 260
چون یکی هستن بهتره که GTX 260 رو بخری،به اینکه کدوم DDR3 هس و کدوم DDR5 هم کار نداشته باش چون نوع حافظه در پهنای باندش ملاک هست،نه بتنهایی
سلام
اون كارت ZOTAC همون مدلي هست كه قبلاً دربارش تو همين بخش درگير شديم كه قيمتش وسوسه كننده‌ست. ;)
مدل 192 Stream است
چنين چيزي حتي اگه يه اپسيلون هم صحت داشته باشه (جدا از بحث انحصار و اين چيزا چون ATI متعلق به AMD است) سياست اون شركت رو زير علامت سوال قرار مي‌ده. ضمناً اگه اينطور هم باشه براي GeForce هم بهتره از چيپ‌ست‌هاي nVidia استفاده بشه
آره احتمالا همونه،
اینا رو وارد بازار می کنن چون میدونن فروش میره و کسی کاری به Core ش نداره
چیپ ست Nvidia هم مرده فعلا،به کارت Nvidia ربطی نداره

سلام.
اقا اینی که شما میگین که 192 یا 216 رو میشه تو مغازه یارو از روی کارت یا جعبش فهمید؟؟
نخیر ،قبلا هم گفتم از روی مدلش،ییکم زحمت بکشین و مدلش رو توی اینترنت جستجو کنین.

HI

الان قوی ترین گرافیک برای بازی تو بزار چی هست ؟؟

و قیمت :دی!!

ممنون
کارت GTX 295 که دو هسته ای هست و 2 گیگابایت حافظه داره ،قیمتش هم بسته به برند از 650 تا 720 تومن هست:

news_gtx295prev1.jpg

البته قرار بزودی-احتمالا 10 سپتامبر- اولین کارت نسل بعدی با اسم رمز Ever Green از طرف AMD و در روی ناو هواپیمابر USS Hornet به طور رسمی معرفی بشه!!

خوب دوست عزیز وسط بازار تو مغازه یارو،اینترنت از کجام در بیارم؟:biggrin1:
اینترنت از جایی درنیار،یا تلفن بزن مدلش رو بپرس یا اگر میری فروشگاه مدلش رو یادداشت کن و بعدا برو چک کن ببین کدوم یکیه
وسط فروشگاه هم میتونی با همون گوشی موبایل آنلاین شی و چک کنی!

سلام
يادمه سر خريد سيستم اولم اينقدر رفتم بازار و مدل‌هاي مختلف تمام قطعات رو تو اينترنت سرچيدم!!!;) كه حدود يك سال و نيم طول كشيد.
نوشته شده توسط V!PER
خوب دوست عزیز وسط بازار تو مغازه یارو،اینترنت از کجام در بیارم؟:biggrin1:
دوست عزيز
داري حداقل 500,000 هزينه مي‌كني. يكم بيشتر وقت مصرف كن تا پشيمون نشي. اصلاً هم به حرفاي بعضي فروشنده‌ها توجه نكن.
در مورد همين كارت ZOTAC وقتي از فروشنده پرسيدم تعداد واحدهاي سايه‌زنيش چقدره؟ عين انسان‌هاي اوليه بهم نگاه كرد.
يه مطلب ديگه
تويه مجله ديدم كه كارت‌ GTX275 رو با دو مدل از HD4890 (يه مدل استاندارد و مدل 1گيگاهرتزي ساخت ساف‌هاير) روي يك سيستم مقايسه كرده‌بود. در مقايسه با مدل استاندارد GTX275 در بازي كرايسيس متوسط 4فريم و در بيشترين حالت 11فريم جلو افتاده‌بود اما مدل 1گيگاهرتزي اون رو با 3-2 فريم پشت سر گذاشته‌بود. بازهم شديداً منتظر خوندن نظر اساتيد هستم.

آخرین ویرایش:
تويه مجله ديدم كه كارت‌ GTX275 رو با دو مدل از HD4890 (يه مدل استاندارد و مدل 1گيگاهرتزي ساخت ساف‌هاير) روي يك سيستم مقايسه كرده‌بود. در مقايسه با مدل استاندارد GTX275 در بازي كرايسيس متوسط 4فريم و در بيشترين حالت 11فريم جلو افتاده‌بود اما مدل 1گيگاهرتزي اون رو با 3-2 فريم پشت سر گذاشته‌بود. بازهم شديداً منتظر خوندن نظر اساتيد هستم.
خب بایدم اینطوری باشه،وقتی مدل معمولی 275 رو با مدل OC از کارت 4890 مقایسه کنی ،4890 جلو میفته،اما خب این جور مقایسه ها رو وقتی انجام میدن که می خوان مدلای خاصی از یک برند رو محک بزنن یا تبلیغ کنن
اگر مدل معمولی هر کدوم رو با یکدیگه و مدل OC هر کدوم رو هم با هم مقایسه کنن اونموقع مقایسه منصفانست.

کارت GTX 295 که دو هسته ای هست و 2 گیگابایت حافظه داره ،قیمتش هم بسته به برند از 650 تا 720 تومن هست:

news_gtx295prev1.jpg

البته قرار بزودی-احتمالا 10 سپتامبر- اولین کارت نسل بعدی با اسم رمز Ever Green از طرف AMD و در روی ناو هواپیمابر USS Hornet به طور رسمی معرفی بشه!!

به فرموده شما گرافیک های AMD / GDDR5 از GTX295 ضعیفتر هستند دیگه ؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or