مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

نوشته شده توسط Victor:
عزيزان سلام
من يه گرافيك توپ مي خوام كه تمامي بازي هاي pc روش كار كنه .
ممنون
قيمتش هم اصلان مهم نيست .
خوب همون طور که همه میدونن شما دو انتخاب دارید یا ati x1900xt یا 7950gt که بالا ترین کارایی با قیمت رو دارن.

اگه قيمت مهم نيست 2 تا 7950 يا 2 تا 1900 xtx ببند كه قيمت كارت ها ميشه حدوده 1 تا ا ميليونو خورده اي(البته الان به نظرم سوت كشيدي)
:-"
راسشو بخواي الان وقته خريده كارته خيلي گرون نيست چون تا يه ماه ديگه اولين محصول dx10 با كد نيم g80 مياد
البته اينم بگم قدرت كارته گرافيك تنها براي بازي كافي نيست بلكه بايد تمتمه قطعات قوي باشن.
الان اين كارت ميتونه تمامه بازي ها رو در رزولوشن 2042*1536 همره فيلتر هاي انتي الياسينگ و انيسوتروپي بازي كنين با فريم ريته خيلي مطلوب.
بهترين نوع اين كارت ماله xfx هست كه قيمته بيشتري هم داره.
شما بايد اينو بگيري xfx geforce 7950 gx2 xxx edition كه 770 هزار تومنه.
البته توي فقط يه بازي نميتوني اينجوري بازي كني كه اونم دوسته كارت گرافيك جنابه ابليويون است.
اين كارت داراي 1 گيگ رم از نوع ddr3 ميباشه و

اگر می خواهید که کارت گرافیکی خوب و ارزانی داشته باشید می توانید با این شماره تماس بگیرید :
88947044 و 22059304
با دوسال تجربه در خدمت شما .;)

كارته گرافيك قيمتش ثابته چون حداقل از معدود چيزاييه كه تو ايران گارانتياي درستو حسابي داره(نهايت 20-30 تومن اختلاف قيمت وجود داره)
اگرم دنباله قيمتين برين سايته رايان صبا

سلام.
مباركت باشه چه بوردي خريدي؟
انويديا كارتاي dx 10 سريه high end رو 1 ماه ديگه عرضه ميكنه و از روي تجربه فكر كنم سريه مين استريم واسه ي ساله ديگه.
كارته شما معلوم نيست تا كي بره ولي حداقل بايد 2 سال رو بره(اگه اين dx مجبور نكنه كارت عوض كنيم)

نوشته شده توسط m_unknown_r:
سلام.
مباركت باشه چه بوردي خريدي؟
انويديا كارتاي dx 10 سريه high end رو 1 ماه ديگه عرضه ميكنه و از روي تجربه فكر كنم سريه مين استريم واسه ي ساله ديگه.
كارته شما معلوم نيست تا كي بره ولي حداقل بايد 2 سال رو بره(اگه اين dx مجبور نكنه كارت عوض كنيم)
خيلي ممنون.
من از يكي شنيده بودم كارتي كه dx10 رو پشتيباني ميكنن آبان ماه سال بعد ميان!
منم فكر كردم حالا اين كارت رو ميخرم سال ديگه عوضش ميكنم.:(
برد Gigabyte خريدم.
راستي ميخواستم بدونم كارت‌هاي رده ضعيف Nvidia :
Geforce 7300 و Geforce 6200 كدوم ضغيف‌تره؟

نوشته شده توسط THE UNDERTAKER:
ببخشيد اين سوال به اينجا مربوط نميشه cpu من intel 2.8 LGA775 هست جواب بازيها رو تا يكي دو سال ديگه ميده يا بايد اين رو هم عوض كنم؟
اره ساپورت میکنه . امسال رو که میدونم ولی نباید توقع زیادی داشته باشی. بعد هم در مورده کارتت چند خریدی؟؟ راجع به کارت نسل بعد از خود فروشنده کارتت سوال کردی یا کس دیگه؟؟؟

يكي از آشناهام گفت كه تو كار سخت ‌افزار بود.
يه زره پول دستم مونده cpu رو اينتل 3 گيگاهرتز بكنم (LGA 775 و يك mb كش) درست ميشه؟

آخرین ویرایش:
نميخواد اين كارو بكني.اگه رمت 1 گيگه كه هيچ.اگه نيست حتما 1 گيگ كن .اگه نيست cpu رو با اوركلاك ميتوني به 3000 تبديل كني و اگه هسته ي اون پريسكات باشه تا 3.6 هم شايد بتوني برسوني.
الان اصلا به فكره يه هسته اي نباش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or