مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

الان hd 3870x2 چنده ؟
الان club hd3870x2 شده 535 تومن البته یکم سخت گیر میاد.
میگن his هم اومده ولی من ندیدم اونم باید 550 باشه.
الان من خودم مارك Club رو قيمت كردم 540 بود
نه درسته (یکم بالا پایین) همون 540 تومن هستش.

آقا من امروز سری کارتهای CLUB - ATI RADEON HD 2600 XT دیدم که مشخصات فنیش به نظر بالا میباد مثلا :
# GPU: ATI RV630XT
# GPU speed: 800 MHz
# Shaders: 120 Stream
# Memory Size: 256 MB
# Memory Type: GDDR4
# Memory Speed: 2200 MHz
# Memory Bandwidth: 128 BIT
# Multi VGA Ready: 2
# DirectX: 10

و قیمتش هم 185 میخوام بدونم این سری Club از سریهایی تو این قیمت مثل : Sparkle - GeForce 8600 GTS یا XFX - GeForce 8600 GT - Fatal1ty بهتره ؟ البته اینا 10 تومن گرونترند میشه یه توضیح کلی بدین ؟ البته بگم کارت CLUB - ATI RADEON HD 2900GT Heatpipe هم هست که 5 تومن از این کارتهای Geforce گرونتره اما کلا میخوام بدونم کدوم سری بهتره اصولا ! من که تو ریز مشخصات مقایسه کردم اون کارت ATI که 10 تومن ارزونتره از این 2 تا کارت Geforce بالاتره مشخصاتش
بعدش هم در مورد GDDR4 مثلا توضیح بدین DDR که معلومه اما GDDR نمیدونم چیه !

آخرین ویرایش:
آقا من امروز سری کارتهای CLUB - ATI RADEON HD 2600 XT دیدم که مشخصات فنیش به نظر بالا میباد مثلا :
# GPU: ATI RV630XT
# GPU speed: 800 MHz
# Shaders: 120 Stream
# Memory Size: 256 MB
# Memory Type: GDDR4
# Memory Speed: 2200 MHz
# Memory Bandwidth: 128 BIT
# Multi VGA Ready: 2
# DirectX: 10

و قیمتش هم 185 میخوام بدونم این سری Club از سریهایی تو این قیمت مثل : Sparkle - GeForce 8600 GTS یا XFX - GeForce 8600 GT - Fatal1ty بهتره ؟ البته اینا 10 تومن گرونترند میشه یه توضیح کلی بدین ؟ البته بگم کارت CLUB - ATI RADEON HD 2900GT Heatpipe هم هست که 5 تومن از این کارتهای Geforce گرونتره اما کلا میخوام بدونم کدوم سری بهتره اصولا ! من که تو ریز مشخصات مقایسه کردم اون کارت ATI که 10 تومن ارزونتره از این 2 تا کارت Geforce بالاتره مشخصاتش
بعدش هم در مورد GDDR4 مثلا توضیح بدین DDR که معلومه اما GDDR نمیدونم چیه !
شما اگه ميخواي كارت بخري ، بودجه رو بگو تا راهنماييت كنيم
GDDR يعني حافظه ي گرافيكي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or