مبارک باشه، بله تا یه حد قابل قبولی میرسهدوستان rtx 3080 10gb گرفتم.زورش میرسه alan wake 2 رو ray tracing اجرا کنه؟
دوستان rtx 3080 10gb گرفتم.زورش میرسه alan wake 2 رو ray tracing اجرا کنه؟
ممنونم.خدایی مفت گرفتم 14 تومن همچین قدرتی.امشب alan wake 2 رو میریزم قشنگ کارت رو تست کنم سلامتشو
کارت گرافیک دست دوم رو خدا زدهممنونم.خدایی مفت گرفتم 14 تومن همچین قدرتی.امشب alan wake 2 رو میریزم قشنگ کارت رو تست کنم سلامتشو
asus گرفتم.تقریبا مطمعنم ماین نشده.چون از یه گیمر گرفتم.آره ناموسا.آقا در مورد تست پیغامتون نصفه اس.کارت گرافیک دست دوم رو خدا زده
چه برندی گرفتی؟
تست رو هیچی چند تا بازی سنگین مثل the last of us و red dead با بالاترین رزولیشن و جزئیات فول لود ۹۰ درصد به بالا gpu usage نیم ساعت بزار هر بازی رو ببین دماش بالای ۹۰ نره هنگ نکنه از بازی بیرون نپره بقیش اوکیهasus گرفتم.تقریبا مطمعنم ماین نشده.چون از یه گیمر گرفتم.آره ناموسا.آقا در مورد تست پیغامتون نصفه اس.
اره ولی زورش به path traycing نمیرسه .دوستان rtx 3080 10gb گرفتم.زورش میرسه alan wake 2 رو ray tracing اجرا کنه؟
مبارکتون باشهخوب منم 6800xt خریدم کارت خودم رو دادم + 5000 چون کارت خودم رو هم 5500 خریده بودم در مجموع 10500 برای این کارت هزینه شده
در نظر داشتم 3080 یا 6900xt بخرم ولی از اونجا که واقعا این روزا بشدت به پول نیاز دارم دیگه اینو خریدم ... چون بعدش باید باندل رو هم ارتقا بدم ....
در کل کسایی 6800xt دارن بیان تعریف کنید ببینیم کارت قدرتمندی هست یا شوخی
در کل تو پنج مارک ها بین 3080 و 3070 تی ای با ویرم بیشتر 16 گیگ هست بنظرم خوب بود بعد از 9 ماه با 5700xt
فدایت عزیز XFXمبارکتون باشه
از 3070ti تو یه سری بازیهایی مثل uncharted the last god of war ratchet و بیشتر بازیهایی که amd روش مانور داده حدودای 30 فریم قویتره در بعضی بازیها حتی از 3080 هم چند فریم قویتره ولی تو ری ترسینگ قدرتش در حد 3070ti هستش به جز چند تا بازی جدید که ری ترسینگش از 3070ti هم بهتر جواب داده ولی از 3080 تو زمینه ری ترسینگ ضعیفتره من الان بیشتر بازیها رو دارم 4k بازی میکنم کارت قدرتمندیه
من کلا ری ترسینگ رو غیر فعال میکنم چون با فعال و غیر فعال کردنش زیاد تو بازیها برام تفاوت چشمگیری نداره
چه برندی خریدی؟
مال منم xfx هستشفدایت عزیز XFX
مبارکهخوب منم 6800xt خریدم کارت خودم رو دادم + 5000 چون کارت خودم رو هم 5500 خریده بودم در مجموع 10500 برای این کارت هزینه شده
در نظر داشتم 3080 یا 6900xt بخرم ولی از اونجا که واقعا این روزا بشدت به پول نیاز دارم دیگه اینو خریدم ... چون بعدش باید باندل رو هم ارتقا بدم ....
در کل کسایی 6800xt دارن بیان تعریف کنید ببینیم کارت قدرتمندی هست یا شوخی
در کل تو پنج مارک ها بین 3080 و 3070 تی ای با ویرم بیشتر 16 گیگ هست بنظرم خوب بود بعد از 9 ماه با 5700xt
اگر کارتو اکبند خریدی بنظرم حیفه این کارو کنی، هر چند خودم با یک کارت ماین شده بودم نزدیک 9 ماه هیچ مشکلی نداشت، اخرش بدون یک ریال با همون قیمت خودش فروختمش....دوستان من یخ 3060 گیگا دارم نو خریدم و فکر کنم گارانتیشم چند ماهی مونده باشه
میخوام بفروشم یه دست دوم 3080 3090 بخرم
بنظرتون چند بفروشم خوبه؟ یا اگه پول خوبی نمیره کلابهتره نگه اش دارم بعدا بفروشم؟
GeForce RTX 3060 GAMING OC 12GB Gigabyte
سوال دوم برای خرید کار کرده چه چیزایی مد نظرم باشه؟ من اصلا از این حرفای تخصصی که میزنین سردرنمیارم