esemech
کاربر سایت
آقا خیلی ممنون کامل توضیح دادین ،دیگه میارم راحت شد که انتخابم چی باشهخواهش میکنم
خودم هم 6900xt دسته دو خریدم، اون موقع فکر کنم 14 میلیون خریدم و 6800xt حدود 13 میلیون بود
اگر الان 11.5 ـه که رو هوا بزن
درایوراش حداقل واسه سری 6000 الان که فوق العادست، شاید زمان لانچ کارت مشکل زیاد داشته که اینقدر آنلاین بد میگفتن، شاید هم صرفا Hater بودن
در هر صورت من الان 5 ماهی میشه کارت رو خریدم، فقط دو بار مشکل درایوری داشتم اونم بار اول چون ورژن درایورم واسه 1 سال پیش بود آپدیت کردم درست شد
مشکلش هم این بود آب تو RDR2 حرکت که میکردی به جای Particle Effect داشته باشه یه مربع بزرگ مثل ماینکرفت نشون میداد XD
روز اولی هم بود که کارت رو خریدم یکم نگران شده بودم، ولی خوب همونطور که گفتم با آپدیت درست شد
View attachment 319762
مورد بعدی خیلی خاص بود(چون کم پیش میاد با درایور جدید بازی قدیمی عیب کنه)، Bloom رو که تو Rocket League فعال میکردی این شکلی میشد Outline ماشین رو صفحه میموند، که اگر Bloom رو فعال میکردی فیکس میشد
فکر کنم 3 هفتهای طول کشید ولی بعد درستش کردن
View attachment 319759
خارج از اینا حتی 1 بار هم درایور Stable برام کرش نکرده
درایور Preview چندبار کرش کرد اونم خود درایور نه کل سیستم، و با باز و بسته کردن کنترل پنلش درست شد
ولی خوب تا وقتی AFMF به درایور Stable اضافه نشه تو Preview خواهم موند
یه تبلیغ ریز هم از کانتنت وطنی بکنم(البته اینو انگلیسی ریکورد کردم):
موقع معرفی نگران بودیم AFMF انحصاری سری 7000 باشه ولی خوب فقط Anti-Lag+ رو انحصاری کردن(که اونم از نظر فنی اطلاع ندارم ولی میگن سخت افزاری عملی نیست رو سری 6000 نمیدونم والا، مهم هم نیست زیاد)
از خود کنترل پنلش هم بگم برات، خیلی خیلی بهتر از Nvidia ـه، اون تو دوران XP گیر کرده ولی این همهچیش مدرن دیزاین شده
بعد واسه بعضی چیزا مثل shadowplay باید اون زباله Geforce Experience هم بریزی که آخرین باری که دیدمش هنوز اکانت میخواست و تحریم هم بودیم
واسه AMD اسمش هست Instant Replay و همراه با بقیه چیزا تو کنترل پنل خود درایورـه دیگه 2 تا برنامه با 2تا GUI جدا نداره، آفلاین هم هست اکانت نمیخواد
من برعکس شما خیلی غیر خلاصه گفتم![]()
![]()
![]()
البته منم اصلا با ای ام دی غریبه نیستم ،کارت قبلیم r7 260x 2gig بود بنده خدا توی رودرواسی فک کنم ده سال بیش تر شد کارکردش