jetalpha
کاربر سایت
اصلا اگر تو path tracing هم حساب کنی باز 6800xt حتی از 3070ti هم بهتره. کلا بهترین کارتی هست که ای ام دی ساخته.
خواهش میکنممرسی ،این مدل با این قیمت دیدم اصلا هوایی شدم
درایور هاش چه مشکلی دارن ؟
من برعکس شما خیلی غیر خلاصه گفتمدوستمون گفتنی ها رو گفت
خیلی خلاصه بهت میگم
دور کارت ۸ گیگ رو خط بکش چون همین الانم حتی با ۱۰۸۰ بخوای بازی کنی رو تنظیمات ultra خیلی از بازیها بالای ۸ گیگ vram نیاز دارن اگر که بخوای rt هم فعال کنی عملا حداقل ۲ گیگابایت دیگه vram اضافی خود RayTracing اشغال میکنه
قطعا rx6800xt انتخاب خیلی بهتری هست چه با rt چه بدون rt
در مورد درایور هم هیچ مشکلی ندارن و amd سر راست تره و کار باهاش راحت تره
آقا خیلی ممنون کامل توضیح دادین ،دیگه میارم راحت شد که انتخابم چی باشهخواهش میکنم
خودم هم 6900xt دسته دو خریدم، اون موقع فکر کنم 14 میلیون خریدم و 6800xt حدود 13 میلیون بود
اگر الان 11.5 ـه که رو هوا بزن
درایوراش حداقل واسه سری 6000 الان که فوق العادست، شاید زمان لانچ کارت مشکل زیاد داشته که اینقدر آنلاین بد میگفتن، شاید هم صرفا Hater بودن
در هر صورت من الان 5 ماهی میشه کارت رو خریدم، فقط دو بار مشکل درایوری داشتم اونم بار اول چون ورژن درایورم واسه 1 سال پیش بود آپدیت کردم درست شد
مشکلش هم این بود آب تو RDR2 حرکت که میکردی به جای Particle Effect داشته باشه یه مربع بزرگ مثل ماینکرفت نشون میداد XD
روز اولی هم بود که کارت رو خریدم یکم نگران شده بودم، ولی خوب همونطور که گفتم با آپدیت درست شد
View attachment 319762
مورد بعدی خیلی خاص بود(چون کم پیش میاد با درایور جدید بازی قدیمی عیب کنه)، Bloom رو که تو Rocket League فعال میکردی این شکلی میشد Outline ماشین رو صفحه میموند، که اگر Bloom رو فعال میکردی فیکس میشد
فکر کنم 3 هفتهای طول کشید ولی بعد درستش کردن
View attachment 319759
خارج از اینا حتی 1 بار هم درایور Stable برام کرش نکرده
درایور Preview چندبار کرش کرد اونم خود درایور نه کل سیستم، و با باز و بسته کردن کنترل پنلش درست شد
ولی خوب تا وقتی AFMF به درایور Stable اضافه نشه تو Preview خواهم موند
یه تبلیغ ریز هم از کانتنت وطنی بکنم(البته اینو انگلیسی ریکورد کردم ):
موقع معرفی نگران بودیم AFMF انحصاری سری 7000 باشه ولی خوب فقط Anti-Lag+ رو انحصاری کردن(که اونم از نظر فنی اطلاع ندارم ولی میگن سخت افزاری عملی نیست رو سری 6000 نمیدونم والا، مهم هم نیست زیاد )
از خود کنترل پنلش هم بگم برات، خیلی خیلی بهتر از Nvidia ـه، اون تو دوران XP گیر کرده ولی این همهچیش مدرن دیزاین شده
بعد واسه بعضی چیزا مثل shadowplay باید اون زباله Geforce Experience هم بریزی که آخرین باری که دیدمش هنوز اکانت میخواست و تحریم هم بودیم
واسه AMD اسمش هست Instant Replay و همراه با بقیه چیزا تو کنترل پنل خود درایورـه دیگه 2 تا برنامه با 2تا GUI جدا نداره، آفلاین هم هست اکانت نمیخواد
من برعکس شما خیلی غیر خلاصه گفتم
من 5700XT دارم البته نسخه اورکلاک شده، این کارت دقیقا اندازه 3060 تی ای قدرت داره، حالا حساب کن 6800xt 16 گیگ اصلا مقایسشون هم خنده داره قدرت کارت های AMD فو ق العادست فقط دماشون خیلی بالاست یا نمیدونم کارت من این طوریهخب از آدم های پولدار که بگذریم
برای ما فقرا یه مشاوره بدین ،
انتخاب این دوتا کارت دسته دوم کدومش منطقی تر و بهتره ؟
8gig 3060ti حدود ده میلیون و پونصد
16gig 6800xt حدود ۱۱ و پونصد
یه انتخاب عمری باشه که تا چندسال جوابگو باشه
فول اچ دی
یه سوال دیگه ،کارت های ای ام دی کلا ریتریسنگ اجرا نمیکنه ؟یا میتونه و مشکل داره ؟ یعنی مثلا این کارت در حد ۳۰۶۰ تی ای هم نمیتونه ریتریسنگ اجرا کنه ؟
مرسی
تجربه خودم که ۶ ماه هست دارم با RX 6900xt کار میکنم برام خیلی عجیبه همچین مشکلی شما داری شاید ایراد از جای دیگه هست چون من هیچ مشکلی تا حالا روی درایورهای رسمی whql نداشتممن 5700XT دارم البته نسخه اورکلاک شده، این کارت دقیقا اندازه 3060 تی ای قدرت داره، حالا حساب کن 6800xt 16 گیگ اصلا مقایسشون هم خنده داره قدرت کارت های AMD فو ق العادست فقط دماشون خیلی بالاست یا نمیدونم کارت من این طوریه
کلا AMD هم از نظر درایور نابوده یا لاقل برای 5700XT این طوری بوده
این کارت من با هر چیزی ناسازگاری داره، همش هم زیر سر درایور ها هست، مثلا یک درایور مشکل خروجی صدای روی مانیتور داره کلا قاط میزنه یک نسخه درایور دیگه اش این مشکل رو حل کرده ولی یک سری مشکل دیگه اضافه میکنه مثلا همین درایور ماه قبلش با برنامه های MSI ناسازگاری داشت حذفش کردم درست شد، یا با برنامه کورسیر ناسازگاری داره
بزرگترین مشکل AMD ناشیانه بودنش هست وگرنه قدرت کارت هاش بازی ها رو شخم میزنن... الان من رفتم رو درایوری که خود ساپورت AMD تو فرومش بهم گفت ، قبل این اخرین درایور کارت گرافیک مشکل لگ موس داشت مشکل ناسازگاری به رم ها داشت با زمین و اسمون مشکل داره
منم دقیقا 6 ماهه کارت رو دارم، اگه توجه کنی من و تو با هم کارت ها رو گرفتیم ...تجربه خودم که ۶ ماه هست دارم با RX 6900xt کار میکنم برام خیلی عجیبه همچین مشکلی شما داری شاید ایراد از جای دیگه هست چون من هیچ مشکلی تا حالا روی درایورهای رسمی whql نداشتم
کارت هم نهایت دمای gpu به ۷۸ درجه میرسه
درایور کارت رو سعی کنید از سایت رسمی nvidia یا amd دانلود کنید و مدل رو دقیق انتخاب کنید
دمای هات اسپات ۱۱۰ درجه !!!منم دقیقا 6 ماهه کارت رو دارم، اگه توجه کنی من و تو با هم کارت ها رو گرفتیم ...
بعدش درایور های رسمی رو دانلود کردم، این مشکلاتی که من هم دارم بی نهایت ملت با 5700XT دارن و تو خود فروم AMD هستن، کارت کلا ناسازگار و داغی هست، رو 220 وات دمای هات اسپاتش تا 110 درجه و دمای خود GPU هم تا 95 درجه هم میره
کارت من rx6800xt دماش تا 80 81 هم میره این عادیه؟ رو 270 280 وات.دمای هات اسپات ۱۱۰ درجه !!!
دمای gpu نباید 95 درجه باشه
شاید خمیر سیلیکون کارتت خشک شده
کارت دماش اصلا نرمال نیست
تا کارت عیب نکرده بنظرم سریع خمیر سیلیکونش رو عوض کن
برای 6900xt
دمای gpu بین ۷۵ تا ۷۸ درجه هست
دمای هات اسپات بین ۹۲ تا ۹۵ درجه هست
تازه کارت پیشفرض ۲۵۰ وات هست من tdp رو بردم تاآخر بالا که ۳۰۰ وات میشه
با ۲۵۰ وات تازه کارت خنک تر هم هست ولی من فریم بالاتر و قدرت بیشتر برام اولویته
کلا لپ تاپ واسه گیم جواب نیستدوستان لپتاپی با این مشخصات برای گیم جواب هست؟
i7 12650h
ddr5 32gb
rtx 3070
مجبورم وگرنه دیدم به عنوان مثال 4070 کجا نسخه لپتاپش کجا ٬ همشونم همیننکلا لپ تاپ واسه گیم جواب نیست
تئوری میگه جوابه ، تبلیغاتی هم میگه جوابه
اما در واقعیت فقط سری ROG اونم مدل های خیلی بالا جوابه
6900 با 6800 به نظرم کارت های به صرفه تری هستن چون ری تریسینگ خیلی با 3060 تی ای جور درنمیاد تازه به جاشم 16 گیگ وی رم داریدخب از آدم های پولدار که بگذریم
برای ما فقرا یه مشاوره بدین ،
انتخاب این دوتا کارت دسته دوم کدومش منطقی تر و بهتره ؟
8gig 3060ti حدود ده میلیون و پونصد
16gig 6800xt حدود ۱۱ و پونصد
یه انتخاب عمری باشه که تا چندسال جوابگو باشه
فول اچ دی
یه سوال دیگه ،کارت های ای ام دی کلا ریتریسنگ اجرا نمیکنه ؟یا میتونه و مشکل داره ؟ یعنی مثلا این کارت در حد ۳۰۶۰ تی ای هم نمیتونه ریتریسنگ اجرا کنه ؟
مرسی
اگه مجبوری که کانفیگی که نوشتی خوبهمجبورم وگرنه دیدم به عنوان مثال 4070 کجا نسخه لپتاپش کجا ٬ همشونم همینن
حالا کانفیگی که نوشتم خوب نیست اصلا یعنی؟
AMD کلا درایورهاش تو دیواره یعنی تا یک سال اول اصلا نباید سمت محصولاتش رفت حتی احتمال انفجار هستتجربه خودم که ۶ ماه هست دارم با RX 6900xt کار میکنم برام خیلی عجیبه همچین مشکلی شما داری شاید ایراد از جای دیگه هست چون من هیچ مشکلی تا حالا روی درایورهای رسمی whql نداشتم
کارت هم نهایت دمای gpu به ۷۸ درجه میرسه
درایور کارت رو سعی کنید از سایت رسمی nvidia یا amd دانلود کنید و مدل رو دقیق انتخاب کنید
بستگی به رزولوشنش داره قطعا 1080 پی هست حداقل می شه گفت همه ی بازی ها رو بین مدیوم تا لو می تونی بازی کنیدوستان لپتاپی با این مشخصات برای گیم جواب هست؟
i7 12650h
ddr5 32gb
rtx 3070
عادیهکارت من rx6800xt دماش تا 80 81 هم میره این عادیه؟ رو 270 280 وات.
الان کارت رو اندرولت کردم دماش اوکی شده. فقط اینکه اندرولت کردن کارت آسیبی بهش نمیرسونه ؟