مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

بالاخره منم بعد از حدود یک ماه دیوار گزاشتن کارت asus 3070 dual خودمو بدون گارانتی 14500 فروختم
ولی در کل دیگه از دنیای گیم خداحافظی میکنم
این سری افت قیمت کارت گرافیک منو بدجوری از کارت گرافیک دلچرکین کرد
خیلی خوب فروختی الان استریکسش این قیمت می دن
حالا چرا فروختی؟ دنیای گرافیک همیشه ضرر بوده شما دقت کنید قیمت این کارت بالای msrp بود پس باید می دونستید که یک روزی میاد در حدود این قیمت با علم به این خریدید و الا باید صبر می کردید
اکثرا قیمت بالا گرفتن اما از این موقعیت نهایت استفاده رو کردن و کارتشون با مدل بالاترش تعویض کردن اتفاقا به نفع شما شد 14 می دی 10 می ذاری روش 3080 تی ای می خری اون زمان باید 30 40 می ذاشتی روش

خیلی خوب فروختی الان استریکسش این قیمت می دن
حالا چرا فروختی؟ دنیای گرافیک همیشه ضرر بوده شما دقت کنید قیمت این کارت بالای msrp بود پس باید می دونستید که یک روزی میاد در حدود این قیمت با علم به این خریدید و الا باید صبر می کردید
اکثرا قیمت بالا گرفتن اما از این موقعیت نهایت استفاده رو کردن و کارتشون با مدل بالاترش تعویض کردن اتفاقا به نفع شما شد 14 می دی 10 می ذاری روش 3080 تی ای می خری اون زمان باید 30 40 می ذاشتی روش
درسته حرفتون
حالا بنظرتون با این روال باز قیمت کارت بالا میره یا نه؟
من که کلا نظرم اینه احتمالا بازم قیمت دست دوم پایین بیاد یا الان کف قیمته؟

سلام بچه ها من که 5700Xt دارم میخوام ارتقا بدم الان که قیمت ها نسبتا خوبه قاعدتا بعد عید خواب این قیمت هارو باید دید. همین الانم داره گرون میشه ماشاالله!
چی بگیرم؟ بودجه در حد 30 میلیون؟
توی لیون کامپیوتر دیدم زوتاک 3080 با رم 12 رو داره 37 تومن، خوبه همین؟ یه برند دیگه داره من نشنیده بودم اسمشو OCP که نسخه ی ti اش همین 37 تومن هست چطورن اینا؟
من فعلا حداقل روی 1080 مد نظرم هست و بیشتر RT بودنش برام شرطه وگرنه الان 5700 تقریبا همه بازیارو برام ساپورت میکنه

سلام بچه ها من که 5700Xt دارم میخوام ارتقا بدم الان که قیمت ها نسبتا خوبه قاعدتا بعد عید خواب این قیمت هارو باید دید. همین الانم داره گرون میشه ماشاالله!
توی لیون کامپیوتر دیدم زوتاک 3080 با رم 12 رو داره 37 تومن، خوبه همین؟ یه برند دیگه داره من نشنیده بودم اسمشو OCP که نسخه ی ti اش همین 37 تومن هست چطورن اینا؟
من فعلا حداقل روی 1080 مد نظرم هست و بیشتر RT بودنش برام شرطه وگرنه الان 5700 تقریبا همه بازیارو برام ساپورت میکنه
ببین کارت گرافیک آکبند الان قیمتشون به موازات دلار ۴۲ تومنیه نگران نباش بعد عید بالا نمیره اتفاقا بتونن دلارو یکجا نگه دارن قیمتها میشکنه
الانم معلوم نبست این گرونی دلار بازی کثیفه دولت هستش برای نابودی نقدینگی تا حالا هم سابقه نداشته دلار اینقدر بدون توقف و اصلاح قیمت بالا بره
الان خرید کردن فکر نکنم کار درستی باشه
بالاخره یه نرخی قیمتش بک میده ولی در کل خرید کارت آکبند بنظرم شدیدا فردا موقع فروش متضرر میشی از الان بهت بگم کارت ۳۷ تومنی ۳۰۸۰ رو فردا موقع فروش نمیتونی ۱۷ تومنم بفروشی
از الان فکرتو بکن
کارت گرافیک مثل سایر کالاهای مصرفی پرطرفدار نیست
کارت خودتونم ۵۷۰۰ الان فعلا نمیتونی بالای ۶ الی ۷ تومن بفروشی

آخرین ویرایش:
دلار اینقد بالا رفته تو این دو هفته که هر سایتی یک قیمتی زده آدم نمیدونه کدوم آپدیته کدوم نیست، اما فک کنم تو این رنج بشه 3080 10گیگ گیگابایت یا پلیت گیمینگ پرو یا یکم بالاتر MSI Gaming Z Trio یا Asus Tuf پیدا کرد.
ورژن 12 گیگشم بنظرم ارزش نداره، تو بازیا در بهترین حالت 2-4 فریم اختلاف داره چون میگی 1080 میخوای اون وی رم اضافه هم خاصیتی برات نخواهد داشت، اگه مثلا یکی دو میلیون اختلافش میبود میرزید بیشتر از اون نمیرزه بنظرم.
حالا اگه فقط نو بودن مد نظرت نباشه آپشنا خیلی بیشتره و قیمتا خیلی پایینتر، مثلا دسته دو 3090 ـم میشه گرفت یا 3080ti با قیمت خیلی پایین تر.

البته 3080 واسه 1080 واقعا اورکیل هست حداقل الان :D اگه بازی مورد نظرت ری تریسینگ نداشته باشه تا خرخره تنظیماتو میکشی بالا میبینی کارت داره چرت میزنه از بیکاری تازه 1440p یکم فشار میاد روش.

آخرین ویرایش:
وضعیت اقتصاد یجوری شده که شما هر کاری کنی میگی اینکار اشتباه بود باید اونکار میکردم.:D ولی 3080 روی فول اچ دی با بولدوز از روی بازی رد میشه چه با ری تریس چه بدونش و تا آخر نسل هم جوابه رو 60 فریم اگر قصد ارتقای رزولوشن نداشته باشی فقط شاید نیمه دوم نسل مجبور بشی یکم با تنظیمات گرافیکی بازی کنی. مدل 12 گیگ هم به کارت نمیاد توی این رزولوشن و 10 گیگ کفایت میکنه کاملا.

از اونجا که 5700 داری معلومه cpu هم مال چند سال پیشه
الان بازیهایی مثل ویچر و Callisto Protocol هم رو 60 فریم نمیتونی بازی بکنی بازی مثل اسپایدرمن هم اگه همه تنظیمات رو ببری آخر مشکل میخوری حتی سایبرپانک هم شاید به مشکل بخوری
اگه فقط به خاطر ریتریسینگ 3080 میخوای که اشتباهه

میگم این 3080 رو خریدی 15 تومن فروشنده گفت بهت چند وقت ماین شده؟ حوصله داشتی یه عکس بگذار ازش اینجا. 3060ti رو چند فروختی؟ منم دنبال یدونه 3060ti تمیز میگردم.
من 3060ti strix دارم گرافیک قبلی سیستمم بود
عکساش رو قبلا توی تاپیک قطعات گذاشته بودم کاملا گیمینگ و تمیز در حد اکبند با گارانتی

اما دلم نمیومد بفروشم به کسی که گیمر نیست و گذاشتمش گوشه خونه اینقدر که خوشگله نگاش میکنم : دی
اگه خواستی پی ام بده تلگرام صحبت کنیم

من 3060ti strix دارم گرافیک قبلی سیستمم بود
عکساش رو قبلا توی تاپیک قطعات گذاشته بودم کاملا گیمینگ و تمیز در حد اکبند با گارانتی

اما دلم نمیومد بفروشم به کسی که گیمر نیست و گذاشتمش گوشه خونه اینقدر که خوشگله نگاش میکنم : دی
اگه خواستی پی ام بده تلگرام صحبت کنیم
آره چرا که نه شما بی‌زحمت ابتدا قیمت‌تون رو اعلام کنید تا بررسی کنم.

منم یه 3070 ti خریدم مدل palit
12 تومن
cpu i5 7600 خیلی اذیت میکنه با این کارت :D
باید اپگرید کنم
بنظرم یک لحظه هم دریغ نکن مخصوصا تو وضع الان، اگه کلا نمیخوای از بیخ تغییر بدی فقط یک مادربرد ارزون با یک سی پی یو رده پایین/میانرده نسل 12-13 اینتل هم بزاری تفاوت به قدری زیاده فحش میدی به خودت چرا همچین کارتیو فدای سی پی یو میکردی :D
من 3080 گذاشته بودم رو رایزن 1700 (که میشه همرده 7700 اینتل) چند وقت پیش به لطف آپدیت بایوس و عمر زیاد سوکت AM4 یک رایزن 5600 گذاشتم رو همین مادربرد قدیمی به قدری فرق کرد تازه فهمیدم لعنتی چقد داشته گلوگاه میکرده :D

آخرین ویرایش:
درسته حرفتون
حالا بنظرتون با این روال باز قیمت کارت بالا میره یا نه؟
من که کلا نظرم اینه احتمالا بازم قیمت دست دوم پایین بیاد یا الان کف قیمته؟
سریع پولت تبدیل کن دست دوم که کفشه و نسبت به قبل گرون ترم شده برای همینم شما تونستی گرون تر بفروشی کلا داره گرون می شه لاقل دلارش کن امروز دلار رفت 44 تومن
ماین که تموم می شه فقط تا چندین ماه قیمتا تخیلی میاد پایین بعدش دوباره بر می گرده روال سابق شما فکر کردی گیمرها حاضرن کارت هایی که اینقدر گرون خریدن مفت بدن بره؟ تازه نسل بعدی ارزون قیمتیم دیگه نیست که با یکم هزینه طرف بره ارتقا بده
الان طرف برای 30 درصد پرفورمنس بهتر از 3090 به 4080 باید دوبلش پولش بده تازه 8 گیگم رمش کم می شه پهنای رمشم 30 درصد کمتر می شه
از 3080 به 4080 که باید سوبلش پول بده اصلا ارتقای منطقی نیست شاید به ندرت انجام بشه اما فراگیر نیست قطعا

حالا کلا هم ضرر بدین مشکلی نیست طرف یک هفته می ره سفر خارج خرجش قد یک 4090 می شه حالا 2 سال بدین 4090 نصف پولش بپره کدوم منطقیه؟ 2 سال عشق و حال با نصف قیمت یا یک هفته عشق و حال با دوبل قیمت؟
اگه دید ادم همیشه منطقی باشه می بینه که خرج برای گیم اتفاقا کم ضرر ترین و طولانی ترین لذت دنیا هست یا حداقل یکی از اون هاست

بنظرم یک لحظه هم دریغ نکن مخصوصا تو وضع الان، اگه کلا نمیخوای از بیخ تغییر بدی فقط یک مادربرد ارزون با یک سی پی یو رده پایین/میانرده نسل 12-13 اینتل هم بزاری تفاوت به قدری زیاده فحش میدی به خودت چرا همچین کارتیو فدای سی پی یو میکردی :D
من 3080 گذاشته بودم رو رایزن 1700 (که میشه همرده 7700 اینتل) چند وقت پیش به لطف آپدیت بایوس و عمر زیاد سوکت AM4 یک رایزن 5600 گذاشتم رو همین مادربرد قدیمی به قدری فرق کرد تازه فهمیدم لعنتی چقد داشته گلوگاه میکرده :D

مشخصه تو اکثر بازی ها cpu 100% میشه ولی gpu رو 50-60 میچرخه :دی

سریع پولت تبدیل کن دست دوم که کفشه و نسبت به قبل گرون ترم شده برای همینم شما تونستی گرون تر بفروشی کلا داره گرون می شه لاقل دلارش کن امروز دلار رفت 44 تومن
ماین که تموم می شه فقط تا چندین ماه قیمتا تخیلی میاد پایین بعدش دوباره بر می گرده روال سابق شما فکر کردی گیمرها حاضرن کارت هایی که اینقدر گرون خریدن مفت بدن بره؟ تازه نسل بعدی ارزون قیمتیم دیگه نیست که با یکم هزینه طرف بره ارتقا بده
الان طرف برای 30 درصد پرفورمنس بهتر از 3090 به 4080 باید دوبلش پولش بده تازه 8 گیگم رمش کم می شه پهنای رمشم 30 درصد کمتر می شه
از 3080 به 4080 که باید سوبلش پول بده اصلا ارتقای منطقی نیست شاید به ندرت انجام بشه اما فراگیر نیست قطعا

حالا کلا هم ضرر بدین مشکلی نیست طرف یک هفته می ره سفر خارج خرجش قد یک 4090 می شه حالا 2 سال بدین 4090 نصف پولش بپره کدوم منطقیه؟ 2 سال عشق و حال با نصف قیمت یا یک هفته عشق و حال با دوبل قیمت؟
اگه دید ادم همیشه منطقی باشه می بینه که خرج برای گیم اتفاقا کم ضرر ترین و طولانی ترین لذت دنیا هست یا حداقل یکی از اون هاست
من کلا هر چی پول نقد داشتم رو یه کالای دیگه سرمایه گزاری کردم نزاشتم حتی یه میلیون بمونه
ولی در مورد کارت گرافیک همین امروز 3070ti رو با برند msi سوپریم 12 هم بدون ماین شدشو میداد
کلا تا کارت گرافیکهای ماینرا هستش بازار کارت گرافیک دست دوم رو به سقوطه
من قبلا هم گفتم خیلیا فکر میکردن شوخی میکنم میدونستم دلار تا 50 هم بالا میره ولی قیمت کارت تکون نمیخوره چون تقاضا کم عرضه زیاد مخصوصا دست دوم
الانم میگم تو این آشفته بازار آکبند نخرین واقعا ضرر میکنین گیمرای pc خیلیاشون توی نسل زیر 10 انویدیا موندن و علاقه زیادی به آپگرید ندارن
هر کی میخاد دست دو بخره فعلا هیچ تکونی هم نخورده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or