SiminSecret
کاربر سایت
برای fullhd مناسبه و یه پاور 650 یا 700 بگیری کاملا کافیهدوستان نظرتون راجع به zotac 1050 ti چی هست؟ برای فول اچ دی مناسبه؟ پاور 430 کم میاره درسته؟
سلام. به شدت ضرر داره این کارو نکن. حتی اگه خروجی 6 پین هم میداشت بازم باید پاورت رو عوض میکردی چون پاور شما قدیمیه و خیلی از استانداردای پاورهای امروزی رو نداره در حالی که کارتت خیلی جدیدتر از اونه. کارتهای امروزی نیاز به برق صاف و پایدار با ریپل پایین دارن.سلام من یک پاور گرین دارم ۴۳۰ اما خروجی ۶ پین برای گرافیک نداره والا تو نت خوندم از تبدیل کانکتور ۶پین استفاده نکنید چون ضرر داره برای کارت .
اگه میشه توضیح بدید چرا ضرر داره
سلام
1-دوستان لطفا یه نفر یه مرجعی معرفی کنه که توش انواع مدل های کارت گرافیک های nvidia رو بررسی کرده باشه و بتونم ترتیب قدرت مندی مدل های مختلف کارت گرافیک های انویدیا رو پیدا کنم ، خیلی گیج شدم!!
2_ الان کارت گرافیک GeForce GTX 1050,GDDR5 4GB
چجور گرافیکی محسوب میشه؟
قوی ، نسبتا قوی ، متوسط ، ضعیف یا....
در چه سطحی میخوای بازی کنی 60 فریم اولتراسلام
1-دوستان لطفا یه نفر یه مرجعی معرفی کنه که توش انواع مدل های کارت گرافیک های nvidia رو بررسی کرده باشه و بتونم ترتیب قدرت مندی مدل های مختلف کارت گرافیک های انویدیا رو پیدا کنم ، خیلی گیج شدم!!
چجور گرافیکی محسوب میشه؟
سلام
چجور گرافیکی محسوب میشه؟
متوسط رو به پایین یعنی برای بازی های سال دیگه بعید میدونم جواب بده
ماینر ها گه زدن تو بازار گرافیک
در چه سطحی میخوای بازی کنی 60 فریم اولترا
یه کارت متوسطه
جواب میده ولی ممکنه برا بعضی بازیها بخوای 1080 بازی کنی تنظیمات رو باید کمی دستکاری کنی
PassMark - GeForce GTX 1050 - Price performance comparison
http://gpu.userbenchmark.com/Nvidia-GTX-1050/Rating/3650
GeForce GTX 1050 review | PC Gamer
تو هر سری ما کارت گرافیک متوسط ،متوسط رو به پایین ،متوسط رو به قوی،قوی و خیلی قوی داریمعجیبه واسم چجوریه که کارت gtx 1050 gddr5 4gb عددش که نشون میده جزء سری های جدیده بعد 4 گیگ gddr5 هم داره ولی بازم متوسطه!الان در کل این لپ تاپ چطوره
MSI GP62 7RD Leopard
دو مدل مشابه مثال میزنم msi 1060 6gb oc 1.350دوستان؟؟!
دروددوستان؟؟!
درودسلام دوستان دوتا سوال در ارتباط با کارت گرافیک داشتم
1_ میشه یه راهنمایی کنید فرق گرافیک GTX 960M 4GB GDDR5 موجود در لپ تاپ Asus N552VW-H
با گرافیک GTX 1050 4GB GDDR5 موجود در لپ تاپ MSI G062 7RD Leopard -A چقدر هست و کدوم یکی و به چه مقدار قوی تره؟
مشخصات دقیقتر:
مشخصات، قیمت و خرید لپ تاپ 15 اینچی ایسوس مدل N552VW - H | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
مشخصات، قیمت و خرید لپ تاپ 15 اینچی ام اس آی مدل GP62 7RD Leopard - A | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
2_ همونطور که میدونید اغلب کارت گرافیک های انویدیا ، مدل موجود در لپ تاپشون یه M آخرش داره و از نظر نتایج بنچمارک ها هم همیشه چندین پله ضعیف تر از نسخه اصلی (نسخه بدون حرف M) هست
ولی GTX 1050 گویا اینطور نیست و ادعا شده دقیقا مدل موجود در لپ تاپ ها مثل این:
مشخصات، قیمت و خرید لپ تاپ 15 اینچی ام اس آی مدل GP62 7RD Leopard - A | فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
با مدل اصلی یکسان هست و پسوند M هم نداره
میخواستم ببینم این درسته واقعا؟ واقعا قدرت هاشون در عمل یکسان هست و در بنچمارک ها هم یه نتیجه میدن یا نه؟ اگر نه چقدر ضعیف تره؟
ممنونم
1050 بعد 460 بعد 550با سلام خدمت اساتید،این سه کارت گرافیک:rx550/rx460/gtx1050 میشه به ترتیب بگید کدوم قوی تر هستن؟ بین این سه کارت ترتیب اولویت خرید با کدوم هست،ممنون میشم پاسخ بدید
درودسلام
یه کارت گرافیک برا بودجه حداکثر ۶۰۰ تومان برا گیم میخوام .
ممنون میشم ایده آل ترین مارک و مدل در این رنج قیمت رو بهم معرفی کنید .