مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

از نظر کارایی همه برند ها خیلی نزدیک به هم هستن.

من از چند تجربه ای که دارم، تقریبا تمام مدل های گیگا دور فن 100% یه صدای تیز میدن، صدای ایسوس به مراتب بهتره ولی به مرور زمان ممکنه اذیت کنه(البته من خیلی حساسم رو صدا)

اما msi..... یه 290x ازش داشتم, هم تو فول لود بالا تر از 65 نمیرفت، هم فوق‌العاده بی صدا (البته من دلیل بی صدایی رو بیشتر بزرگ بود فن ها میدونم)

یکی از بهترین دلایل برای اتخاب ایسوس معمولاً asic بالای 75% هست که خودش قانع کننده ترین دلیله
البته صدای فن خیلی موثر نیست.
همون قدرتش خوبه که ایسوس خود ۱۰۰ هست.

Sent from my K00E using Tapatalk

سلام دوستان کارت گرافیک gtx1070 turbo asus دارم تو بازیها دما تا 80 درجه بالا میره مشکلی نداره طبیعی هست کارت خراب نمیشه اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم

سلام دوستان کارت گرافیک gtx1070 turbo asus دارم تو بازیها دما تا 80 درجه بالا میره مشکلی نداره طبیعی هست کارت خراب نمیشه اگه کسی میدونه جواب بده ممنون میشم
درود بر شما.
مشکلی نداره نگران نباشید.توربو ها دمای خیلی بالایی میگیرن.البته اگر fps کاهش داشت مهمه.

درود بر شما.
مشکلی نداره نگران نباشید.توربو ها دمای خیلی بالایی میگیرن.البته اگر fps کاهش داشت مهمه.

خیلی ممنون نه fps کاهش نداره کاره خودش را میکنه پس مشکل نداره خیالم راحت شد حالا زمستون امکان داره دما یه مقدار کاهش پیدا کنه خیلی ممنون

خیلی ممنون نه fps کاهش نداره کاره خودش را میکنه پس مشکل نداره خیالم راحت شد حالا زمستون امکان داره دما یه مقدار کاهش پیدا کنه خیلی ممنون
سلام اگر مشکل هزینه کردن ندارید و دما خیلی براتون مهمه، پیشناهد میکنم یه فن کاستوم تهیه کنید.

حداقل 15 درجه کاهش دما خواهید داشت

• Like
Reactions: Vonarian
بله کاهش خواهد داشت.
به توصیه دوستمون هم درباره فن کاستوم فکر کنید.
کارت گرافیک خیلی خوف و خفنی هم دارین :)

• Like
Reactions: amir 4829
دوستان سلام...کیفیت کارتهای کمپانی galaxy چجوره؟ارزش خرید داره؟
یدونه galaxy 750 ti slim(mini) کارکرده پیدا کردم..میخوام ببینم کارتش مشکلی نداره؟
خودتون یک بار تست کنید کارتو
اگه دیدید خیلی داغ نمیشه و لگ و ساتر نداره تو بازیا بخرید

سلام من یک پاور گرین دارم ۴۳۰ اما خروجی ۶ پین برای گرافیک نداره والا تو نت خوندم از تبدیل کانکتور ۶پین استفاده نکنید چون ضرر داره برای کارت .
اگه میشه توضیح بدید چرا ضرر داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or