داداش ! من نمیخوام بحث قدیمی pc و کنسول رو دوباره اینجا باز کنم ولی در جواب به شما بگم که:
اولا: در زمینه vr کنسول تقریبا مثل گوشی عمل میکنه و اصلا نمیشه ازش انتظار داشت
ثانیا: گرافیکش کاملا قابل تشخیصه و فرقش در حد medium و ultra و در بهترین حالت high و ultra هستش که این تغییرات کاملا محسوسه بخصوص در قسمت کیفیت تکسچر ها توی زوم کردن و کیفیت و ریلستیک بودن سایه ها! به اخرای نسل هم که میرسی باید کنسولتو بندازی دور در صورتی که توی pc با 500 هزارتومن نهایتا 1 تومن کارت گرافیکتو عوض میکنی دوباره برمیگردی به دنیا (تعویض کارت گرافیک حدودا هر دو سه سال یه بار لازمه)
ثالثا:گیم پد رو مسخره نمیکنم ولی بازی شوتر و ترسناک اصلا با گیم پد حال نمیده ! از اون ور بازیهای ماشینی و ورزشی اصلا با کیبورد و ماوس حال نمیده! ولی روی pc میتونی بازیایی که با کیبورد حال نمیکنی رو با گیم پد بازی کنی ولی روی کنسول این امکانش نیست!
رابعا
![10 :p :p](/styles/default/xenforo/smilies/meep/10.gif)
s4 pro همه بازیاش 60 فریمه؟ هیتمن رو بازی کردی با ps4 ؟ گاهی اوقات اونقدر افت فریم داره که اعصابت خورد میشه در صورتی که روی pc با یه gtx 1070 میتونی 80 90 فریم روی الترا بگیری! با gtx 1080 که جای خود دارد!
خامسا:دو تا ti کنار هم بندازی 4k رو میتونی روی 90 تا 120 فریم بازی کنی و خیلی تو پرفورمنس و کیفیت بافت ها و مخصوصا انتی الیاسینگ نسبت به یه gtx 1080 ti برتری داره !
سادسا: 20 تا بازی و یه کنسول و یه مانیتور قیمتش در حد یه pc اند درمیاد در صورتی که یه pc اند خیلی قویتر از کنسوله!
سابعا:بحث بازی انحصاری هم که forza و کوانتوم بریک جای هر بازی رو پر میکنن ! سری هیلو هم که برای pc منتشر شده دیگه هیچی!
ثمانیا:دردسر دانلود کردن که توی ps4 هم هست ! اگرم روی دیسک بخری که بدتر ! نصب درایور ها هم که به لطف nvidia و amd با یک کلیک انجام میشه و فقط برای یه بار نیازه! ویندوز 10 که کلا همه چیزای مورد نیاز بازی رو داره و هیچی نمیخواد اضافه نصب کنی بعدشم اگر بخوام بین خرید بازی اورجینال به قیمت سرسام اور 200 300 هزار تومن یا 15 دقیقه کلنجار رفتن با سیستم برای بازی کرکی
(15 دقیقه هم کلنجار نداره به قرآن از نصب روی ps4 هم سریع تره ) من بازی کرکی رو انتخاب میکنم الانم اگر ps4 رو مفتی بهم بدم بر نمیدارم چون میدونم به درد من نمیخوره الان امیدوارم فهمیده باشی واقعا کدوم بهتره کلا اگر هم گیمری یه ساعت ! فقط یه ساعت با pc بازی کنه دیگه دور کنسول نمیره! بعدشم با یه pc کنترل کامل روی گیمت داری و میتونی فایلاشو دستکاری کنی و یا به سلیقه خودت تغییرش بدی! هیج کنسول گیمری نمیتونه بدونه پخش اهنگ حامد پهلان توی ماشینت توی gta v چه حسی داره ؟ میدونه ؟ کلا کنسول راه درازی داره تا به pc برسه مخصوصا تو vr