سلام
با توجه به شرایط بازیهای روز به نظر دوستان
گرافیک استوک R9 280X XFX 3 GIG
یا گرافیک اک RX 460 MSI 2 GIG OC برای بازیهای روز بهتر و جایگزینی با گرافیک AMD 6870 1GIG DDR5 بهتر است . دوستان کمی تخصصی کمک کنن ممنوم میشم
سلام
کارت 1080
با سی پی یو i7 2600 به مشکل میخوره؟؟
سلام دوستان
کارت گرافیکم GTX 550 ti cu هست
یکی از اقوام گرافیک r7 360 داره
ارزش داره باهاش عوض کنم 200 سر بدم؟
مادربردم h81m-c
ram 8 bus1600
cpu i3 4130
اولی اندکی قوی تره. ولی هر کدوم ارزون تر بود همونو بگیر اختلافشون مهم نیست. (احتمالا ایسوس گرون ترینه)سلام-بین این سه تا گرافیک کدومشون بهتره؟
Sapphire NITRO+ RX 480 1342Mhz 8GB GDDR5
MSI RX 480 GAMING X Twin Frozr VI 8GB GDDR5
ASUS ROG STRIX-RX480-O8G-GAMING
من میخوام کارت گرافیک MSI RX480 Gaming X 8G رو بگیرم اما یه عده میگن کارتهای AMD هنوز مشکل دما دارن بخاطر همین تردید کردم ! دوستانی که مطلع هستن صحت داره؟ و دوم اینکه میگن صبر کن تا RX580 بیاد قیمتش همون قیمت 480 هستش! نظر دوستان چیه؟!
این دما مال مدل های ریفرنسه. مدل های کاستوم دماشون پایین تره. اگر 290x داری خودت یه تست بکن ببین دما چه قدره شاید نیازی نباشه کاری کنیاین لعنتی 290x چقدر حرارتش بالاس؟
اسیب نمیزنه به قطعات دیگه؟
راهکاری هست دماش رو بیاریم پایین؟
موقع بازی تا 85 درجه هم میره بالا تست کردم.این دما مال مدل های ریفرنسه. مدل های کاستوم دماشون پایین تره. اگر 290x داری خودت یه تست بکن ببین دما چه قدره شاید نیازی نباشه کاری کنی
amd خودش گفته تا نزدیکی 100 درجه هم این کارت safe هستموقع بازی تا 85 درجه هم میره بالا تست کردم.
این نسخه هست کارت من R9 290X 4G D5-SAPPHIRE Technology
برو تو بازارچه پرشین تولز و لیون کامپیوتر و همین بازی سنتردوستان من کارت گرافیکم سوخته فعلا نمیتونم کارت گرافیک خوب بخرم
مادربوردم ECS ه ، cpu هم amd سه هسته ای ، ۴ گیگ هم ram
یه کارت گرافیک میخوام فقط کارمـراه بیفته ، ارزونترین کارت گرافیک کل خاورمیانه![]()
amd
برو تو بازارچه پرشین تولز و لیون کامپیوتر و همین بازی سنتر
یه کارت دسته دو بگیر،تا بعدا کلا این سیستمو عوض کنی
منم برا همین گفتم دسته دو بگیر چون مثلا الان نو 710 هست 130-140 یا 5450 همین حدودیه کارن گرافیک نو ارزون میخوام کارم راه بیفته
کارت گرافیک آنبوردش لگ و مکث داره
سیستمم باهاش فقط وب گردی ، موزیک ، تحقیق ، تلگرام و یاهو میل و آفیس ۲۰۰۷ دارم و گاهی بازی ها نسبتا قدیمی انجام میدم کار خاصی انجام نمیدم باهاش
ویندوزمم ۸.۱ ه
بخاطر همین دنبال ارتقاش نیستم چون همینم برا کاری که من انجام میدم زیاده
اگرم یه روز خراب بشه کلا نابود بشه میرم یه mini pc ویندوزی یا اندرویدی سطح متوسط میخرم