|PREDATOR|
کاربر سایت
فك كنم تعدادشون محدود باشه .درسته؟؟بار اصلي كي وارد كشور ميشه؟بنظرتون قيمت ١٠٧٠ حدودا كي ١٧٠٠-٨٠٠ ميشه؟MSI 1070 Gaming X OC و MSI 1080 Gaming X OC در بازار موجودند
فك كنم تعدادشون محدود باشه .درسته؟؟بار اصلي كي وارد كشور ميشه؟بنظرتون قيمت ١٠٧٠ حدودا كي ١٧٠٠-٨٠٠ ميشه؟MSI 1070 Gaming X OC و MSI 1080 Gaming X OC در بازار موجودند
فك كنم تعدادشون محدود باشه .درسته؟؟بار اصلي كي وارد كشور ميشه؟بنظرتون قيمت ١٠٧٠ حدودا كي ١٧٠٠-٨٠٠ ميشه؟
فك كنم تعدادشون محدود باشه .درسته؟؟بار اصلي كي وارد كشور ميشه؟بنظرتون قيمت ١٠٧٠ حدودا كي ١٧٠٠-٨٠٠ ميشه؟
پس میشه نتیجه گیری کرد که با توجه به اینکه کارت شما از نسل 900 هست اتهامهایی که در مورد پشتیبانی نکردن کامل از DX12 میزدند اشتباه هست؟با ترکیب چند کارتی در دایرکت ایکس 12 (نه SLI) سازگار هست و امتیازم فقط از خود GTX 1080 کمتره!
![]()
پس میشه نتیجه گیری کرد که با توجه به اینکه کارت شما از نسل 900 هست اتهامهایی که در مورد پشتیبانی نکردن کامل از DX12 میزدند اشتباه هست؟
من همیشه کارت های evga رو دوست داشتم. این مدلم که techpowerup تست کرده تا 73 بالاتر نرفته کهکولر این نسل EVGA افتضاحه
GeForce GTX 1070 SC Gaming دمای گرم ترین نقطش تا 96 درجه هم می رسه، یعنی از 1080 اه FE هم بیشتر!!!!
من همیشه کارت های evga رو دوست داشتم. این مدلم که techpowerup تست کرده تا 73 بالاتر نرفته که
EVGA GeForce GTX 1070 SuperClocked 8 GB Review
الان دقیقا کجاییSapphire RX 480 8GB GDDR5 با قیمت ۱,۱۸۰,۰۰۰ فروخته میشه. قیمت جهانی گرافیک 240 دلار هست تقریبا 5 برابر شده.
دوستان 1060 امروز منتشر میشهT به نظرتون کی موجود میشه و حدود قیمتش چقدر در میاد؟ 480 فک کنم حدودا چهار هفته از عرضه ــش می گذره امروز من دیدم تو یه فروشگاه داخلی فروخته میشه.