مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

از نظر راندمان که خیلی تفاوتی در بازیها نخواهید دید، شاید بهتر بود به کارت GTX 950 یا بهتر 960 ارتقا می دادید ، چیزی که همرده ی کارت قبلی شما در نسل جدید بود.
اقا فرشید تفاوت راندمان 950 با 750tiدر چه حده در حد تفاوت 460 با 750 هستش؟و حداقل قیمت 950 چنده؟

دوستان این مدل از 390 با قیمت 1399 ارزش خرید دارد؟!
Graphic Card Gigabyte GV-R939WF2-8G
نظرتان در مورد این مدل از گیگابایت چیه؟
پاور بنده 650 است.

پاور که کافیه، ولی 390 در مقابل GTX 970 که همین حدود قیمت داره ارزش خرید نداره. هر چند که 8 گیگی هست و ممکنه برخی بازیها سریعتر یا همرده باشه
در کل هنوز برتری با GTX 970 هست در این مقایسه

تفاوتشون زیاده و ارزش خرید GTX 950 خیلی بیشتر هست. حداقل قیمتش هم 650 تومنه.
بودجه نهاییم تا 980 تومن شد .حالا با این بودجه میشه 960 4Gb خرید؟ .ایا 4gb380 از amd با قیمت تومن980 بهتر نیست؟توی بنچمارکهایی که دیدم amd بهتر بود!!

آخرین ویرایش:
بودجه نهاییم تا 980 تومن شد .حالا با این بودجه میشه 960 4Gb خرید؟ .ایا 4gb380 از amd با قیمت تومن980 بهتر نیست؟توی بنچمارکهایی که دیدم amd بهتر بود!!
خوب بهتره دیگه! خودت بنچمارک که دیدی. تو این قیمت مال AMD بهتره.

دوستان این مدل از 390 با قیمت 1399 ارزش خرید دارد؟!
Graphic Card Gigabyte GV-R939WF2-8G
نظرتان در مورد این مدل از گیگابایت چیه؟
پاور بنده 650 است.
من نظرم رو 390 هست، با این وضعی که بازی های جدید دارن رم خرکی می خوان فکر کنم 8 گیگ بهتر باشه.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: v.atrina007
سلام دوست عزیز با این قیمت شاید 970 کارکرده هم گیرت بیاد من خودم Galax EXOC Black خریدم که کلاک هسته نسبتا بالایی هم داره با 950 تومن. اگر بتونی زیر 1 تومن گیر بیاری قطعا اختلاف کاراییش با 960 و 380 کاملا محسوس و راضی کننده است.
اما اگر اصرار روی کارت نو داری همون طور که ایشون گفتن 380 بهتره.

دوستان ما بلاخره به دلیل مصرف کمتر ، درایور بهتر ، عمر عملیاتی و مشتری بیشتر ( بعضا برای فروش ) 970 را انتخاب کردم.
حال تکنولوژی 0dB فنها در مدل ایسوز استریکس برای من خیلی مهمه ، گویا گیگابایت g1 هم این تکنولوژی را دارد اما با بودجه من همخوانی ندارد.
هر چه من میگردم این تکنولوژی در رابطه با کارت سه فنه زوتک یافت نمیشه این مدل
Zotac GTX 970 AMP! Omega CORE Edition 4GB GDDR5
میخوام ببینم شما اطلاعات بیشتری دارید که زوتک نیز این حالت خاموشی فنها و بی صدا بودن در حالت بیکاری (زیر یک دمای مشخص) را داراست یا خیر؟

دوستان ما بلاخره به دلیل مصرف کمتر ، درایور بهتر ، عمر عملیاتی و مشتری بیشتر ( بعضا برای فروش ) 970 را انتخاب کردم.
حال تکنولوژی 0dB فنها در مدل ایسوز استریکس برای من خیلی مهمه ، گویا گیگابایت g1 هم این تکنولوژی را دارد اما با بودجه من همخوانی ندارد.
هر چه من میگردم این تکنولوژی در رابطه با کارت سه فنه زوتک یافت نمیشه این مدل
Zotac GTX 970 AMP! Omega CORE Edition 4GB GDDR5
میخوام ببینم شما اطلاعات بیشتری دارید که زوتک نیز این حالت خاموشی فنها و بی صدا بودن در حالت بیکاری (زیر یک دمای مشخص) را داراست یا خیر؟
سلام تا اون جا که من می دونم گیگا این قابلیت رو نداره فقط asus و msi و evga دارن. البته من خودم کارت گالاکس دارم و اون هم یکی از فن هاش همیشه روشنه یکیش موقع لزوم روشن می شه. ولی زوتک ظاهرا نداره همچین قابلیتی

• Like
Reactions: ehsan7
سلام تا اون جا که من می دونم گیگا این قابلیت رو نداره فقط asus و msi و evga دارن. البته من خودم کارت گالاکس دارم و اون هم یکی از فن هاش همیشه روشنه یکیش موقع لزوم روشن می شه. ولی زوتک ظاهرا نداره همچین قابلیتی

از گیگا بعیده این تکنولوژی را نداشته باشه ، این عکس را ببینید :

فن نیمه فعال با نویز 0dB و نوار LED نشان‌دهنده وضعیت کارکرد فن

فن این کارت در مواقعی که فشار روی کارت و دمای کارت کم است به صورت خاموش باقی خواهد ماند. از طرفی نوار LED‌های قرار گرفته بالای کارت به شما نشان خواهند داد که فن‌ها در وضعیت فعال قرار دارند یا خاموش هستند.

5kglgpdwz93ocisjj5al.jpg

g1 فقط سری ti داره سری جدیدش xtreme همه ی مدل هاش داره اما فن هاش در کل از همه ی مدل ها کوچک تر هست برای همینم در حالت بی کاری عملا هیچ صدایی نداره. zotac هم برخی مدل هاش داره.

دوستان نسل جدید کارت های گرافیک High End انویدیا معمولا در چه تاریخی معرفی و عرضه میشن ؟

تاریخ دقیقی هیچ زمان نمی ده که فروش قبلی ها خراب بشه اما شایعه ها از خبر از 1 تا 2 ماه اینده می دن ظاهرا خبری از hbm2 هم نیست فقط برای سری تایتانش استفاده می شه. هفته ی دیگه ی nvidia قراره رسما همه چیز رو روشن کنه(احتمالا)

• Like
Reactions: Horror
تاریخ دقیقی هیچ زمان نمی ده که فروش قبلی ها خراب بشه اما شایعه ها از خبر از 1 تا 2 ماه اینده می دن ظاهرا خبری از hbm2 هم نیست فقط برای سری تایتانش استفاده می شه. هفته ی دیگه ی nvidia قراره رسما همه چیز رو روشن کنه(احتمالا)

من خیلی وقته در جریان اخبار سخت افزار نبودم
لطف میکنید یه لینک بدید در مورد hbm2 توضیحاتی داده باشه ؟ ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or