مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ببخشيد دوباره ميپرسم قيمت ٩٨٠ چنده حد اقلش؟؟چون تو سايتا زير ٢تومن نيست ولى يكى از دوستان اينجا گفته بود ١٧٠٠
٩٨٠ نسبت به ٩٧٠ ارزش خريد داره؟؟؟؟

دوست عزیز حداقل قیمتش 1600 هست که برای مدل Omega Edition از برند زوتک هست که دو تا فن داره، ولی مدل GIGABYTE GTX 980 G1 Gaming WF3X OC 4GB که هم از نظر پردازش قوی تره و هم 3 تا فن داره حدود 1700 قیمت داره و با کمی جستجو می تونید توی سایت های مختلف این مدل ها رو پیدا کنید.

اختلاف قیمت این کارت با 970 حدود 350 هزار تومن هست که این بستگی به بودجه شما داره ولی بنظر من ارزش خرید داره!

سلام دوستان بين اين دو كارت گرافيگ كدوم رو پيشنهاد ميكنين
390x
980
يه سوال ديگه اونم اينه كه حداقل قيمت 980 چنده؟؟

4 تا بنچمارک ببین و خودت متوجه میشی کدوم بهتره!
زیاد به صحبت های دوستان توجه نکن و خودت تصمیم بگیر

پ ن:به قیمت هم توجه کن

4 تا بنچمارک ببین و خودت متوجه میشی کدوم بهتره!
زیاد به صحبت های دوستان توجه نکن و خودت تصمیم بگیر

پ ن:به قیمت هم توجه کن
اگه کسی اینجا نظری میده برای کمکه و از هوا هم حرف نمیزنه
ثانیا در مورد این دو کارت معمولا هر کدوم از بازیها که با nvidia همکاری کردن رو اون بهتر جواب داده و با amd بوده رو amd بهتر بوده
اگر کسی هم نمیخواست توجه کنه اینجا سوال نمیپرسید
و دوستانی که جواب میدن فقط من باب کمک مخصوصا به دوستانی هست که دچار مشکل در خرید شدند
فکر کنم همه میدونن میشه 4 تا بنچمارک دید
ولی وقتی کسی میخواد مشاوره بگیره میاد اینجا

اگه کسی اینجا نظری میده برای کمکه و از هوا هم حرف نمیزنه
ثانیا در مورد این دو کارت معمولا هر کدوم از بازیها که با nvidia همکاری کردن رو اون بهتر جواب داده و با amd بوده رو amd بهتر بوده
اگر کسی هم نمیخواست توجه کنه اینجا سوال نمیپرسید
و دوستانی که جواب میدن فقط من باب کمک مخصوصا به دوستانی هست که دچار مشکل در خرید شدند
فکر کنم همه میدونن میشه 4 تا بنچمارک دید
ولی وقتی کسی میخواد مشاوره بگیره میاد اینجا

منم چون اینجا کسی مشاوره نمیده گفتم بره بنچمارک ببینه و تصمیم بگیره!
اینجا هر کسی سوال میپرسه بدون دلیل و توضیح فقط میگن فلان بهتره و اینکه چرا بهتره رو کسی اشاره نمیکنه بهش!

منم چون اینجا کسی مشاوره نمیده گفتم بره بنچمارک ببینه و تصمیم بگیره!
اینجا هر کسی سوال میپرسه بدون دلیل و توضیح فقط میگن فلان بهتره و اینکه چرا بهتره رو کسی اشاره نمیکنه بهش!

شما بیا با دلیل و توضیح ما رو راهنمایی کن:)

این سوال دلیل خواسته
سلام دوستان بين اين دو كارت گرافيگ كدوم رو پيشنهاد ميكنين
390x
980
يه سوال ديگه اونم اينه كه حداقل قيمت 980 چنده؟؟
اگر دلیل خواست میگن چرا پیشنهاد میدن ولی جواب کوتاه خواسته با قیمت .
مسئله اصلیش این بوده تو چه رنج قیمتی هست که کلاه سرش نره
دلیل نخواسته
اگه دلیل خواست مطمئن باش با دلیل و برهان جواب میدیم
اما چون شما ناراحت نشی
انویدیا 980 پیشنهاد میشه
1.مصرف کمتر
2.درایور بهینه تر
3.بهره گیری از hdmi 2
4.برتری نسبی در بنچمارکها مخصوصا در 1080 و دایرکت ایکس11 (هنوز بنچمارک درست و حسابی از دایرکت ایکس 12 از نسخه های نهایی بازی نیومده و با 4 تا بنچمارک از بازیهای نصفه و نیمه نمیشه قضاوت کرد)
اگر هم میخوای بگی اون 8 گیگه،تا الان مشخصه 4 گیگ برای بازیهای 1080p کاملا کافیه بجز برخی عناوینی که اصلا بهینه نشدن
در نتیجه بهتره
البته پشتیبانی کامل از دایرکت ایکس 12 و پشتیبانی بهتر و طولانی مدت انویدیا هم از عوامل برتری انویدیا هست
از نظر specification هم برتریها نسبیه و هر دو طرف برتریهایی نسبت به هم دارند
اما در review های ناقدان برتری رو به 980 دادند و بیشترشون هم دلایل بالا رو ذکر کردند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: The Sorrow
سلام دوستان قدرت کارتgtx580super over clock در حد يه gtx 950 هست؟

خیر، بدلیل حافظه سریعتر و 2 گیگابایت Vram کارت 950 برتری نسبی نسبت به 580 داره ولی توی بعضی از بازیهای قدیمی عملکردشون به هم نزدیکه؛ با این حال بازم برای بازی های جدید 950 انتخاب خیلی بهتریه.

سلام دوستان بنده يه کارت گیگا gtx 750ti oc
با قیمت 475 خریدم، کارت 460gtx رو هم 260 ت برداشت ازم ، خوب خریدم عایا؟

بنظرم خرید و فروش خوبی داشتید، منتها با مبلغ 70-100 هزار تومن بیشتر می تونستید 760 دست دوم بگیرید.

سلام دوستان بنده يه کارت گیگا gtx 750ti oc
با قیمت 475 خریدم، کارت 460gtx رو هم 260 ت برداشت ازم ، خوب خریدم عایا؟

بنظرم خرید و فروش خوبی داشتید، منتها با مبلغ 70-100 هزار تومن بیشتر می تونستید 760 دست دوم بگیرید.

از نظر راندمان که خیلی تفاوتی در بازیها نخواهید دید، شاید بهتر بود به کارت GTX 950 یا بهتر 960 ارتقا می دادید ، چیزی که همرده ی کارت قبلی شما در نسل جدید بود.

• Like
Reactions: msbazicenter
بله. همه کارت ها روی همه مادربوردها نصب میشن. مگر مدل های بسیار قدیمی که دیگه نسلشون سالهاست منقرض شده.

یعنی مادر برد تا express 2ساپورت میکنه این گرافیک ورژن ۳ ...پش مشکلی نیست

این گزافیک ارزش خرید داره !؟؟ ینچ مارکش بد نبود چک کردم...

یعنی مادر برد تا express 2ساپورت میکنه این گرافیک ورژن ۳ ...پش مشکلی نیست

این گزافیک ارزش خرید داره !؟؟ ینچ مارکش بد نبود چک کردم...
بله ساپورت میکنه و مشکلی نیست. تفاوت ورژن 2 و 3 در سرعت انتقال داده هست که برای این کارت ها هیچ تفاوتی نداره. حتی برای سریعترین کارت ها هم به چند درصد اندک اختلاف بیشتر نمیرسه.
بله ارزش خرید خوبی داره کارت مناسبیه تو بازه قیمت خودش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or