Third person
کاربر سایت
cpu i5-4460
بسیار خوب، خرید 970 ، برای شما ارتقای مناسبی به حساب میاد.
cpu i5-4460
به نظر بنده فروختن 970 G1 و خرید 980 کار درستی نیست. راندمان 980 به اندازه مبلغی که پرداخت می کنید نیست. بخصوص که کارت شما مدل G1 هست که یکی از بهترین گرافیک های سری 970 حساب میشه.سلام
من gtx 970 g1 دارم مي خوام بفروشمش ٩٨٠ بخرم،zotac 980 ampedition گير اوردم ١٦٠٠ دست دو به نظرتون ارزش داره بخرم يا بودجمو بيشتر كنم برند ديگه بخرم،
در ضمن سي پي يو من i7 2600k هست به نظرتون گلوگاه ايجاد ميكنه
پردازنده مشکلی نداره و هنوز هم جوابگو هست. قیمت کارت زوتک هم حدود 2050 هست( کارت نو) و بعد از کارت رفرنس ، ابتدایی ترین محصول زوتک در سری 980. در مقابل 970 G1 هم که عرض شد، ارزش خریدش پایینه.خوب نظرتون در مود cpu من چيه؟
و اينكه zotac 980 amp edition خوبه به قيمت ١٦٠٠ يا نه دست دوش،تشكر
برای مشاوره خرید سیستم اینجا پست بدید: http://forum.bazicenter.com/thread41/page2164/سلام دوستان من یه سیستم فقط برا گیم میخوام که قسمت بشه هفته اینده بخرم خودم مانیتور ایسوس 27 اینچ با اسپیکر زد 906 دارم بودجه من حداکثر 5.850.000 تومنه ( بیشتر از این هیچی ندارم )دوست دارم ( البته نمیدونم چرا که سی پی یو 2011 ببندم )و چون کیس قبلیم هم ایکس 9 گریمن بود این کیس هم حالا اگه بزرگتر نباشه کوچیکتر هم نباشه ممنوم مبشم اساتید کمکم کنیدفقط برا بازیه و هیچ کار دیگه ای باهاش ندارم ... اس اس دی هم اگه امکانش بود 256 هارد معمولی هم 2 ترا بارم ممنون دوستان
سلام
من gtx 970 g1 دارم مي خوام بفروشمش ٩٨٠ بخرم،zotac 980 ampedition گير اوردم ١٦٠٠ دست دو به نظرتون ارزش داره بخرم يا بودجمو بيشتر كنم برند ديگه بخرم،
در ضمن سي پي يو من i7 2600k هست به نظرتون گلوگاه ايجاد ميكنه
960 انتخاب بهتری هست.با سلام بین کارت gtx 750 ti با حافظه 4 گیگ یا gtx 960 با حافظه 2 گیگ کدوم انتخاب کنم؟؟؟بودجه ام همینقدر است
دوست عزیز، به نظرتون راه دیگه ای هم باقی می مونه؟! بالاخره باید از بین این موارد یکی رو انتخاب کرد. برند سومی برای کارت گرافیک وجود نداره. مشخصات سخت افزارتون چیه؟ در چه رزولوشنی بازی میکنید ؟
دوست عزیز، به نظرتون راه دیگه ای هم باقی می مونه؟! بالاخره باید از بین این موارد یکی رو انتخاب کرد. برند سومی برای کارت گرافیک وجود نداره. مشخصات سخت افزارتون چیه؟ در چه رزولوشنی بازی میکنید ؟
انتخاب بهتری نیست فعلا دست نگه دارین تا بودجه به 970 برسه بهنره4670
8 gb ram
1080*1920
R9 390 خوبه ولی قیمتش توی ایران فضایی هست ! 960 واقعا ضعیفه انویدیا خراب کرد روی این کارت حتی از 770 هم ضعیفتره و گرونه الان !