مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
من gtx 970 g1 دارم مي خوام بفروشمش ٩٨٠ بخرم،zotac 980 ampedition گير اوردم ١٦٠٠ دست دو به نظرتون ارزش داره بخرم يا بودجمو بيشتر كنم برند ديگه بخرم،
در ضمن سي پي يو من i7 2600k هست به نظرتون گلوگاه ايجاد ميكنه

سلام
من gtx 970 g1 دارم مي خوام بفروشمش ٩٨٠ بخرم،zotac 980 ampedition گير اوردم ١٦٠٠ دست دو به نظرتون ارزش داره بخرم يا بودجمو بيشتر كنم برند ديگه بخرم،
به نظر بنده فروختن 970 G1 و خرید 980 کار درستی نیست. راندمان 980 به اندازه مبلغی که پرداخت می کنید نیست. بخصوص که کارت شما مدل G1 هست که یکی از بهترین گرافیک های سری 970 حساب میشه.

سلام دوستان من یه سیستم فقط برا گیم میخوام که قسمت بشه هفته اینده بخرم خودم مانیتور ایسوس 27 اینچ با اسپیکر زد 906 دارم بودجه من حداکثر 5.850.000 تومنه ( بیشتر از این هیچی ندارم )دوست دارم ( البته نمیدونم چرا که سی پی یو 2011 ببندم )و چون کیس قبلیم هم ایکس 9 گریمن بود این کیس هم حالا اگه بزرگتر نباشه کوچیکتر هم نباشه ممنوم مبشم اساتید کمکم کنیدفقط برا بازیه و هیچ کار دیگه ای باهاش ندارم ... اس اس دی هم اگه امکانش بود 256 هارد معمولی هم 2 ترا بارم ممنون دوستان

خوب نظرتون در مود cpu من چيه؟
و اينكه zotac 980 amp edition خوبه به قيمت ١٦٠٠ يا نه دست دوش،تشكر
پردازنده مشکلی نداره و هنوز هم جوابگو هست. قیمت کارت زوتک هم حدود 2050 هست( کارت نو) و بعد از کارت رفرنس ، ابتدایی ترین محصول زوتک در سری 980. در مقابل 970 G1 هم که عرض شد، ارزش خریدش پایینه.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من یه سیستم فقط برا گیم میخوام که قسمت بشه هفته اینده بخرم خودم مانیتور ایسوس 27 اینچ با اسپیکر زد 906 دارم بودجه من حداکثر 5.850.000 تومنه ( بیشتر از این هیچی ندارم )دوست دارم ( البته نمیدونم چرا که سی پی یو 2011 ببندم )و چون کیس قبلیم هم ایکس 9 گریمن بود این کیس هم حالا اگه بزرگتر نباشه کوچیکتر هم نباشه ممنوم مبشم اساتید کمکم کنیدفقط برا بازیه و هیچ کار دیگه ای باهاش ندارم ... اس اس دی هم اگه امکانش بود 256 هارد معمولی هم 2 ترا بارم ممنون دوستان
برای مشاوره خرید سیستم اینجا پست بدید: http://forum.bazicenter.com/thread41/page2164/

سلام

پردازنت خوبه اما تعویض 970 با 980 منطقی و به صرفه نیست . اگر قصد ارتقا دارید به 980TI فکر کنید
هرچند گرافیک فعلیتون کاملا مناسبه و فعلا اصلا نیازی به ارتقا ندارید

سلام ! 1.100 بودجه دارم ! 960 نمی خوام چون ضعیفه کارت های سری R9 هم قدیمی و پر مصرف هستن و مد نظرم اصلا نیستن ! تکلیف چیه ؟ ( 970 هم نمیتونم بگیرم ) :|:|:|:|:|:|:|

دوست عزیز، به نظرتون راه دیگه ای هم باقی می مونه؟! بالاخره باید از بین این موارد یکی رو انتخاب کرد. برند سومی برای کارت گرافیک وجود نداره. مشخصات سخت افزارتون چیه؟ در چه رزولوشنی بازی میکنید ؟

4670

8 gb ram

1080*1920

R9 390 خوبه ولی قیمتش توی ایران فضایی هست ! 960 واقعا ضعیفه انویدیا خراب کرد روی این کارت حتی از 770 هم ضعیفتره و گرونه الان !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or