مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوست عزیز
از لحاظ قدرت که 260X بخاطر 896 واحد استریم(برای 360 مقدار 768) وباس رم بالاتر 6500 در برابر 5000
ولی 360 از DX 12 ساپورت میکنه و 260ایکس از 11.1 که شاید برات مهم باشه
r260x ساپورت میکنه پس خریدش خیلی بهتره بنظرم
[h=3]اسامی کارت های گرافیک ای ام دی با قابلیت پشتیبانی از دایرکت ایکس نسخه 12[/h]1- Radeon R7 2402- Radeon R7 2503- Radeon R7 250X4- Radeon R7 2605- Radeon R7 260X 6- Radeon R7 2657- Radeon R9 2708- Radeon R9 270X9- Radeon R9 28010- Radeon R9 280X11- Radeon R9 28512- Radeon R9 29013- Radeon R9 290X14- Radeon R9 295X2

من 650 دیدم 150 میفروختن. چی بوده واقعا؟ بچه بودم هم یک 6600 به اسم 7300 بهم انداختن. البته قیمت رو بالا نمیبرن، فقط موندم کدوم مریضی اینکارها رو میکنه؟

سلام تازه با این سایت توپ اشنا شدم هورااااااااااااا

سوال: زوتاک/ایسوس/ MSI
و گیگابایت و بایو استار
کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟ به ترتیب؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------------
سوال دوم خرید کارت های گرافیک اورکلاک شده کار درستی هست؟؟؟اخه میگن اورکلاک خوب نیست اگر نیست چطور گارانتیش میکنن(گارانتی ایرانی =))) من بعده 100 سال میخوام کارت گرفیک بگیرم ولی شاید 95 درصد کارت ها اورکلاک هستن من بگیرم نمیسوزه؟؟؟؟من باید برای خنکیش هزینه کنم؟؟؟

ما که سوال قبلی رو جواب نگرفتیم zotac gtx 960 خوبه؟؟؟هزینه بیشتر ندارم .این زوتک زود خراب نمیشه سیسیتم خنک کنندش خوبه؟

Last edited by a moderator:

و گیگابایت و بایو استار
سوال دوم خرید کارت های گرافیک اورکلاک شده کار درستی هست؟؟؟اخه میگن اورکلاک خوب نیست اگر نیست چطور گارانتیش میکنن(گارانتی ایرانی =))) من بعده 100 سال میخوام کارت گرفیک بگیرم ولی شاید 95 درصد کارت ها اورکلاک هستن من بگیرم نمیسوزه؟؟؟؟من باید برای خنکیش هزینه کنم؟؟؟
سلام دوست عزیز
تمام این برندها عالی هستن ولی از لحاظ اسم و رسم گیگا وایسوس برتر ولی در کل زوتاک اختصاصی تو کار انویدیا هست اصلا AMD نمیزن
هیچ وقت تو رده های بالای گرافیک مثلا 970 به بالا دنبال مدل رفرنس نگرد چون داغتر و پر صداتر هستن
مدلهای اورکلاک سفارشی که برندهایی مثل زوتاک و ... میزنن بسیار بسیار بهتر خنک تر ، سریعتر و کم صداتر هستن
من خرید کارتهای اور کارخانه ایی رو سفارش میکنم نه دستی کسی خریده باشه که تا سر حد مرگ برده باشه بالا مثلا 30 درصد اور یا بیشتر
اور بیشتر از 10 درصد ارزش خرید کارت رو بدلیل کم شدن عمر کارت خیلی خیلی کم میکنه
در مورد سوال دومتون هم زوتاک خوبه ولی اگه کارته غیر رفرنس بخری بهتره البته قیمت کمتر از 915 تومن بیشتر نه ارزش هزینه ی اضافی رو به نظر من نداره و با اضافه کردن 350 یا بیشتر (بسته به برند و مدل) میتونی 970 رو بخری که دیگه واقعا یه سر و گردن بالاتر از 960 هست

ما که سوال قبلی رو جواب نگرفتیم zotac gtx 960 خوبه؟؟؟هزینه بیشتر ندارم .این زوتک زود خراب نمیشه سیسیتم خنک کنندش خوبه؟
یکی از این دو مدل رو تهیه کنید:
Zotac GTX 960 AMP! Edition 2GB GDDR5 حدود 880 تومن
GIGABYTE GTX 960 OC WF 2X 2GB GDDR5 حدود 910 تومن

توی یک سایت این 960 رو بین 6 برند مقایسه کرده بودند تو بازی مترو لست نایت از نظر گرما این مدل زوتاک حرارتش به 80 رسیده بود خوب این خیلی وحشتناکه.

برای خرید کارت گرافیک خیابون ولیعصر و پاساژهاش خوب هستن؟

توی یک سایت این 960 رو بین 6 برند مقایسه کرده بودند تو بازی مترو لست نایت از نظر گرما این مدل زوتاک حرارتش به 80 رسیده بود خوب این خیلی وحشتناکه.

برای خرید کارت گرافیک خیابون ولیعصر و پاساژهاش خوب هستن؟
خوب ما هم میگیم مدل رفرنس نخر مدلهای کامنت قبل شما عالین

زوتک برند معتبریه نگران خرابی و اینا هم نباشید به خصوص با گارانتی 3 ساله ای که آواژنگ می ده. در کل کارت خنکی هم هست و نیاز نیست نگران کولینگش باشید.

- - -ویرایش - - -

و گیگابایت و بایو استار

نه اتفاقا کارت هایی که از ابتدا اور شدن معمولا سیستم های کولینگ بهتری هم روشون نصب هست و خرابی هم ندارن مدل ریفرنس خرابیش بیشتره تا اینا. برای خنکیش هم بستگی داره اگر کارت های سری 900 انویدیا می خرید نباید نگران کولینگ باشید اکثر مدل های بازار فن هاشون برای خنک کردن این کارت ها بیشتر از کافیه. ولی اگر مثلا کارت 290 یا 290x یا 390 یا 390x می گیرید بهتره دمای مدل های مختلف رو تو اینترنت چک کنید و کیستون هم تهویه مناسبی داشته باشه که داغ نکنن

بنظرتون تعویض 970 با 390 8 گیگ برای بازی در رزولوشن فول اچ دی کار عاقلانه ای هست؟ اگر بخوام اینکار رو کنم باید پاور رو هم که 550 هست تعویض کنم.

سلام
من الان r9 270X دارم پاورم هم 650w حداکثر گرافیکی که این پاور میتونه ساپورت کنه چیه ؟
پاور 650 وات برای گرافیک 970 هم جواب میده، ولی باید دید پردازنده شما چیه .

- - -ویرایش - - -

بنظرتون تعویض 970 با 390 8 گیگ برای بازی در رزولوشن فول اچ دی کار عاقلانه ای هست؟ اگر بخوام اینکار رو کنم باید پاور رو هم که 550 هست تعویض کنم.
خیر ، کار درستی نیست ، 970 در برخی عناوین سریعتر از 390 هست. ضمن اینکه میزان مصرف و معماری کارت های 970 باعث میشه که انتخاب بهتری نسبت یه 390 باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or