Hamed Vincent
Loyal Member
r260x ساپورت میکنه پس خریدش خیلی بهتره بنظرمسلام دوست عزیز
از لحاظ قدرت که 260X بخاطر 896 واحد استریم(برای 360 مقدار 768) وباس رم بالاتر 6500 در برابر 5000
ولی 360 از DX 12 ساپورت میکنه و 260ایکس از 11.1 که شاید برات مهم باشه
توی GTX 970 بین G1 GIGA , ASUS Strix موندم. کدوم بهتره !؟
توی GTX 970 بین G1 GIGA , ASUS Strix موندم. کدوم بهتره !؟
سلام دوست عزیزسلام تازه با این سایت توپ اشنا شدم هورااااااااااااا
سوال: زوتاک/ایسوس/ MSI
و گیگابایت و بایو استار
کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟ به ترتیب؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------------
سوال دوم خرید کارت های گرافیک اورکلاک شده کار درستی هست؟؟؟اخه میگن اورکلاک خوب نیست اگر نیست چطور گارانتیش میکنن(گارانتی ایرانی) من بعده 100 سال میخوام کارت گرفیک بگیرم ولی شاید 95 درصد کارت ها اورکلاک هستن من بگیرم نمیسوزه؟؟؟؟من باید برای خنکیش هزینه کنم؟؟؟
یکی از این دو مدل رو تهیه کنید:ما که سوال قبلی رو جواب نگرفتیم zotac gtx 960 خوبه؟؟؟هزینه بیشتر ندارم .این زوتک زود خراب نمیشه سیسیتم خنک کنندش خوبه؟
خوب ما هم میگیم مدل رفرنس نخر مدلهای کامنت قبل شما عالینتوی یک سایت این 960 رو بین 6 برند مقایسه کرده بودند تو بازی مترو لست نایت از نظر گرما این مدل زوتاک حرارتش به 80 رسیده بود خوب این خیلی وحشتناکه.
برای خرید کارت گرافیک خیابون ولیعصر و پاساژهاش خوب هستن؟
زوتک برند معتبریه نگران خرابی و اینا هم نباشید به خصوص با گارانتی 3 ساله ای که آواژنگ می ده. در کل کارت خنکی هم هست و نیاز نیست نگران کولینگش باشید.ما که سوال قبلی رو جواب نگرفتیم zotac gtx 960 خوبه؟؟؟هزینه بیشتر ندارم .این زوتک زود خراب نمیشه سیسیتم خنک کنندش خوبه؟
سلام تازه با این سایت توپ اشنا شدم هورااااااااااااا
سوال: زوتاک/ایسوس/ MSI
و گیگابایت و بایو استار
کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟ به ترتیب؟؟؟؟
-------------------------------------------------------------------
سوال دوم خرید کارت های گرافیک اورکلاک شده کار درستی هست؟؟؟اخه میگن اورکلاک خوب نیست اگر نیست چطور گارانتیش میکنن(گارانتی ایرانی) من بعده 100 سال میخوام کارت گرفیک بگیرم ولی شاید 95 درصد کارت ها اورکلاک هستن من بگیرم نمیسوزه؟؟؟؟من باید برای خنکیش هزینه کنم؟؟؟
پاور 650 وات برای گرافیک 970 هم جواب میده، ولی باید دید پردازنده شما چیه .سلام
من الان r9 270X دارم پاورم هم 650w حداکثر گرافیکی که این پاور میتونه ساپورت کنه چیه ؟
خیر ، کار درستی نیست ، 970 در برخی عناوین سریعتر از 390 هست. ضمن اینکه میزان مصرف و معماری کارت های 970 باعث میشه که انتخاب بهتری نسبت یه 390 باشه.بنظرتون تعویض 970 با 390 8 گیگ برای بازی در رزولوشن فول اچ دی کار عاقلانه ای هست؟ اگر بخوام اینکار رو کنم باید پاور رو هم که 550 هست تعویض کنم.
cpu i5-4460پاور 650 وات برای گرافیک 970 هم جواب میده، ولی باید دید پردازنده شما چیه .