سلام .. دیدم خیلی صحبت ها شد .. گفتم برا اونایی که میخوان گرافیک بخرن چند نکته بگم :
اول بهتره طرف داری از برند کارتی نکنیم و دور از اینا صحبت کنیم که انویدیا بهتره یا مثلا نه ای تی ای خوبه و ...
خودم به شخصه انویدیا رو بهتر تو بازی قبول دارم .. اما به چشم دیدم که گرافیکی که روی سیتم دوستان بوده .. ایتی ای .. بهتر کار داده ..
چون بازی داریم تا بازی .. این از این .. و بحث ساخت بازی و اینا میشه که کلا خیلی طولانه میشه ..
بحث بعدی اینه که سیستم بستن و مچ بودن قطعات خیلی موثره .. پس قبل خرید گرافیک یا بقیهشون یه چکی بکنید کدوم با کدوم مچ تره و بهتر کار میده
بعد اکثرا سی پی یو ها اینتل هس .. که پیشنهاد میشه از گرافیک انویدیا استفاده کنن ..
اگه سی پی یو ای ام دی دارین .. گرافیک هم ای تی ای ببندید ( این یک پیشنهاده .. به چشم دیدم خودم .. نظر بقیه قابل احترام .. اما اگه سی پی یو اینتله .. ای تی ای مشکلی نداره .. اینو خودم درک نکردم .. اما میدونم )
من دیدم دوستان به جی پی یو ها توجه ندارن و رم گرافیک براشون مهمه که اگه بیشتره نظرشون این بوده که گرافیک بهتره .. اما این طور هم نیست ... و مقایسه ی درستی انجام نمیدن
جی پی یو تقریبا عملگر ابتدایی هست که با سی پی یو تو نمایش تصاویر و سرعت تاثیر داره .. پس کسانی که گفتن سرعت ای تی ای بیشتره بستگی به سی پی یو داره
در مورد دایرکس 12 .. باید بگم که یه نرم افزاره که تمام کارت هایی که دایرکس 11 ساپورت بودن 12 رو میارن .. دیگه بستگی به قدرت گرافیک داره که عملکردش چطوری باشه .. پس هر چی باشه این نرم افزار برا دوتاشون هست .. ولی بعضی چیزا مثل فیزیک توشون فرق میکنه که تو 11 هم فرق میکرد ..