مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من یه کمی اماتورم
1.این کارت تا پایان این نسلو که ساپورت میکنه مثلا 7 سال
2.این کارت چه فرقی با بقیه 970 ها داره؟
3.اون مشکل حافظه کارت های 970 مشکلی که ایجاد نمیکنه
تا دو ساله دیگرو که با تنظیماته بالا جوابگوهست. بعد ها شاید نیاز به کم کردنه تنظیماته بازی ها باشه. تا 7 سال دیگه خدا میدونه فقط که چه اتفاقاتی میوفته!
فرقش اینه کولینگ معمولی داره و خیلی اورکلاک نشده. در نتیجه کمی گرمتر از بقیه کارتاس و مقدار خیلی کمی کندتر ( نسبت به مدلای حرفه ای970 )
خیر مشکلی ایجاد نکرده و نخواهد کرد

سلام
میخواستم بدونم که به نظر شما zotac gtx 770 مدل معمولیش بهتره یا asus gtx 760 directcu ii بهتره ؟
از لحاظ عمر و گارانتیمنظورمه بیشتر
وگرنه که قدرت خوب اون مدل زوتاک بیشتره کلا
خیلی ممنون
به نظر شما چه پاوری مور نیازه ؟ با cpu i5 نسل چهارمی , و مثلا ٧۶٠ یا ٧٧٠? البته من اورکلاک هم نمیخوام فعلا
ممنون

بله، 630 فقط همین مدل و ساخت NVIDIA هست
دست دومش رو هم 150 تا 200 بشه پیدا کرد

فقط در جریان باشید که نه این کارت و نه مدل بالاترش بدرد بازی کردن با هیچ کیفیتی نمی خورن، یعنی زیر GTX 650 رو با هدف گیمینگ خریدن عاقلانه نیست.

ممنون فرشید جان
البته برای بازی های روز نمیخوام
اینارو پیدا کردم، کدومش میارزه نسبت به قیمتش؟!
ATI 5670 XFX 1GB DDR5 _170 تومن
EVGA GTX 260_ 200 تومن
ﮔﺮﺍﻓﯿﮏ GT 730، ﺩﻭ ﮔﯿﮕﺎﺑﺎﯾﺖ GALAXY _ قیمت 170
his hd 5770 _ 220 تومن

سلام
دوستان من یه کارت گرافیک می خوام که از directx 11 پشتیبانی کنه
الان GTS 250 دارم که تا الان همه بازی ها رو تنظیمات خوب اجرا کرده
یه کارتی شبیه همین میخوام(نه خیلی قدرتمند نه خیلی درپیت)
تا ۵۰۰ یا ۶۰۰ یا پایینتر (نو یا کارکرده) معرفی کنین ممنون میشم

سلام
میخواستم بدونم که به نظر شما zotac gtx 770 مدل معمولیش بهتره یا asus gtx 760 directcu ii بهتره ؟
از لحاظ عمر و گارانتیمنظورمه بیشتر
وگرنه که قدرت خوب اون مدل زوتاک بیشتره کلا
خیلی ممنون
به نظر شما چه پاوری مور نیازه ؟ با cpu i5 نسل چهارمی , و مثلا ٧۶٠ یا ٧٧٠? البته من اورکلاک هم نمیخوام فعلا
ممنون
خب گارانتی که بستگی به شرکتی که گارانتی میکنه داره. کیفیت کلی هم محصولات asus سر تر از زوتک هست ولی دیگه اونجوریم نیست که زوتک بد باشه و مشکلی پیش بیاد در آینده. بینه خوب و خوبتره مقایسه.
اینم در نظر داشته باش که با پول 770 خرید 280x میتونه گزینه بهتری باشه.
پاور هم برای این ها حداقل 600 وات از برندای معتبر بردار.

سلام
دوستان من یه کارت گرافیک می خوام که از directx 11 پشتیبانی کنه
الان GTS 250 دارم که تا الان همه بازی ها رو تنظیمات خوب اجرا کرده
یه کارتی شبیه همین میخوام(نه خیلی قدرتمند نه خیلی درپیت)
تا ۵۰۰ یا ۶۰۰ یا پایینتر (نو یا کارکرده) معرفی کنین ممنون میشم
تو این رنج گزینه ها به 750 TI و R7 265 محدود میشن ولی کار کردش با این پول کارتایی مثله 660' 660 ti و 7870 یا 7950 هم میشه پیدا کرد که سریعتر هستند.

این قضیه 970 ام الکی بزرگش کردن. خود من همن 2 هفته پیش اینا که تازه تو فروم های معتبر مطرح شد قضیه Far Cry 4 رو با رزولوشن 4K با TXAA 4X اجرا کردم که راحت تا 4080mb از VRAM رو پر کرد. فریم تا 12 پایین اومد( که خوب طبیعی بود با توجه با 4 برابر شدن رزولوشن) ولی همین 12 فریم ثابت بود کامل.
در ضمن رو 1080p هم یونیتی همیشه نزدیک 3600-700 mb از VRAM رو پر میکنه که یعنی کارت وارد استفاده از اون 500 MB با پهنای باند کمتر می شه. ولی بازی بدون مشکل بدون هیچ گونه فریز یا استاتر اجرا می شه.
ملت میان رزولوشن رو می زارن 4k بعد MSAA 8X بعد ناله می کنن که چرا داغون می شه پرفورمنس. خدا شفا بده.

تا دو ساله دیگرو که با تنظیماته بالا جوابگوهست. بعد ها شاید نیاز به کم کردنه تنظیماته بازی ها باشه. تا 7 سال دیگه خدا میدونه فقط که چه اتفاقاتی میوفته!
فرقش اینه کولینگ معمولی داره و خیلی اورکلاک نشده. در نتیجه کمی گرمتر از بقیه کارتاس و مقدار خیلی کمی کندتر ( نسبت به مدلای حرفه ای970 )
خیر مشکلی ایجاد نکرده و نخواهد کرد
پس خرید مدل معمولی زوتاک با قیمت 1300 تا 1400 معقولانس.
سوال زیاد دارم که باید تو فروم خودش بپرسم

امیدوارم تا بعد از عید قیمتش بیاد زیر 1تومن
وگرنه برم سری 700 رو بگیرم بصرفه تر هست برام

کارت 960 کمی بالاتر از GTX 760 هست و برخلاف 970/980 مدل خیلی شاخصی در این رده نیست، مزیتش نسبت به 760 و 280 معمولی فقط DX12 هست.

با این اوصاف با قیمت زیر 1 تومن یا 900 تومن ارزش خرید داره، وگرنه خرید یه مدل رفرنس 970 با قیمت 300 تومن بیشتر بسیار بسیار ارزش بیشتری داره تا خود 960.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or