Reza Razor
کاربر سایت
فعلا که 4 گیگ 970 زاییده معلوم نیست انویدیا چه کار کرده بیشتر از 3.5 gb استفاده نمیکنه تو بازی (یعنی تا 3.5 گیک همه چی خوبه ولی اگه از این حد رد بشه پهنای باد به شدت کاهش پیدا میکنه دچار افت پرفورمنس میشه و افت فریم و استاترینگ به وجود میاد)پیشنهاد میکنم فعلا هر کی میخواد 970 بگیره یکم صبر کنه ببینیم انویدیا چه جوابی میده به این مشکل اگه سخت افزاری باشه که دست ماها که تو ایرانیم به هیچی بند نیستفرشید نسخه های 8 گیگ 970 با 980 چی شد گفته بودن تا اخر سال یا نهایت jan می دنش اما خبری نشد دیگه هم چیزی نگفتن قیمت 970 980 هم که فعلا خیلی بالا و غیر منطقی هست خیلیم کم توی بازار دیده می شه
فرشید نسخه های 8 گیگ 970 با 980 چی شد گفته بودن تا اخر سال یا نهایت jan می دنش اما خبری نشد دیگه هم چیزی نگفتن قیمت 970 980 هم که فعلا خیلی بالا و غیر منطقی هست خیلیم کم توی بازار دیده می شه
اختلاف قیمت کارت 280x با 280 از برند سفایر الان چقدره تو بازار؟
فعلا که 4 گیگ 970 زاییده معلوم نیست انویدیا چه کار کرده بیشتر از 3.5 gb استفاده نمیکنه تو بازی (یعنی تا 3.5 گیک همه چی خوبه ولی اگه از این حد رد بشه پهنای باد به شدت کاهش پیدا میکنه دچار افت پرفورمنس میشه و افت فریم و استاترینگ به وجود میاد)پیشنهاد میکنم فعلا هر کی میخواد 970 بگیره یکم صبر کنه ببینیم انویدیا چه جوابی میده به این مشکل اگه سخت افزاری باشه که دست ماها که تو ایرانیم به هیچی بند نیست
Nvidia admits, explains GeForce GTX 970 memory allocation issue - The Tech Report
https://forums.geforce.com/default/topic/803518/gtx-970-3-5gb-vram-issue
فعلا که 4 گیگ 970 زاییده معلوم نیست انویدیا چه کار کرده بیشتر از 3.5 gb استفاده نمیکنه تو بازی (یعنی تا 3.5 گیک همه چی خوبه ولی اگه از این حد رد بشه پهنای باد به شدت کاهش پیدا میکنه دچار افت پرفورمنس میشه و افت فریم و استاترینگ به وجود میاد)پیشنهاد میکنم فعلا هر کی میخواد 970 بگیره یکم صبر کنه ببینیم انویدیا چه جوابی میده به این مشکل اگه سخت افزاری باشه که دست ماها که تو ایرانیم به هیچی بند نیست
Nvidia admits, explains GeForce GTX 970 memory allocation issue - The Tech Report
https://forums.geforce.com/default/topic/803518/gtx-970-3-5gb-vram-issue
البته این جوابیه که اومده تو این سایتا خیلی رسمی نیست هنوز باید منتظر باشیم ببینیم انویدیا همینجوری میخواد این وضعیت رو توجیه کنه یا حرف دیگه ای هم داره بزنه بعد این همه مدت از عرضه 970.جوابیه ی NVIDIA رو احتمالا دیگه خودتون خونده باشید، علت این مشکل همون دوتا SMXیی هست که توی تراشه های 970 نسبت به 980 غیر فعال شده که پیامدش هم جدا شدن پهنای باند مربوطه که 1/8 کل ظرفیت 4 گیگ رم میشه از رم گرافیکی اصلی هست. در واقع کارت 970 تا 3.5 گیگ رو مثل 980 آدرس دهی می کنه و اون 500 مگابایت آخر با سرعت کمتر در دسترس خواهد بود.
بنابراین علت سخت افزاری هست، اما اینکه میانبر نرم افزاری برای بهینه سازی دسترسی به اون 0.5 گیگ وجود داشته باشه باید صبر کرد و دید.
این که باعث افت فریم و راندمان بشه خیر، چنین چیزی بعید هست، خودم هم همچین تجربه ای نداشتم، هر چند که همیشه اینکه چرا ظرفیت استفاده از رم گرافیکی توی بازیهای جدید فقط تا 3.5 گیگ بالا میره برای خودم هم جای سوال بود!
فرشید جان میشه بگید الان بهترین مادربورد و سی پی یو موجود تو بازار برای گیمینگ که حداقل 4-5 سال بی دغدغه با یه گرافیک 980 OC بازی هارو رو الترا بازی کرد چیه؟
SLi هم داشته باشه
قیمتش رو هم لطف کنید بگید
ممنون
البته این جوابیه که اومده تو این سایتا خیلی رسمی نیست هنوز باید منتظر باشیم ببینیم انویدیا همینجوری میخواد این وضعیت رو توجیه کنه یا حرف دیگه ای هم داره بزنه بعد این همه مدت از عرضه 970.
درسته اما سوال اصلی اینجاست که چرا انویدیا به این قضیه موقع معرفی کارت گرافیک اشاره نکرده ؟ و این که چرا این شرایط برای 980 نیست و از 4 گیگ به طور کامل بدون افت پهنای باند استفاده میکنه ؟.
یه جورایی انگار 980 و برداری بزنی فلجش کنی به اسم 970 بدی دست مردم !
واقعا الان تکلیف منی که خیلی سیستم نمیبندم نزدیک 2 میلیون برای یه کارتی که فقط اسما 4 گیگه ولی به طرز مسخره ای نمیتونه از 4 گیگ بدون مشکل استفاده کنه هزینه کردم چیه واقعا ؟ انگار یه کارت 3.5 گیگ خریدم و از همه بدتر اینجوری با این وضعی که بازیای جدید به رم احتیاج دارن واقعا ناامید کنندست این قضیه از انویدیا بعید بود
منم با فرشید جان موافقم موضوع آنچنان مهمی نیست حتی در رزولوشن های بالا طبق این منبعباید منتظر بنچمارکهای اختصاصی در مورد این مشکل 970 باشیم. مساله از نظر من اونقدری که شما جدی گرفتی برای رزولوشن 1080 بغرنج نیست!
ممنون از پاسختبارها تاکید شده که توی صنعت PC نیمه عمر عملیاتی رو فقط 2 سال در نظر می گیرند و بعد از اون مدت فقط باید ارتقا رو در نظر داشت.
چیزی که تا دو سال بهترین باشه یه پردازنده ی 4790K و یه مادربرد Z97 از یه برند معنبر و ترجیحا یه مدل گیمینگ از ایسوس یا گیگا هست. SLI رو هم ساپورت می کنن.
قیمت پردازنده حدود 1150 و مادربرد گیمینگ هم حدود 700 تا 900 تومن متغیر هست.
ممنون از پاسخت
خب cpu مشخص شد که 4790k باشه . میمونه مادربورد . ببینید امکانات اضافه لازم نیست(مثلا لازم نیست به جای ۴تا usb ، شیش تا داشته باشه و sataی زیادی داشته باشه ، به جاش SATAهاش پرسرعت ترین باشه بهتره،در واقع کمیت مهمتر از کیفیته) . نهایت کار رو از گرافیک و سی پی یو بکشه و توانایی اورکلاکش بالا باشه و e-SATA و 4 تا usb 3 داشته و usb3 برای جلوی کیس داشته باشه (کیسم x6 هستش) و sli ساپورت کنه.مدل های گیمینگ با بقیه ی مدل ها فرقشون چیه(مثلا sabertooth. و hero)?
کدوم مدل از ایسوس باید انتخاب بشه ؟ چونکه همین Z97 خیلی مدل های مختلف زیادی داره که هرچی بیشتر راجعب شون میخونی بیشتر سردرگم میشی!!
خسته نباشی عزیز (سعید خان).
اتفاقا خیلی در پی ای موضوعم یک کارت گرافیک میتونید پیشنهاد بدید زیر سقف ۱ تومن توان اجرای بازی های نسل هشتی رو کامل داشته باشه؟
میخوام بوی باشه نظر شما در مورد gtx 760 چیه؟ یا بنظرتون 750 it میارزه به ۷۰۰ تومن؟۷:d
این دو R9 280 X با R9 280 دقیقا چه فرقی دارن؟