مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان
میخواستم بدونم فرق سری زوتاک که تازه اومده (omega edition ,extrame edition) در چیه؟؟
و پاور مخصوص این کارتا چیه؟و با توجه به قیمت اینها ارزش هزینه کردن دار یا نه؟

فرشید نسخه های 8 گیگ 970 با 980 چی شد گفته بودن تا اخر سال یا نهایت jan می دنش اما خبری نشد دیگه هم چیزی نگفتن قیمت 970 980 هم که فعلا خیلی بالا و غیر منطقی هست خیلیم کم توی بازار دیده می شه
فعلا که 4 گیگ 970 زاییده معلوم نیست انویدیا چه کار کرده بیشتر از 3.5 gb استفاده نمیکنه تو بازی (یعنی تا 3.5 گیک همه چی خوبه ولی اگه از این حد رد بشه پهنای باد به شدت کاهش پیدا میکنه دچار افت پرفورمنس میشه و افت فریم و استاترینگ به وجود میاد)پیشنهاد میکنم فعلا هر کی میخواد 970 بگیره یکم صبر کنه ببینیم انویدیا چه جوابی میده به این مشکل اگه سخت افزاری باشه که دست ماها که تو ایرانیم به هیچی بند نیست

Nvidia admits, explains GeForce GTX 970 memory allocation issue - The Tech Report

https://forums.geforce.com/default/topic/803518/gtx-970-3-5gb-vram-issue

فرق سری zotac عین بقیه هست در هیت سینک(سیستم خنک کنندگی) با میزان فرکانس هسته با مموری هست extrme edition همون طور که از اسمش پیداست بالاتری و بهترین هست فکر کنم 970 چیزی در حدود 1216 هست هستش که بسیار هم کارت خنکی هست تنها مشکلش بزرگ بودن با سنگین بودنش هست. اما به نسبت سایر مارک ها در ایران قیمت خیلی بهتری داره البته اعتبار برندش کمتر از asus msi giga هست اما قیمت جهانیش با اینکه بالا هست اما اینجا قیمتش کمتر از سایر برندها هست البته فعلا

فرشید نسخه های 8 گیگ 970 با 980 چی شد گفته بودن تا اخر سال یا نهایت jan می دنش اما خبری نشد دیگه هم چیزی نگفتن قیمت 970 980 هم که فعلا خیلی بالا و غیر منطقی هست خیلیم کم توی بازار دیده می شه

آخرین و معتبرترین خبر اینه که NVIDIA منتظر سامسونگ بود تا تراشه های 8 گیگابیتی جدیدش رو با فناوری 20 نانو به مرحله ی تولید انبوه ببره تا بتونه از اون در ساخت کارتهای 8 گیگ جدید استفاده بکنه و تا اونجا که من می دونم سامسونگ تازه از ابتدای 2015 شروع به تولید تراشه های جدیدش کرده و مدتی طول می کشه که به ظرفیت مناسب برسه

قیمت 970 که مناسب هست، قیمت 980 هست که هنوز بالاست و از دسترس خارج هست.

اختلاف قیمت کارت 280x با 280 از برند سفایر الان چقدره تو بازار؟

280 که کم پیدا میشه، بیشتر 280X موجود هست و بین 200 تا 300 هم اختلاف قیمت دارن.

فعلا که 4 گیگ 970 زاییده معلوم نیست انویدیا چه کار کرده بیشتر از 3.5 gb استفاده نمیکنه تو بازی (یعنی تا 3.5 گیک همه چی خوبه ولی اگه از این حد رد بشه پهنای باد به شدت کاهش پیدا میکنه دچار افت پرفورمنس میشه و افت فریم و استاترینگ به وجود میاد)پیشنهاد میکنم فعلا هر کی میخواد 970 بگیره یکم صبر کنه ببینیم انویدیا چه جوابی میده به این مشکل اگه سخت افزاری باشه که دست ماها که تو ایرانیم به هیچی بند نیست

Nvidia admits, explains GeForce GTX 970 memory allocation issue - The Tech Report

جوابیه ی NVIDIA رو احتمالا دیگه خودتون خونده باشید، علت این مشکل همون دوتا SMXیی هست که توی تراشه های 970 نسبت به 980 غیر فعال شده که پیامدش هم جدا شدن پهنای باند مربوطه که 1/8 کل ظرفیت 4 گیگ رم میشه از رم گرافیکی اصلی هست. در واقع کارت 970 تا 3.5 گیگ رو مثل 980 آدرس دهی می کنه و اون 500 مگابایت آخر با سرعت کمتر در دسترس خواهد بود.

بنابراین علت سخت افزاری هست، اما اینکه میانبر نرم افزاری برای بهینه سازی دسترسی به اون 0.5 گیگ وجود داشته باشه باید صبر کرد و دید.

این که باعث افت فریم و راندمان بشه خیر، چنین چیزی بعید هست، خودم هم همچین تجربه ای نداشتم، هر چند که همیشه اینکه چرا ظرفیت استفاده از رم گرافیکی توی بازیهای جدید فقط تا 3.5 گیگ بالا میره برای خودم هم جای سوال بود!

در حقیقت میزان رم گرافیکی که پر می شه ادامش از حافظه ی سیستم بهره می بره برای رم سیستم هم اون هارد یا ssd که استفاده می کنید. به ترتیب هم سرعت این 3 از زیاد به کم هست. اگر بالای رم گرافیکی استفاده بشه با مشکل لگ و تاخیر رو به رو می شید دیگه بسته به رمی که استفاده می کنید با cpu که دارید با مخصوصا حجمی که بیشتر از رم گرافیکی استفاده می کنید این لگ ها کمتر یا بیشتر می شن(هم تعداد هم زمان فریزش)
البته 500 مگ در حال حاضر میزان خیلی زیادی نیست اما بی تاثیر هم نیست به نظرم نسخه ی 8 گیگی می تونه خیلی جذاب تر باشه مخصوصا برای sli کردن که عالی می شه بعید می دونم تا انتهای این نسل هم کسی بخواد بیش از 8 از رم گرافیکی استفاده کنه

فرشید جان میشه بگید الان بهترین مادربورد و سی پی یو موجود تو بازار برای گیمینگ که حداقل 4-5 سال بی دغدغه با یه گرافیک 980 OC بازی هارو رو الترا بازی کرد چیه؟
SLi هم داشته باشه
قیمتش رو هم لطف کنید بگید
ممنون

جوابیه ی NVIDIA رو احتمالا دیگه خودتون خونده باشید، علت این مشکل همون دوتا SMXیی هست که توی تراشه های 970 نسبت به 980 غیر فعال شده که پیامدش هم جدا شدن پهنای باند مربوطه که 1/8 کل ظرفیت 4 گیگ رم میشه از رم گرافیکی اصلی هست. در واقع کارت 970 تا 3.5 گیگ رو مثل 980 آدرس دهی می کنه و اون 500 مگابایت آخر با سرعت کمتر در دسترس خواهد بود.

بنابراین علت سخت افزاری هست، اما اینکه میانبر نرم افزاری برای بهینه سازی دسترسی به اون 0.5 گیگ وجود داشته باشه باید صبر کرد و دید.

این که باعث افت فریم و راندمان بشه خیر، چنین چیزی بعید هست، خودم هم همچین تجربه ای نداشتم، هر چند که همیشه اینکه چرا ظرفیت استفاده از رم گرافیکی توی بازیهای جدید فقط تا 3.5 گیگ بالا میره برای خودم هم جای سوال بود!
البته این جوابیه که اومده تو این سایتا خیلی رسمی نیست هنوز باید منتظر باشیم ببینیم انویدیا همینجوری میخواد این وضعیت رو توجیه کنه یا حرف دیگه ای هم داره بزنه بعد این همه مدت از عرضه 970.

درسته اما سوال اصلی اینجاست که چرا انویدیا به این قضیه موقع معرفی کارت گرافیک اشاره نکرده ؟ و این که چرا این شرایط برای 980 نیست و از 4 گیگ به طور کامل بدون افت پهنای باند استفاده میکنه ؟.

یه جورایی انگار 980 و برداری بزنی فلجش کنی به اسم 970 بدی دست مردم !

واقعا الان تکلیف منی که خیلی سیستم نمیبندم نزدیک 2 میلیون برای یه کارتی که فقط اسما 4 گیگه ولی به طرز مسخره ای نمیتونه از 4 گیگ بدون مشکل استفاده کنه هزینه کردم چیه واقعا ؟ انگار یه کارت 3.5 گیگ خریدم و از همه بدتر اینجوری با این وضعی که بازیای جدید به رم احتیاج دارن واقعا ناامید کنندست این قضیه از انویدیا بعید بود

فرشید جان میشه بگید الان بهترین مادربورد و سی پی یو موجود تو بازار برای گیمینگ که حداقل 4-5 سال بی دغدغه با یه گرافیک 980 OC بازی هارو رو الترا بازی کرد چیه؟
SLi هم داشته باشه
قیمتش رو هم لطف کنید بگید
ممنون

بارها تاکید شده که توی صنعت PC نیمه عمر عملیاتی رو فقط 2 سال در نظر می گیرند و بعد از اون مدت فقط باید ارتقا رو در نظر داشت.
چیزی که تا دو سال بهترین باشه یه پردازنده ی 4790K و یه مادربرد Z97 از یه برند معنبر و ترجیحا یه مدل گیمینگ از ایسوس یا گیگا هست. SLI رو هم ساپورت می کنن.

قیمت پردازنده حدود 1150 و مادربرد گیمینگ هم حدود 700 تا 900 تومن متغیر هست.

البته این جوابیه که اومده تو این سایتا خیلی رسمی نیست هنوز باید منتظر باشیم ببینیم انویدیا همینجوری میخواد این وضعیت رو توجیه کنه یا حرف دیگه ای هم داره بزنه بعد این همه مدت از عرضه 970.

درسته اما سوال اصلی اینجاست که چرا انویدیا به این قضیه موقع معرفی کارت گرافیک اشاره نکرده ؟ و این که چرا این شرایط برای 980 نیست و از 4 گیگ به طور کامل بدون افت پهنای باند استفاده میکنه ؟.

یه جورایی انگار 980 و برداری بزنی فلجش کنی به اسم 970 بدی دست مردم !

واقعا الان تکلیف منی که خیلی سیستم نمیبندم نزدیک 2 میلیون برای یه کارتی که فقط اسما 4 گیگه ولی به طرز مسخره ای نمیتونه از 4 گیگ بدون مشکل استفاده کنه هزینه کردم چیه واقعا ؟ انگار یه کارت 3.5 گیگ خریدم و از همه بدتر اینجوری با این وضعی که بازیای جدید به رم احتیاج دارن واقعا ناامید کنندست این قضیه از انویدیا بعید بود

دلیل فنی مساله روشنه، دوستانی که با معماری GPU ها از نسل های قبلی آشنایی دارن توضیح مختصر NVIDIA رو بخونن کاملا متوجه ی قضیه میشن

همونطور که گفتم توی 970 تعداد 2 واحد SMX غیر فعال شده که به تبعش واحدهای ROP و لینکهای ارتباطی کنترل کننده ی حافظه هم تحت تاثیر قرار گرفته و غیر فعال شدند. اصلا از سالها پیش روش تولید تراشه های ضعیفتر از تراشه های کامل همین Laser Cut کردن واحدهای اضافه یا Defective بوده که باعث میشه یه مدل ارزونتر از همون تراشه ی کامل بدون نیاز به طراحی مجدد تراشه حاصل بشه.

در مورد 980 هم بدیهی هست که یه تراشه ی GM204 کامل هست و تمامی واحدهای مربوطه و متصل به 2048 CUDA Core فعال و عملیاتی هستن، توی کارت 970 فقط 1664 واحد از اینا فعال هست و لینکهاشون به واحدهای مربوط هم غیر فعاله.

در مورد اینکه چرا از اول توضیح ندادن خب مساله پیچیده هست و از نظر سخت افزاری هم واقعا کارت 4 گیگه و می تونه تمام 4 گیگ رو استفاده کنه اما توی 970 به دوتا پارتیشن 3.5 . 0.5 گیگی با سرعتهای متفاوت تقسیم میشه.

باید منتظر بنچمارکهای اختصاصی در مورد این مشکل 970 باشیم. مساله از نظر من اونقدری که شما جدی گرفتی برای رزولوشن 1080 بغرنج نیست!

باید منتظر بنچمارکهای اختصاصی در مورد این مشکل 970 باشیم. مساله از نظر من اونقدری که شما جدی گرفتی برای رزولوشن 1080 بغرنج نیست!
منم با فرشید جان موافقم موضوع آنچنان مهمی نیست حتی در رزولوشن های بالا طبق این منبع
NVIDIA-Responds-GTX-970-35GB-Memory-Issue

در واقع تفاوت کارایی در رزولوشن های بالاتر که بیشتر از ۳/۵ گیگ استفاده میشه خودش رو نشون میده که این تفاوت بازده بین دو معماری ۹۷۰ و ۹۸۰ از ۱ تا ۳ درصد خواهد بود..

بارها تاکید شده که توی صنعت PC نیمه عمر عملیاتی رو فقط 2 سال در نظر می گیرند و بعد از اون مدت فقط باید ارتقا رو در نظر داشت.
چیزی که تا دو سال بهترین باشه یه پردازنده ی 4790K و یه مادربرد Z97 از یه برند معنبر و ترجیحا یه مدل گیمینگ از ایسوس یا گیگا هست. SLI رو هم ساپورت می کنن.

قیمت پردازنده حدود 1150 و مادربرد گیمینگ هم حدود 700 تا 900 تومن متغیر هست.
ممنون از پاسخت
خب cpu مشخص شد که 4790k باشه . میمونه مادربورد . ببینید امکانات اضافه لازم نیست(مثلا لازم نیست به جای ۴تا usb ، شیش تا داشته باشه و sataی زیادی داشته باشه ، به جاش SATAهاش پرسرعت ترین باشه بهتره،در واقع کمیت مهمتر از کیفیته) . نهایت کار رو از گرافیک و سی پی یو بکشه و توانایی اورکلاکش بالا باشه و e-SATA و 4 تا usb 3 داشته و usb3 برای جلوی کیس داشته باشه (کیسم x6 هستش) و sli ساپورت کنه.مدل های گیمینگ با بقیه ی مدل ها فرقشون چیه(مثلا sabertooth. و hero)?
کدوم مدل از ایسوس باید انتخاب بشه ؟ چونکه همین Z97 خیلی مدل های مختلف زیادی داره که هرچی بیشتر راجعب شون میخونی بیشتر سردرگم میشی!!

آخرین ویرایش:
خسته نباشی عزیز (سعید خان).
اتفاقا خیلی در پی ای موضوعم یک کارت گرافیک میتونید پیشنهاد بدید زیر سقف ۱ تومن توان اجرای بازی های نسل هشتی رو کامل داشته باشه؟
میخوام بوی باشه نظر شما در مورد gtx 760 چیه؟ یا بنظرتون 750 it میارزه به ۷۰۰ تومن؟۷:d

ممنون از پاسخت
خب cpu مشخص شد که 4790k باشه . میمونه مادربورد . ببینید امکانات اضافه لازم نیست(مثلا لازم نیست به جای ۴تا usb ، شیش تا داشته باشه و sataی زیادی داشته باشه ، به جاش SATAهاش پرسرعت ترین باشه بهتره،در واقع کمیت مهمتر از کیفیته) . نهایت کار رو از گرافیک و سی پی یو بکشه و توانایی اورکلاکش بالا باشه و e-SATA و 4 تا usb 3 داشته و usb3 برای جلوی کیس داشته باشه (کیسم x6 هستش) و sli ساپورت کنه.مدل های گیمینگ با بقیه ی مدل ها فرقشون چیه(مثلا sabertooth. و hero)?
کدوم مدل از ایسوس باید انتخاب بشه ؟ چونکه همین Z97 خیلی مدل های مختلف زیادی داره که هرچی بیشتر راجعب شون میخونی بیشتر سردرگم میشی!!

میشه رعایت کنی باقی موارد رو توی تاپیک سخت افزار بپرسی؟ من اینجا قبلی رو پاسخ دادم چون به نحوی در ارتباط بود، اما بقیه ی داستان رو توی تاپیک خودش بپرسید.

خسته نباشی عزیز (سعید خان).
اتفاقا خیلی در پی ای موضوعم یک کارت گرافیک میتونید پیشنهاد بدید زیر سقف ۱ تومن توان اجرای بازی های نسل هشتی رو کامل داشته باشه؟
میخوام بوی باشه نظر شما در مورد gtx 760 چیه؟ یا بنظرتون 750 it میارزه به ۷۰۰ تومن؟۷:d

زیر یک تومن میشه همون 280 معمولی و بعدا هم GTX 960 رو در نظر گرفت

750Ti هم به 700 تومن نمی ارزه، 600 هم زیادش هست! کارت 270X انتخاب خیلی بهتری هست.

این دو R9 280 X با R9 280 دقیقا چه فرقی دارن؟

280X مشخصه که SHader های بیشتری داره و سریعتر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or