Michael Sykes
کاربر سایت
کار روزانه اگه منظورت یه چیز غیر بازیه اصلا کارت گرافیک نگیر یه مادر برد مدل خوب بگیر خئدش آن برد گرافیک داره و کارای روزانتو انجام میده ( تازه با همون مادر برد شما میتونی بازی در حد فیفا 12 رو هم به راحتی اجرا کنی)دوستان عزیز میشه یک کارت تو رنج 200 تومن به من پیشنهاد بدید برای کار های روزانه
CPU فقط اینتل به جز تو ردی 100-200 تومن که FX 6300 مقرون به صرفس
اخه من از چن نفر پرسیدم گفتن پردازنده های اینتل هم قبمتشون زیاده هم قوی نیستن
این کارت فقط برای فیلم دیدن خوبه، نه بازی.
از چی باید اطلاع بدن؟! ناگفته ها را گفته ام!
پردازنده و مادربرد خوب نیست، از اینتل Core i5 اگر انتخاب کنید مشکل حل میشه.
اخه من از چن نفر پرسیدم گفتن پردازنده های اینتل هم قبمتشون زیاده هم قوی نیستن
دوستان چند صفحه پیش گفتن مثل اینکه 1800 هستدوستان الان 970 چنده ؟
برای اجرای بازیهای نسل جدید ارزشش رو داره برای عادی شدن قیمت صبر کنم یا یه کارت از سری 700 بگیرم ؟
عزیزم چرت پرت گفتن.
و شما به تعداد هسته... کاری نداشته باش
چونکه 2 تا معماری کاملا متفاوت هستند نمیشه به اینصورت مقایسه کرد.
CPU های AMD هم همونطور که گفتم فقط تو LOW END میارزه
بعدشم شما تو گوگل بزن امتیاز ها رو ببین
- - -ویرایش - - -
دوستان چند صفحه پیش گفتن مثل اینکه 1800 هست
و اینکه بله ارزشش رو داره![]()
دوستان الان 970 چنده ؟
برای اجرای بازیهای نسل جدید ارزشش رو داره برای عادی شدن قیمت صبر کنم یا یه کارت از سری 700 بگیرم ؟
حالا شما بجای FX 8350 که قدرتشون یکی باشن کدوم مدل اینتل رو ترجیح میدین ؟ این خوبه ؟ Intel Core i5 - 3.5GHz - 4690 ؟؟!!!!
هنوز رسمی عرضه نشده، بهتره یکم دیگه صبر کنید.
بله، همین 4690 بهترین انتخاب هست، تاپیکت رو هم عوض کن لطفا، فقط هم یک جا بپرس که ناظم انجمن پستت رو پاک نکنه، ما هم مجبور نشیم دو جا جواب بدیم!
زیاد قوی نیست، ولی Medium رو جواب میده.سلام دوستان. میخواستم بدونم قدرت کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX 760M در چه حده؟ میتونه همه ی بازی هارو رو Ultra اجرا کنه؟
یا مثلا Battlefield 4 با کیفیت اولترا و بالاترین رزلوشن 3840 * 2160 18 فریم میده یا روی اولترا Full Hd 1080 میتونه رو 54 فریم هم اجرا کنه![]()
![]()
والا من سیستمو گرفتم. ASUS N56JR. فک می کردم واسه گیمینگ فوق العاده باشه وقتی سری GTX 2GB گرفتم. پس چیز بالایی نیست؟زیاد قوی نیست، ولی Medium رو جواب میده.
شما اگه قابل حمل بودن برات مهم نیست PC بگیر، با همون بودجه 2-3 برابر قدرت بیشتر میگیری.
مثلا 760M (مدل لپتاپی) تو Crysis 3 بهت 13 فریم میده رو بالاترین تنظیمات، ولی 760 (مدل PC) بهت 40 فریم میده! بدون AA البته. البته با اون پولی که میدی پای لپتاپ 760M کارت گرافیک قویتری از 760 هم میشه بست.