با سلام اگر صفحه مانیتور شطرنجی بشه تو صفحه ویندوز ایراد از گرافیکه؟ جوری که مجبور میشم ریاستارت کنم
سلام تصمیم گرفتم یه 750ti بگیرم
یکم تحقیق کردم میگن مدل evga ftw از همه سریع تره ولی سرو صدا داره
کدوم مدل رو پیشنهاد میدین؟
متشکر که جواب دادین اقا فرشید من کارت گرافیکو در اوردم و اسلاتشو باد گرفتم و تمیز کردم یه بازی هم در حد نیم ساعت بازی کردم سالم بود این اتفاق که شطرنجی شد در اینترنت بود ممکنه از برنامه فلش پلیر باشه؟
خیر ...سلام
ایا geforce 210 از directx 11 پشتیبانی می کند
لطفا سریع جواب دهید
![]()
یه GALAXY GTX 750 OC 1GB بگیر 475 تومن از 460 و 650 TI هم کمی سریعتره
سلام .
کارت GTX750 از کارت GTX650Ti به هیج عنوان سریع تر نیست فقط مصرف پایین تری داره.
کارت GTX750 Ti در برخی از تست ها که تکنیک AA خاموش هست از GTX 650 Ti عقب میماند اما در تکنیک AA مانند MSAAX2 از کارت GTX650 Ti مقدار 10 درصد سریع تر است.
کارت 750ti و کارت GTX650 Ti ارزش خرید و در اون رنج قیمتی دارند.
حجم حافظه 2 و 1 گیگ تفاوت آنچنانی ایجاد نمیکنند اما 2 گیگ بهتر از 1 گیگ هست ، بازی های امروزی حجم حافظه براشون مهم شده !!!!
البته قمیت به کاریی دو کارت GTX750 و GTX750Ti که اولین تراشه maxwell دارن نباید نادیده گرفت.
مدله oc 750 مثله 650 ti عمل میکنه و کمی بهتر ولی نه مثله 650 ti که اور شده ( اختلاف ها در حد هیچ ! )... ایسوزه گرونتره بخاطره برندو خنک کنندش که برای 750 که کارته کم مصرفیه و خنک مهم نیست این مسئله . 1 گیگ با 4 گیگم برای این سطح کارتا فرقی ندارن .
برای 750 ti هم بنظرم ارزششو داره و این مدل دیگه پایین ترین چیزیه که باهاش میشه گیم بازی کرد.
2 تا سوال داشتم شاید زیاد به تاپیک ربطی نداشته باشه اما گفتم همین جا بپرسم
1 - برای تعویض درایور کارت و ارتقا به نسخه جدید تر همون گزینه clean install توی set up wizard خود nvidia کفایت میکنه ؟ یعنی نیاز به unistall کردن دستی و دونه دونه ای component ها از توی control panel نیست ؟ یا استفاده از driver sweeper و safe mode و این بساطا ؟
2 - من تو این 3 سال از Evga PrecisionX استفاده میکردم برای تنظیمات دورفن و ...
الان ماله asus یعنی asus gpu tweak رو نصب کردم که دیدم بعضی قابلیت های اون رو نداره
مخصوصا نشون دادن fps توی بازی به واسطه riva tuner و همچنین قابیلت گرفتن screenshot
میخواستم بدونم همینطوریه این نرم افزار ?
مشکلی پیش نمیاد من از همون PrecisionX استفاده کنم ؟
مرسی فقط یک سوال هم راجع به vram کارت داشتم کارت قبلیم 1 گیگ بود تو بازی هایی مثل Sniper elite 3 مقدار استفاده از vram اش حدودا 900 مگ بود و بازی مثل the wolf among us هم حد اکثر تا 600 میرفت اما الان رو این کارت هر دوی این بازی ها از 1280 مگ هم رد کردنمبارکه ... کاره خوبی کردی 750 ti رو برداشتی
1. نه همون درایوره جدیدو که بخوای نصب کنی قبلیرو خودش پاک میکنه
2. مشکلی نداره که استفاده کنی ولی بهتر از جفتشون نرم افزاره msi afterburner هستش
مرسی فقط یک سوال هم راجع به vram کارت داشتم کارت قبلیم 1 گیگ بود تو بازی هایی مثل Sniper elite 3 مقدار استفاده از vram اش حدودا 900 مگ بود و بازی مثل the wolf among us هم حد اکثر تا 600 میرفت اما الان رو این کارت هر دوی این بازی ها از 1280 مگ هم رد کردن
مخصوصا TWAU که به ازای هر 10 دقیقه بازی 50 مگ 50 مگ استفاده از vram اش بالاتر میره و از 700 شروع شد تا 1280 هم رفته بود این طبیعیه ؟
دما تا 41 درجه بود تو این بازی ها و gpu usage هم عادی
5970سلام دوستان من كارت گرافيك قبليم ati hd6850 بود كه مشكل پيدا كرده
مي خواستم ببينم كارت گرافيك كه براي گيم مناسب باشه و witcher 3 (كه هنوز نيومده) هم اگر بتونه جواب بده واقعا ازتون ممنون ميشم
اگر براتون امكان داره زودتر جواب بدين
محدوديت ،بودجه هم تا يه تومن(شايد بيشتر هم تونستم:d) يه رم هم مي خواهم بگيرم اگر صلاح ميدونيد رم هم معرفي كنيد
ممنون دوستان![]()