مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام .
کارت GTX750 از کارت GTX650Ti به هیج عنوان سریع تر نیست فقط مصرف پایین تری داره.
کارت GTX750 Ti در برخی از تست ها که تکنیک AA خاموش هست از GTX 650 Ti عقب میماند اما در تکنیک AA مانند MSAAX2 از کارت GTX650 Ti مقدار 10 درصد سریع تر است.
کارت 750ti و کارت GTX650 Ti ارزش خرید و در اون رنج قیمتی دارند.
حجم حافظه 2 و 1 گیگ تفاوت آنچنانی ایجاد نمیکنند اما 2 گیگ بهتر از 1 گیگ هست ، بازی های امروزی حجم حافظه براشون مهم شده !!!!
البته قمیت به کاریی دو کارت GTX750 و GTX750Ti که اولین تراشه maxwell دارن نباید نادیده گرفت.

مدله oc 750 مثله 650 ti عمل میکنه و کمی بهتر ولی نه مثله 650 ti که اور شده ( اختلاف ها در حد هیچ ! )... ایسوزه گرونتره بخاطره برندو خنک کنندش که برای 750 که کارته کم مصرفیه و خنک مهم نیست این مسئله . 1 گیگ با 4 گیگم برای این سطح کارتا فرقی ندارن .
برای 750 ti هم بنظرم ارزششو داره و این مدل دیگه پایین ترین چیزیه که باهاش میشه گیم بازی کرد.

قیمتا رو که نگاه کردم میبینم بودجم به 650 معمولی و 750 oc و نهایت به اون 650 ti میخوره
750 ti خیلی بیشتر از بودجمه قیمتش و با این cpu که الان دارم فکر نکنم ارزش اینهمه خرج داشته باشه چون تا چند ماه بعد باید cpu رو هم عوض کنم و برم سمت 760 oc

الان سوال اصلی من اینه
بین این 3 کارت کدومشون میتون دقیقا همین فریم ریت هایی که من الان دارم با این 460 رو این سیستم میگیرم رو بهم بدن ؟

gtx 650
gtx 750 oc
gtx 650 ti

مرسی

قیمتا رو که نگاه کردم میبینم بودجم به 650 معمولی و 750 oc و نهایت به اون 650 ti میخوره
750 ti خیلی بیشتر از بودجمه قیمتش و با این cpu که الان دارم فکر نکنم ارزش اینهمه خرج داشته باشه چون تا چند ماه بعد باید cpu رو هم عوض کنم و برم سمت 760 oc

الان سوال اصلی من اینه
بین این 3 کارت کدومشون میتون دقیقا همین فریم ریت هایی که من الان دارم با این 460 رو این سیستم میگیرم رو بهم بدن ؟

gtx 650
gtx 750 oc
gtx 650 ti

مرسی
تو این رنج قیمت AMD هم کارت های خوبی داره. مدل Sapphireـه R7 260X قیمتی در حدود 550 داره و از 650TI قویتره.

تو این رنج قیمت AMD هم کارت های خوبی داره. مدل Sapphireـه R7 260X قیمتی در حدود 550 داره و از 650TI قویتره.

ممنون اما تجربه خیلی بدی از کار با AMD دارم میخوام همون Nvidia باشه

مساله بعدی هم سایز case هست الان green orbit دارم این کارت هایی که نوشتم از نظر سایز داخلش مشکلی ندارن ؟
این 460 که راجت قرار گرفت و فضای باز هم داشت دوروبرش

ممنون اما تجربه خیلی بدی از کار با AMD دارم میخوام همون Nvidia باشه

مساله بعدی هم سایز case هست الان green orbit دارم این کارت هایی که نوشتم از نظر سایز داخلش مشکلی ندارن ؟
این 460 که راجت قرار گرفت و فضای باز هم داشت دوروبرش

نه عزیز از لحاظ سایر مشکل نخواهی داشت.
آقا امیر حسین نیز درست میگن در همین رده قدرتی کارتهای AMD نیز قیمت خوبی دارند.
تجربه در مورد AMD و انویدیا به گونه ایی هست که بر عکسش نیز میتونه صادق باشه.
اگر بیشتر بخاطر Physx از Nvidia میخواهید استفاده کنید قدرت کافی را این رده از کارت ها ندارند.
بین 750 و 650Ti وزنه به سمت 650Ti سنگینی میکند.

نه عزیز از لحاظ سایر مشکل نخواهی داشت.
آقا امیر حسین نیز درست میگن در همین رده قدرتی کارتهای AMD نیز قیمت خوبی دارند.
تجربه در مورد AMD و انویدیا به گونه ایی هست که بر عکسش نیز میتونه صادق باشه.
اگر بیشتر بخاطر Physx از Nvidia میخواهید استفاده کنید قدرت کافی را این رده از کارت ها ندارند.
بین 750 و 650Ti وزنه به سمت 650Ti سنگینی میکند.

نه اصلا بحث فیزیک و این مسایل نیست
من نه ال استفاده از AA بودم هیچ وقت نه physX مگر فقط برای تست و مشاهده کردن
مساله همون قضیه درایور ها و مشکلات نرم افزاری هست

بین 750 OC و معمولی هم فرق خاصی هست یا همون معمولی رو میشه با اور به OC رسوند ؟

با این توصیحات انتخابم باید قطعا یکی از مدل های TI باشه حالا یا از سری 6 یا 7

کارت 560 ti توی بازار هست ؟

نه اصلا بحث فیزیک و این مسایل نیست
من نه ال استفاده از AA بودم هیچ وقت نه physX مگر فقط برای تست و مشاهده کردن
مساله همون قضیه درایور ها و مشکلات نرم افزاری هست

بین 750 OC و معمولی هم فرق خاصی هست یا همون معمولی رو میشه با اور به OC رسوند ؟

با این توصیحات انتخابم باید قطعا یکی از مدل های TI باشه حالا یا از سری 6 یا 7

کارت 560 ti توی بازار هست ؟

عزیز 560ti هم در بازار باشد ارزش خریداری کردن ندارد.
اگر منظور شما از 750 Oc و مدل رفرنس هست ، مدل های Oc مقداری اورکلاک شده هستند و خنک کننده بهتری دارند. اما ارزش خرید آن زمانی مشخص خواهد شد که تفاوت قیمت توجیه کننده باشد.
سری 7 قیمتش نسبت به کارایش نا مناسب هست TI !!! اما 650ti گزینه مناسب تری هست.

ممنو از تمام دوستان
دوستان سایتی لینکی چیزی سراغ دارید که بنچ مارکها رو به صورت کلی نشون بده ؟
منظورم فقط چند کارت خاص نباشه بلکه کارتهای قدیمی تر و جدیدتر تو یک رنج وسیعی باشن تو تست فریم بازی ها که بشه کامل مقایسه کرد

یه نگا به اینبندازین ببینین چطوره ؟ اصلا مچ هستن؟
Intel 4th Gen Core i7-4770K
Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) DDR3 2133MHz KHX21C11T3K2/8X
MSI Radeon R9 290X Gaming OC Twin Frozr IV 4GB
GIGABYTE Ultra Durable Series GA-Z97X-UD7 TH
Green X4 HEXAGON
Western Digital RED NAS 1TB WD10EFRX
Corsair CM Modular Series CS750M

حالا سوالاتمو به ترتیب میپرسم...
1-فرقی نداره مادربرد و کارت گرافیک هم مارک نباشن مثلا مادربورد اینجا گیگابایته و کارتم msi ؟؟؟ یا اینکه یکی باشه بهتره؟
2- رمی که انتخاب کردم چطوره خوبه؟از اونی که شما انتخاب کردی بهتره یا نه؟
3-کیسی که انتخاب کردم مناسبه قطعات هست؟اصلا جا میشه توش این قطعاتی که انتخاب کردم؟
4-پاورم مناسب قطعات هست؟
5-مادر بورد خوبه؟انعطاف لازم رو برای ارتقای بعدی داره؟
5- اگه بخام کارت گرافیکمو GTX 780 ti بگیرم !!! اصلا تو ایران هست یا سایتی میشناسید که موجود داشته باشه؟
ممنون میشم به سوالام جواب بدی اگه میشه مفصل توضیح بده که دیگه اشتباه نکنم...♥
راستی خنک کننده واتر کولینگ از کجا گیر بیارم؟خوبه؟
گارانتی دارن تو ایران اینا...؟؟؟

ممنو از تمام دوستان
منظورم فقط چند کارت خاص نباشه بلکه کارتهای قدیمی تر و جدیدتر تو یک رنج وسیعی باشن تو تست فریم بازی ها که بشه کامل مقایسه کرد
GPUBoss

ممنو از تمام دوستان
منابع زیادی هست، Bit-Tech و Tomshardware و Anandtech و ...، ولی بهترین گوگله این عبارته: "نام کارت Review" یا "نام کارت Benchmark"

ميخوام براي گرافيك 1300 هزينه كنم ميخواستم Asus gtx 770 بگيرم كه الان هم موجودي كم شده و هم قيمت ها متفاوته! به نظرتون اگه 1-2 ماه صبركنم ميتونم با همين قيمت اين كارت يا مدل بالاترش رو بگيرم؟ نظرتون چيه؟ ارزونتر ميشه GTX 770 ?

ميخوام براي گرافيك 1300 هزينه كنم ميخواستم Asus gtx 770 بگيرم كه الان هم موجودي كم شده و هم قيمت ها متفاوته! به نظرتون اگه 1-2 ماه صبركنم ميتونم با همين قيمت اين كارت يا مدل بالاترش رو بگيرم؟ نظرتون چيه؟ ارزونتر ميشه GTX 770 ?

اصلا نمیشه گفت!!!770 کارت خوبیه.قیمتشم 1250 هست.نسل جدید هم 5-6 ماه بعد معرفی میشن.

اصلا نمیشه گفت!!!770 کارت خوبیه.قیمتشم 1250 هست.نسل جدید هم 5-6 ماه بعد معرفی میشن.

خب طبعا با ورود مدل هاي جديدتر به بازار اين مدلها ارزونتر و مدل هاي بعدي جايگزين نميشن!؟؟چون راستش اونقدرا واسش عجله ندارم و ميخوام با بودجه 1300 بهترين رو انتخاب كنم.
770 دايركت اكس بعدي رو ساپورت نميكنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or