مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. به عنوان آخرین سوال میشه بپرسم بین gigabyte 750 ti و Asus radeon r7 260xچه تفاوتی هست؟

کارت GTX 750ti تقریبا توو اکثر بازی ها از R7 260x توانایی بهتری از خودش نشون داده و وات بسیار کمتری از رقیبش مصرف میکنه که با توجه به پاور شما کاملا گزینه ی بهتری خواهد بود!

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

اقا یکی از دوستان من میخواد یه گرافیک تا 750 الی 850 خریداری کنه و خودش اطلاعاتی نداره و منم نمیدونم چی بهش پیشنهاد بدم.
من خودم asus 760gtx دارم و ازش راضی هستم ولی 200 الی 300 هزار از بودجه دوستم بالاتره قیمتش.
شما عزیزان چی پیشنهاد میدید که حداقل برای 2 الی 3 سال با کیفیت 1080 و 30 فریم به بالا جوابگو باشه.
نمیخوام بعدا از خریدش ناراضی باشه.
قبلا همینجا برای گرافیک r9 270x پرسیدم و شما گفتید خوبه.ولی باز هم اگر پیشنهادی هست ممنون میشم بهم بگید.
power هم 480w گرین داره

اقا یکی از دوستان من میخواد یه گرافیک تا 750 الی 850 خریداری کنه و خودش اطلاعاتی نداره و منم نمیدونم چی بهش پیشنهاد بدم.
من خودم asus 760gtx دارم و ازش راضی هستم ولی 200 الی 300 هزار از بودجه دوستم بالاتره قیمتش.
شما عزیزان چی پیشنهاد میدید که حداقل برای 2 الی 3 سال با کیفیت 1080 و 30 فریم به بالا جوابگو باشه.
نمیخوام بعدا از خریدش ناراضی باشه.
قبلا همینجا برای گرافیک r9 270x پرسیدم و شما گفتید خوبه.ولی باز هم اگر پیشنهادی هست ممنون میشم بهم بگید.
power هم 480w گرین داره
چه انتظارات زیادی دارن دوستتون:دی
بهترین انتخاب همون R9 270X هست که همون 850-900 ه، که Crysis 3 رو توی High حدود 45 فریم میده، 660TI هم 5-6 فریم بیشتر میده ولی خوب 900-1000 تومنه، همون 270X بهترین انتخابه فکر کنم;)

سلام دوستان.
بنظرتون با بودجه 700 تومان چه کارتی بخرم که بازی ها رو با کیفیت 1600/900 و
High و 30 فریم بر ثانیه اجرا کنه؟؟؟(به رضای خدا راضیم. دی) یا صبر کنم و یکم دیگه بزارم روش یه کارت با دایرکست 12 بخرم؟؟؟؟
اگه دایرکست 12 بیاد روی اینا نصب میشه؟؟؟؟
بعد من که رفتم تو سایت ها و خواستم کارت گرافیک بخرم اصلا دهنم سرویس شد !!! چرا؟؟؟ چون مثلا کارت asus gtx 750 ti 2gig از کارت gtx 650 ti 2gig ارزان تر بود بعد تازه قدرت 650 از 750 بیشتر بود. یا مثلا 670 هم از 750 گرونتر بود. فلسفه اینا چیه؟؟؟
سری 700 که از 600 بالاتره چرا ضعیف تره؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
بنظرتون با بودجه 700 تومان چه کارتی بخرم که بازی ها رو با کیفیت 1600/900 و
High و 30 فریم بر ثانیه اجرا کنه؟؟؟(به رضای خدا راضیم. دی) یا صبر کنم و یکم دیگه بزارم روش یه کارت با دایرکست 12 بخرم؟؟؟؟
اگه دایرکست 12 بیاد روی اینا نصب میشه؟؟؟؟
بعد من که رفتم تو سایت ها و خواستم کارت گرافیک بخرم اصلا دهنم سرویس شد !!! چرا؟؟؟ چون مثلا کارت asus gtx 750 ti 2gig از کارت gtx 650 ti 2gig ارزان تر بود بعد تازه قدرت 650 از 750 بیشتر بود. یا مثلا 670 هم از 750 گرونتر بود. فلسفه اینا چیه؟؟؟
سری 700 که از 600 بالاتره چرا ضعیف تره؟؟؟

مشخص نیست DX12 کی بیاد و کی کارتاش عرضه بشه، سال 2015 به بعد زودتر نخواهد بود، تا اون موقع عمری از ما رفته!
در مقایسه ی کارتها هم تصورتون اشتباه هست، قرار نیست تمام کارتهای سری 700 از سری 600 قویتر باشن! نکته اینه که هر کارت رو باید با همرده ی نسل قبلی همون کارت مقایسه کرد که سریعتر هست و تفاوت سرعت و قیمتش رو در خرید لحاظ کرد

کارت GTX 750Ti قطعا از 650Ti سریعتر هست، اما از GTX 650Ti Boost ضعیفتر هست.
کارت GTX 670 هم که کلا رده ی بالاتر و حرفه ای( همسرعت GTX 760) هست و مشخصه که از GTX 750Ti باید سریعتر باشه.

به واژه boost دقت نکرده بودم. پس GTX 650 TI BOOST فکر کنم دو هسته ای باشه سری GTX دو مدل دارند مثلا همین GTX 770 یه مدل داره تک هسته ای با کودا کمتر و همچنین پهنای باند 128 بیتی یه مدل 2 هسته ای داره با دو برابر کودا بیشتر و....همین دلیل باعث شد به نسبت به سری این کارت ها به مشکل بر بخورم و نتیجه میگیریم که GTX 670 با دو هسته از یک GTX 770 خیلی قوی تره
نه آقا این چه نتیجه گیریه پس؟:دی
انویدیا کلا دو تا کارت دو هسته ای(اگه بشه اسمشو دو هسته ای گذاشت البته)داره:
690
Titan Z
اولی هزار دلاره، دومی سه هزار دلار:| غیر از اینا هم هیچ کارت انویدیای دیگه ای دو هسته ای نیست.
770 هم خیلی از 670 قویتره، 770 یه چیزی تو مایه های 680 ه.
780 هم دو مدل داره، معمولی که محدود شده و 780TI که محدودیتش برداشته شده، ولی دو هسته ای نیست.
650TI Boost هم همون 650 ـه که اورکلاک و ... شده و قدرتی در حد 660 پیدا کرده. ولی دو هسته ای نیست.
برات قدرت کارت ها رو از اول به آخر می نویسم:
630
650
650TI
750TI
650TI Boost
660
660TI
760
670
680
770
780
Titan
780TI
Titan Black
690
Titan Z

آخرین ویرایش:
نابود شدم اصلا:biggrin1:تا ابروم نرفته ویرایشش کنم:|

تخسیر من هم زیاد نیست لامصب چه چیدمانی هم داره. ممنون داداش افکارمون رو روشن کردی تو این لیست 660 انتخاب خوبی برای من داداش می تونی کاملا مشخصات 660 برام بگی همراه با قیمتش لبته جسارت نشه. و تو بازیا مثلا کراسیس 3 روی
High چه فریمی میده.

نابود شدم اصلا:biggrin1:تا ابروم نرفته ویرایشش کنم:|

تخسیر من هم زیاد نیست لامصب چه چیدمانی هم داره. ممنون داداش افکارمون رو روشن کردی تو این لیست 660 انتخاب خوبی برای من داداش می تونی کاملا مشخصات 660 برام بگی همراه با قیمتش لبته جسارت نشه. و تو بازیا مثلا کراسیس 3 روی
High چه فریمی میده.

660 حدودا 40 فریم میگیره. ولی اگه با AMD مشکلی نداری 270X بگیر. همون قیمته ولی قوی تره.

سلام
دوتا 770 sli بهتره یا ی 780؟
و اینکه sli الآن توی اکثر بازیها راندمان بهتری رو میده یا نه تک کارت با قدرت مشابه بهتر جواب میده؟
ممنون

از نظر سرعت در حالتی که بازی با SLI هماهنگ باشه خب قطعا دوتا 770 خیلی بهتر عمل می کنه، اما در عوض مصرف بیشتری داره و مشخص نیست که همیشه راندمانش از اول بهینه باشه

تفاوت دیگه رم 3 گیگی 780 هست که الان داره برای برخی بازیها ضروری میشه، اما 770 فقط 2 گیگ رم گرافیکی رو در حالت SLI داره.

از نظر سرعت در حالتی که بازی با SLI هماهنگ باشه خب قطعا دوتا 770 خیلی بهتر عمل می کنه، اما در عوض مصرف بیشتری داره و مشخص نیست که همیشه راندمانش از اول بهینه باشه

تفاوت دیگه رم 3 گیگی 780 هست که الان داره برای برخی بازیها ضروری میشه، اما 770 فقط 2 گیگ رم گرافیکی رو در حالت SLI داره.

پیشنهاد شما چیه؟

البته فرشید جان 770 مدل 4گیگی هم داره

سلام
بین مدل های 750 ti کدوم برند بهتره از نظر کولینگ یا نسخه اورکلاک شده؟ msi , asus , giga
بیشتر ریویوو ها ام اس ای قوی تر بود و نیاز به کانکتور برق هم نداره. قیمت msi 750 ti oc چقدره؟

سلام
لطفا درباره sli و corsfir توضیح بدید
یعنی اینکه 2 تا کارت r9 290x بگیری بهتر هست یا یدون کارت r9 295x2
اینکه قیمت بیشتر بپردازیم کارت قویتر بگیریم یا 2 تا کارت با قیمت پایی نتر تهیه کنیم و sli , cors کنیم
موضوع مصرف انرژی هم بزاریم کنار
لطفا یک راهنمایی کامل کنید
خیل گشتم تو سایت ها ولی هیچ کس درست و حسابی توضیح نداده بود وهرکی نظر شخصی خودش زده بود
نه نظر علمی که برای ان . این تکنولوژی ها طراحی شده بودن
با تشکر

سلام لطفا درباره sli و corsfir توضیح بدید یعنی اینکه 2 تا کارت r9 290x بگیری بهتر هست یا یدون کارت r9 295x2 اینکه قیمت بیشتر بپردازیم کارت قویتر بگیریم یا 2 تا کارت با قیمت پایی نتر تهیه کنیم و sli , cors کنیم موضوع مصرف انرژی هم بزاریم کنار لطفا یک راهنمایی کامل کنید خیل گشتم تو سایت ها ولی هیچ کس درست و حسابی توضیح نداده بود وهرکی نظر شخصی خودش زده بود نه نظر علمی که برای ان . این تکنولوژی ها طراحی شده بودن با تشکر
خود 295x2 هم دوتا 290X حساب میشه× شما دوتا 290X رو CrossfireX کنی کیست ذوب میشه:دی ولی 295x2 خودت یه کولینگ مایع اگه اشتباه نکنم داره. ولی در کل Crossfire (کنار هم گذاشتن دوتا کارت AMD که 295X2 هم شاملش میشه) پیشنهاد نمی شه، چون مشکل Microstuttering داره. برای اینکه بفهمی Microstuttering چیه:Blur Busters UFO Motion Tests برو خودت ببین چقدر رو اعصابه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or