مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

بنظرتون 570 gtx بگیرم بهتره یا 7850 ؟؟

570 gtx دسته دومش هست حدود 500 تومن ولی 7850 اکبند فک کنم 700 تومن باشه میارزه بخاطر 200 تومن کمتر برم سمته 570 ؟؟

هدفم تنظیمات ماکسیمم روی رزولوشن 720P هست و نه بیشتر.
خودت مقایسه کن داداش
این میگه که 570 یک مقدار بهتره و به نظر من برای رزولوشن 720 خیلی عالیه
AnandTech | Bench - GPU13

سلام به دوستان گل این سیستم منه چطوره؟ واسه چه مدتی برا من جواب میده و بازی های جدیدو در چه حدی باز میکنه
ram:8g axtrom
vga: zotac GeForce gtx 470
cpu: intel g645 dual 2.9
میشه سی پی یو لبتابو به سیستم وصل کرد؟ پایه هاشون یکیه؟ یه core I 5 دارم میخواستم ببینم میشه. مال لبتابمه

سلام دوستان قیمت کارت گرافیک های 560 ti
570
580
را میخواستم هر برندی شد .اگه دست دوم هم بگید خوبه

بعد دوستان یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه به نظرتون برای این رزولیشن 1360 در 768 حدالقل کارت گرافیکی که میشه انداخت چیه با قیمت ؟بعد ایا کارت خودم که 6790 اوور کلاک شده (تقریبا تا اخر) مناسب نیست نه؟

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان گل این سیستم منه چطوره؟ واسه چه مدتی برا من جواب میده و بازی های جدیدو در چه حدی باز میکنه
میشه سی پی یو لبتابو به سیستم وصل کرد؟ پایه هاشون یکیه؟ یه core I 5 دارم میخواستم ببینم میشه. مال لبتابمه

سلام !!
بستگي به رزوليشنت داره ! اگه ١٠٨٠ هست كه بازي هاي الان رو هم روي High جواب ميده ولي بازي هاي اينده رو نه ! گرافيكت بد نيست ولي CPU ت ضعيف هست و گلوگاه شده ! بستگي به هزينت و انتظارت از گرافيك بازي ها داره به نظر من cpu و گرافيكت رو عوص كن ! البته بستگي به هزينه اي كه ميخواي بكني داره! در مورد دوم هم نميدونم دقيقا ولي فكر نكنم بشه ! ولی در کل PC ات برای خودش خوبه ولی اگه واقعا فریم بالای 60 و پرفورمنس عالی میخوای باید ارتقا بدی ! بزار دوستان هم جواب بدن و بعد نتیجه گیری کن

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ..خسته نباشید...

من میخواستم یه گرافیک تا سقف 1 میلیون بگیرم میخواستم ببینم تو این رنج چه گرافیکی رو پیشنهاد میدید؟ برای بازیهای جدید مثل watch dogs و witcher رو اخرین حد آیا جوابگو هست یا باید بیشتر هزینه کنم؟ آیا نیاز به عوض کردن Cpu هم هست یا خیر؟

سیستم من:

Cpu: AMd fx 4100 3.6ghz 12mb cach
Ram : 6 Gb DDr 3
VGA :Amd Hd 7750 1 gig Gddr5
Power :480 watt green

سلام دوستان ..خسته نباشید...

من میخواستم یه گرافیک تا سقف 1 میلیون بگیرم میخواستم ببینم تو این رنج چه گرافیکی رو پیشنهاد میدید؟ برای بازیهای جدید مثل watch dogs و witcher رو اخرین حد آیا جوابگو هست یا باید بیشتر هزینه کنم؟ آیا نیاز به عوض کردن Cpu هم هست یا خیر؟

سیستم من:

Cpu: AMd fx 4100 3.6ghz 12mb cach
Ram : 6 Gb DDr 3
VGA :Amd Hd 7750 1 gig Gddr5
Power :480 watt green

تا 1 تومن پیشنهاد که gtx 760 هستش.برای اون گیما در حد خوب جوابگو هست ولی برای اخرین حد و فریمه خوب دیگه باید یه gtx 780 یا 290x بگیری. cpu هم برای این کارتا در بازی هایی که مصرفه cpu توش زیاده مثله همون watch dogs گلوگاه میشه و برای همون 760 هم ممکنه مشکل درست می کنه و درصدی از قدرته کارت نادیده گرفته بشه . پاور هم کمه و حداقل یه 600w نیازه برای کارتای 760 به بالا.

پردازنده ی شما خیلی ضعیفه و مناسب بازی نیست
پردازنده ی لپ تاپی رو هم نمیشه روی PC وصل کرد، اصلا سوکتی نیست که بخوای جایی وصل کنی!! شوخی می کنی؟!

سلام دوستان قیمت کارت گرافیک های 560 ti
570
580
را میخواستم هر برندی شد .اگه دست دوم هم بگید خوبه

بعد دوستان یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه به نظرتون برای این رزولیشن 1360 در 768 حدالقل کارت گرافیکی که میشه انداخت چیه با قیمت ؟بعد ایا کارت خودم که 6790 اوور کلاک شده (تقریبا تا اخر) مناسب نیست نه؟

اینا اصلا نو ندارن، فقط دست دوم هست. دست دوم هم پیدا کنی از 400 تا 700 متفاوت هست.
کارت خودتون هم بد نیست، رده متوسط هست و برای اون رزولوشن هم خوبه، اما عالی نیست.

پردازنده ی شما خیلی ضعیفه و مناسب بازی نیست
پردازنده ی لپ تاپی رو هم نمیشه روی PC وصل کرد، اصلا سوکتی نیست که بخوای جایی وصل کنی!! شوخی می کنی؟!

اینا اصلا نو ندارن، فقط دست دوم هست. دست دوم هم پیدا کنی از 400 تا 700 متفاوت هست.
کارت خودتون هم بد نیست، رده متوسط هست و برای اون رزولوشن هم خوبه، اما عالی نیست.

خوب فرشید جان حداقل کارت عالی برای این رزولیشن چیه؟

سلام دوستان من تلوزیونم پلاسما 46 اینچ هستش و 720p هستش میخوام روی همین تی وی بازی کنم ایا فرقی نداره کارت گرافم gtx 570 باشه یا gtx titan چونکه تی ویم رزولیشنش 720p هستش می خوام بدونم بیخودی هزینه نکنم دلیل مثال زدنم هم اینه که باید چه کار کنم کات گرافیک و کلا سیستمم رو بر مبنای tv باید بردارم ؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من تلوزیونم پلاسما 46 اینچ هستش و 720p هستش میخوام روی همین تی وی بازی کنم ایا فرقی نداره کارت گرافم gtx 570 باشه یا gtx titan چونکه تی ویم رزولیشنش 720p هستش می خوام بدونم بیخودی هزینه نکنم دلیل مثال زدنم هم اینه که باید چه کار کنم کات گرافیک و کلا سیستمم رو بر مبنای tv باید بردارم ؟

سایز tV مهم نیست، مهم همون رزولوشن هست که 720P هست و بنابراین همون 570 هم فعلا کفایت می کنه. خرید TITAN که خیلی خیلی بیشتر از اون قدرت داره برای این رزولوشن بیش از حد نیاز هست، حالا می گفتی 660Ti باز معقولتر بود!
کل سیستم رو بر مبنای رزولوشن TV برندار، یه سیستم رده ی قوی بخر که کارت گرافیکش در حد نیاز همون رزولوشن باشه.

قیمت 660 الان چنده? بعد ایا gtx 650 ti boost عالی نیست برای این رزولیشن?

سرعت این دوتا خیلی نزدیکه، فرقی نمی کنه کدوم رو بخری.
مدل Boost رو جدیدا ندیدم توی بازار، اگر باشه که حدود 650 تا 700 هست، مدل 660 هم موجود نیست، انتخاب 750Ti هم بجای اینا خوبه، البته به پای 650Ti Boost و 660 که نمیرسه در فریم دهی.

سلام آقا خدایی من خیلی دو دل ام که بین این دوتا کدومو بگیرم
r9 290X غیر رفرنس یا GTX 780ti یکی میگه 780 از همه قوی تره و اینا ولی یکی دیگه میگه AMD منتل داره از انودیا بهتره ارزون تره و اگه 290X رو اورکلاک کنی حتی از 780ti هم خیلی قوی تر میشه
لطفا بگید کدومش بهتره با این اوصاف

سلام آقا خدایی من خیلی دو دل ام که بین این دوتا کدومو بگیرم
r9 290X غیر رفرنس یا GTX 780ti یکی میگه 780 از همه قوی تره و اینا ولی یکی دیگه میگه AMD منتل داره از انودیا بهتره ارزون تره و اگه 290X رو اورکلاک کنی حتی از 780ti هم خیلی قوی تر میشه
لطفا بگید کدومش بهتره با این اوصاف
در کل خب 780 برتری داره نسبت به 290. ولی نه زیاد. حتی در بعضی گیم ها هم 290 بهترم عمل میکنه. در صورته اختلاف قیمته بینشون که کم هم نیست بنظرم 290 غیره رفرنس انتخابه بهتریه . اون منتل هم تو معدود گیم هایی قابله استفادس بعدشم این دو کارت اونقدر قوی هستن که منتل برای 290 به چشم نمیاد بیشتر برای کارتای رده پایین کاراییش زیاده.
سلام دوستان برای این سیستم چه پاور و کارت گرافیکی پیشنهاد میدین؟(مخصوص گیم)

intel i3 530 @2.93
4GIG ram DDR3
MB=p7H55
power=??
VGA=??
cpu ضعیفه و بالاتر از 7770 یا gtx 650 دیگه گلوگاه میشه واسشون. پاورم برای اینا یه 500w کافیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or