MN Prince
کاربر سایت
ميشه يه اسمي چيزي به من بدي .من برم بگن چي بده؟؟؟بله هست
طبقه ای زیر همکف پایتخت، اکثر مغازه هاش تو فروش همین اقلام کمیاب هستن
ميشه يه اسمي چيزي به من بدي .من برم بگن چي بده؟؟؟بله هست
طبقه ای زیر همکف پایتخت، اکثر مغازه هاش تو فروش همین اقلام کمیاب هستن
ميشه يه اسمي چيزي به من بدي .من برم بگن چي بده؟؟؟
مادربرد رو اگر قصد CFکردن داری اینو بردار و اگر نه که با p5q هم کارت راه میوفته که 20تومنی ارزونتره. سی پی یو هم یه Q9400می تونی براش برداری که همون حدود 200تومنه . حالا نهایتش 3الی 4تومنی گرونتر .سلام :biggrin1:
من میخوام یه مادربرد تو مایه های 150 و یه cpu تو مایه های 200 تومان چی بگیرم به نظرتون
مادربرد این چطوره : ASUS P5Q PRO
تفاوتشون که بعضی جاها -مخصوصا نرم افزارهای Render و ویرایش فیلم-زیاد هست،بعضی جاها هم مثل بازیها زیاد نیست.سلام عزیزان
میخواستم ببینم تفاوت قیمت بین پردازنده i5 750 و i7 920 چقدره و اینکه تفاوت قدرت این دو چقدره؟ i7 920 ارزش خرید به جای i5 رو داره؟
ممنون.
برای I5 و I7 که هر کدوم سوکتای مجزا دارن باید مادربرد رو عوض کرد،در اصل سه تا قطعه ی اصلی یعنی CPU,RAM,M/B باید عوض شه.خیلی ممنون فرشید جان. قیمت هر کدوم از این پردازنده ها الان چقدره؟ اگه انتخاب i7 باشه مادربورد هم باید ارتقا پیدا کنه؟
من گاهی اوقات گیم هم بازی میکنم با کامپیوتر گفتم اگه تفاوت قیمت زیاد نمیشه یه چیزی بخرم که دیگه بعدا" ارتقا ندم. به نظرت تفاوت قدرتشون تو گیم های پر گرافیک ارزش خرید i7 رو داره؟
سلام دوست عزيزسلام
يه سيستم مي خواستم برا كاراي media
مثه فتوشاپو،فلش،اين ديزاين،كرل
مي خوام سريع باشه ،گير نكنه
يه سيستم خوب معرفي ميكنين، ؟؟
مرسي
سلام دوست عزيز
اگه بودجهي مورد نظر براي ارتقاء رو تعيين بكنيد در خدمت هستيم.
پس یعنی 600 واسه کیس درسته ؟ من اینو پیشنهاد میدم :
CPU : intel e8400
RAM : tm 2gb 2*1gb 1066
MAIN : asus p5q or p5ql
VGA : zotac or inno3d gtx260/216
POWER : green gp585b
حدودا 680 تومن در میاد میتونی main رو p5ql هم در نظر بگیری یه 27 28 تومنی حدودا کم میشه.![]()
سلام دوست عزيزيه مدله كارت گرافيكي ارزونتر ميشه معرفي كنين
در حد 100 تومن اينا