اگر منظورت 1933sn , 2033sn باشهقیمتش چنده ؟ این مانیتورهای جدید سامسونگ که کنتراست 15000 دارند چطوره ؟ در کل سامسونگ چطوره ؟
دوستان قیمت ارزونترین مدل 4870 چنده؟
دوستان ببخشید زیاد سوال می کنم :blushing:
دقیق که نمیشه ولی خوب p5e , striker II formula , maximus II formula و rampage formula ، دیگه چیزی یادم نمیاد.:cheesygriچند مادربورد asus در رنج قیمت 200 تا 250 تومان معرفی کنید. ضمنا" این 2نوع مادربورد p5q-deluxe و p5e نباشد.با تشکر از همکاری صمیمانه شما.
منظورت تعویض مین بخاطر افزایش کارایی هستش ، درسته ؟یک main خوب در حدود 100 چقدر تفاوت داره با main asus m2a-vm که الان دارم ؟ در کارایی!
مشخصات هم :
ati 3870
amd 4600 x2
ram 3GB
?
سامسونگ 2033sn پس خوبه .
کارت +Zotac 9800GTXخوبه در چه حدیه ؟
بله درسته .... پس چرا اینقدر هزینه میکنند برای یک main با قیمت بالا در حالی که بقیه قطعات معمولی هستند ؟منظورت تعویض مین بخاطر افزایش کارایی هستش ، درسته ؟
تاثیر چندانی نداره.
zotac یا هر برند دیگه ایش مهم نیس ، 9800gtx plus قدرتش مشخصه (در حد 4850 ولی خوب تو اکثر موارد سریعتر از 4850 عمل میکنه) و با توجه به قیمتش میتونه بهترین انتخاب تا 250 باشه.کارت +Zotac 9800GTXخوبه در چه حدیه ؟
والا این دیگه یه نظر شخصیه میشه گفت بخاطر اور یا یسری امکانات اضافه ای که مینهای معمولی ندارن و یا نوع خنک کننده ، همه ی اینا تاثیر داره.بله درسته .... پس چرا اینقدر هزینه میکنند برای یک main با قیمت بالا در حالی که بقیه قطعات معمولی هستند ؟
میتونی اینو در نظر بگیری :با سلام
من یه کیس با محتویاتش کامل میخوام بگیرم
تا 500 ت بیشتر نمیخوام خرج کنم
برا بازیم نمیخوام
اگه راهنمای کنین خیلی ممنون میشم
با تشکر بای
فقط کیس خالی میخوای یا با مانیتور و بقیه چیزاش ؟سلام
یک سیستم پر قدرت میخوام حدود1500000
فقط رم هاش از نوع DDR3 باشند.
برای بازی هم میخواهم.
AOC يه برند OEM هس که قبلا واسه بقیه ی سازنده ها پنل میزد،این مانیتورایی هم که توی بازار ما داده هنوز تست فنی دقیق نشدن،جایی هم ازش یه بررسی کامل نمیشه پیدا کرد،مانیتورای Samsung هنوز بي رقيبن(البته اونايي كه تولید داخلی نیستن)،به نگاه کردن و مقایسه کردن بدون بررسی فاکتورای کیفیتی اطمینانی نیست.(مخصوصا خطای RTA كه واسه بازیبازها مهمتره)جای شما بودم aoc 2230 میگرفتم
قیمته مصرف کنندشم 235 تومنه
من تقریبا اکثر مدلای lg و samsung رو تست کردم که این پیشنهاد رو بهت میدم
امکانات از قبیل درگاره mass storage واسه نگاه کردن فیلم و عکس بدون pc هم داره
lcd کاملا کریستال برای منعکس کردن نور برای جلوگیری از اختلال دید بهترین مزیتشه که نسبت به بقه مانیتورای تو بازار داره
ورودی hdmi هم داره
من خودم این گرافیکی رو کی میگی دارم
باهاش به راحتی میتونی crysis رو تو رزلوشن 1280*720 با بالاترین تنظیمات ممکنه بازی کنی
سلام دوست عزیزفقط کیس خالی میخوای یا با مانیتور و بقیه چیزاش ؟