مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

مدل پاورت چیه ؟
اون کابل 6 پین رو میزنی ؟

آقا سلام مدل پاور من Green Model GP300A 24 Pin 300Wهستش کدوم کابل شش پین اگر بیشتر منو راهنمایی کنی ممنون میشم راستی من این دو تا قطعه کامپیوترم رو هم خدایی تازه گرفتم
VGA:XFX9800GT
Ram:2GB OCZ Dual
این دو تا رو یک ماه نیست گرفتم تازه یه چیز جدید یکی دو بار این مشکل تو محیط ویندوز هم برام اتفاق افتاده دارم تصویری نگاه میکردم کامپیوتر هنگ کرد هم تو ویستا هم تو ایکس پی ؟؟؟ دمت گرم منو راهنمایی کن بفهمم از چیه این مشکل همین الان هم این اتفاق افتاده من دارم تایپ میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

Main:Asus P5Q
CPU:Intel E8400
RAM :kingstone 4gb 2*2gb 800
Power:green gp535a
VGA:Zotac 9800GTX Plus
با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز:
اين سيستمي كه پيشنهاد داديد گرافيكش مشكل داره:cheesygriيعني +9800gtx برند zotac گيرم
نيومد.برند soyo بود 325 تومن:eek:.دوستان چند پست بالاتر قيمت Connect3D hd4870 رو 325 تومن گفتن.حالا كسي در شيراز يكي از دو كارت گرافيك زير را سراغ داره.
1.Zotac 9800GTX Plus 260 t
2.Connect3D hd4870 325 t
برو WWW.LIONCOMPUTER.IR بخر

قیمت q9550 پایین نمیخواد بیاد ؟ من میخوام یکی دوم ماهه اینارو بگیرم
q9550
gt260+
ram 2 gig ddr2 1066
یه مادر بردم که p45 باشه ;) ولی اگه یخواد یدفعه قیمتا خوب بیاد پایین حاظرم وایسم . بیشتر فکر میکنم این core i 7ها اگه وارد بشن قیمتا افت میکنن حسابی :blushing:

ببخشید راستس یه چیزی . این سی پی یو میگن box یا trial نمیدونم درست میگم ؟ همینه ؟ فرقشون چیه ؟
q9550 همین الانشم قیمت خوبی داره.
شما چقدر میخوای خرج کنی ؟
cpuهای boxed یعنی فن دار هستن و trial بدون فن.
Main:Asus P5Q
CPU:Intel E8400
RAM :kingstone 4gb 2*2gb 800
Power:green gp535a
VGA:Zotac 9800GTX Plus
با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز:
اين سيستمي كه پيشنهاد داديد گرافيكش مشكل داره:cheesygriيعني +9800gtx برند zotac گيرم
نيومد.برند soyo بود 325 تومن:eek:.دوستان چند پست بالاتر قيمت Connect3D hd4870 رو 325 تومن گفتن.حالا كسي در شيراز يكي از دو كارت گرافيك زير را سراغ داره.
1.Zotac 9800GTX Plus 260 t
2.Connect3D hd4870 325 t
به غیر از مدل zotac بقیه برندا قیمتاشون بالای 305 310 تومن هستش.
شما واسه خرید اون مدلا باید زنگ بزنی لیون.
آقا سلام مدل پاور من Green Model GP300A 24 Pin 300Wهستش کدوم کابل شش پین اگر بیشتر منو راهنمایی کنی ممنون میشم راستی من این دو تا قطعه کامپیوترم رو هم خدایی تازه گرفتم
VGA:XFX9800GT
Ram:2GB OCZ Dual
این دو تا رو یک ماه نیست گرفتم تازه یه چیز جدید یکی دو بار این مشکل تو محیط ویندوز هم برام اتفاق افتاده دارم تصویری نگاه میکردم کامپیوتر هنگ کرد هم تو ویستا هم تو ایکس پی ؟؟؟ دمت گرم منو راهنمایی کن بفهمم از چیه این مشکل همین الان هم این اتفاق افتاده من دارم تایپ میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
خوب دوست عزیز شما وقتیکه میخواستی کارت بگیری باید میدیدی که حداقل چه پاوری میخواد بعد میرفتی کارتو میگرفتی ، 9800gt حداقل یه 450w میخواد ، همینکه سیستمت این کارت رو (تازه بدون کابل 6 پین :o) بالا آورده خودش کلیه دیگه بعدش که.....
شما حتما باید پاورت رو عوض کنی من green gp485a رو پیشنهاد میکنم.
اون کابل 6 پین هم اینه :
pcie6index.jpg

میخوره به این :
gts_power.jpg

خوب پس Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 را انتخاب کردم
حالا چه Power نیاز داره؟ آیا Green GP 580B براش کافی هست
4870 حداقل یه 500w میخواد که اون 580 براش زیادم هست.

آخرین ویرایش:
4870 رفرنس تو برندای مختلف از نظر کارایی هیچ تفاوتی با هم ندارن در کل الان پایینترین قیمت مال connect3d و force3d هستش اگر هم میتونی بیشتر خرج کنی من club رو پیشنهاد میکنم.
من 512mbش رو پیشنهاد میکنم.
cf دو تا 4870 کاراییش حدودا میشه 4870x2 شاید یکم کمتر ، واسه cfش هم حداقل یه 600w میخواد.
شما یدونه 4870 هم بگیری کافیه مگه میخوای تو چه رزولوشنی بازی کنی که دنبال cf هستی ؟
سلام دادا
باور کن اصلا یادم نبود که بهت سیستم پیشنهاد داده بودم.
در مورد مین که گفتم شما بجای اینکه 40 130 تومن بیشتر پای اون مین بدی این پولو بده یه کارت خوب بگیر sli هم وقتی بدرد میخوره که بخوای تو رزولوشن بالا بازی کنی در ضمن اون مین ddr3 ساپورته 2gb رم ddr3 هم در کمترین حالت 85 90 تومن مایشه و هرجور که بخوایم حساب کنیم کاراییش نسبت به 4gb ddr2 پایینتره.
inno3dش تو بازار نیست ولی اون مدل از xfx با گارانتی سازگار حدودا 335 تومن در میاد.
در مورد کولر هم تا وقتیکه نخوای اور درست و حسابی کنی نه نیازی به کولر جدید نداری.
قضیه نداره یه watercool میگیری میبندی روش همین.:cheesygri
در مورد سیستم هم من بازم میگم اون سیستمایی که تو پست 8644 بهت پیشنهاد دادم خوبه.
اگه رم رو تا 4g DDR3 افزايش بدم چي؟
و كارت VGA بهتر چي هست؟:confused:
عرض كردم كه بعدا ميتونم قطعاتو عوض كنم ولي الان چون عجله دارم ميخوام فعلا پايه(:eek:) قويي داشته باشه تا بعد!!! VGA ,ram رو ميتونم يكاريش بكنم ولي مادربرد و CPU رو ديگه شرمنده!!!
متشكر دادا:love:

به غیر از مدل zotac بقیه برندا قیمتاشون بالای 305 310 تومن هستش.
شما واسه خرید اون مدلا باید زنگ بزنی لیون.
خوب دوست عزیز شما وقتیکه میخواستی کارت بگیری باید میدیدی که حداقل چه پاوری میخواد بعد میرفتی کارتو میگرفتی ، 9800gt حداقل یه 450w میخواد ، همینکه سیستمت این کارت رو (تازه بدون کابل 6 پین :o) بالا آورده خودش کلیه دیگه بعدش که.....
شما حتما باید پاورت رو عوض کنی من green gp485a رو پیشنهاد میکنم.
اون کابل 6 پین هم اینه :
pcie6index.jpg

میخوره به این :
gts_power.jpg

4870 حداقل یه 500w میخواد که اون 580 براش زیادم هست.

آقا از راهنماییت ممنونم پس 100 در 100 مشکل همینه دیگه من پاور عوض کنم ردیف میشه حالا قیمت این پاوری که گفتی چند هستش مدل و قیمت دقیقش رو به من بگی ممنون میشم :love::love::love::love::love:
راستی بابا دیگه ما زیادی چت نیستیم دیگه این کابل رو وصل کردم بره فنشه دیگه

من واسه کیسم . یعنی خود کیس میینبرد.سی پی یو . رم . گرافیک . هارد. 1200000
این حدودا . به نظر شمام این چیزایی که گفتم خوبن ؟ چیز بهتری پیشنهاد دارید ؟ خیلی ممنون دوست عزیز:blushing:

اگه رم رو تا 4g DDR3 افزايش بدم چي؟
و كارت VGA بهتر چي هست؟:confused:
عرض كردم كه بعدا ميتونم قطعاتو عوض كنم ولي الان چون عجله دارم ميخوام فعلا پايه(:eek:) قويي داشته باشه تا بعد!!! VGA ,ram رو ميتونم يكاريش بكنم ولي مادربرد و CPU رو ديگه شرمنده!!!
متشكر دادا:love:
میشه افزایش داد (بستگی به خودت داره) ولی خوب هم هزینه میره بالا هم شما میتونی همون کارایی رو تو ddr2 ببینی ولی با نصف قیمت.
خوب منم بخاطر پایه اون سیستم رو پیشنهاد دادم الان نسل جدید اینتل که اومده اگه شما بخوای بطور مثال بعدا یه cpu جدید بندازی مطمئن باش اون cpu سوکتش دیگه 775 نیست و اون مین قابلیت ارتقاء چندانی برات نداره.
اگه به فکر پایه هستی برو سراغ x58 و core i7 خیال خودتو راحت کن.
آقا از راهنماییت ممنونم پس 100 در 100 مشکل همینه دیگه من پاور عوض کنم ردیف میشه حالا قیمت این پاوری که گفتی چند هستش مدل و قیمت دقیقش رو به من بگی ممنون میشم
gp485a حدودا 44 45 تومن در میاد.
در ضمن کسی نگفت شما چت هستی فقط تو این یه مورد اطلاعاتت کافی نیست ، اون 6 پین هم برای فنش نیست بخوایم ساده بگیم یجور تامین انرژی مورد نیاز کارت از طریق یه کابل جدا به حساب میاد.

من واسه کیسم . یعنی خود کیس میینبرد.سی پی یو . رم . گرافیک . هارد. 1200000
این حدودا . به نظر شمام این چیزایی که گفتم خوبن ؟ چیز بهتری پیشنهاد دارید ؟ خیلی ممنون دوست عزیز:blushing:
من اینو بهت پیشنهاد میدم :

CPU : intel q9550 or q9450
RAM : ocz or crucial 4gb 2*2gb 1066
MAIN : asus p5q-deluxe or p5e or biostar tpower i45
VGA : connect3d or force3d hd4870
HDD : samsung or maxtor 2*500gb 32mb
POWER : green gp580b or tt 600w
CASE : nzxt lexa blackline or green tuniq3

اینا رو هم حدودا 1295 1300 در میاد.
در کل این سیستم پیشنهادی منه ولی یه پیشنهاد دیگه هم دارم اگه عجله نداری یه 1 یا 2 ماه دیگه صبر کن این سریه i7 اینتل خوب جا بیفته ، قیمتاش مشخص بشه بعد برو سیستم جمع کن شاید تونستی بهتر از این سیستم جمع کنی.

خرید زمستانی در COOLINGSYS
LOW END SERIES
منظور سیستم پائین جهت کار خانگی و گیم در حد فیفا و آفیس و اینترنت
case black 23
power acbel 350w 32
dvd-rw samsung 25
h.d.d 160 samsung 39
mainborad ECS 7050 45
ram 2g/800 adata 27
modem D_link 56k 9
سر جمع این کیس با 200 تومان جمع میشه البته بدون cpu که متناسب با کاربرد انتخاب میشه
MID RANGE SERIES
منظور سیستم خرید ddr3 و کارهای سیستم بالا رو شامل میشه و مهندسی و گیم
سیستم بدون کارت گرافیک پیشنهاد میشه و متناسب با گیم میتونید کارت گرافیک انتخاب کنید (البته پاور هم تغییر میکند) همچنین مثل بالا بدون cpu که متناسب با بودجه و کاربرده
case icute zl08-bb 55
power acbel 380w 37
dvd-rw sam 22x 25
H.D.D 500 sam F1 64
MB Asrock P43Twins1600 79
ram gskill 2x1g/1333 nq 61
modem D_link 9
که با 330 میشه جمش کرد و صاحب DDR3 خواهید شد البته مین DDR2 هم میخوره

HIGH END SERIES
هرچی فکر میکنم هیچی جز CORE I7 نمیتونم پیشنهاد بدم
کاربرد گیم و انکودینگ و مونتاژ و مهندسی و هر غلطی که میشه با یه سیستم غول انجام داد
متاسفانه جز 1 مورد انتخاب cpu نداریم
case silver stone 105
power coolermaster 550w real 64
dvd-rw sam22x 25
hard disk SSD 64G Gskill 160
hard disk 2 seagate External 1TB 139
MB asus p6t/deluxe 375
Cpu intel core i7 920 375
ram gskill 6x1g/1333 NQ 180
modem D_link 56k 9
مسلما باز هم VGA متناسب با کاربرد های مختلف متفاوت هست
این سیستم حدود 1.5 میلیون آب میخره