بدون شک 4870 از هر نظر سرتره.
به نظر من برند Connect3D رو بگير كه كيفيت و كارايي رو يكجا عرضه ميكنه. قيمتش 325 تومنه.آقایون ببخشید من دوباره مزاحم شدم:cheesygri
به نظر شما کدام یک برندهای 4870 را تهیه کنم که هم قیمت و کارایی اون از بقیه برندها بهتر باشه؟
به نظر من برند Connect3D رو بگير كه كيفيت و كارايي رو يكجا عرضه ميكنه. قيمتش 325 تومنه.
:biggrin1:نه مشکلی نداره ولی وقتی داری یدونه کارت میگیری دیگه ارزش اون همه پول پایه این مین رو نداره ، striker یه سری و rampage هم یه سری از asus هستش دو سریه مختلف هستن کلا سریه striker بر پایه چیپ nvidia هستش.
ربطی هم به ست شدن با کارتای nvidia نداره.
مهندس سخت افزار ؟ :laughing: حالا کو تا .....
در کل اگه میخوای الان سیستم ببندی بودجه ی کلی رو بگو تا یه حالی بهش بدیم.:cheesygri
(بعد اين همه جا افتاديم تو دز)اين كارت گير نمياد!
:confused:
براي كراسفاير دو تا 4870 به يه پاور 650 وات نياز داريد.512MB یا 1GB ؟
در ضمن HD4870 Crossfire چطور است و کلا به چه Power نیاز داره آیا مدل Green GP 580B کافی هست؟
4870 رفرنس تو برندای مختلف از نظر کارایی هیچ تفاوتی با هم ندارن در کل الان پایینترین قیمت مال connect3d و force3d هستش اگر هم میتونی بیشتر خرج کنی من club رو پیشنهاد میکنم.آقایون ببخشید من دوباره مزاحم شدم:cheesygri
به نظر شما کدام یک برندهای 4870 را تهیه کنم که هم قیمت و کارایی اون از بقیه برندها بهتر باشه؟
من 512mbش رو پیشنهاد میکنم.512MB یا 1GB ؟
در ضمن HD4870 Crossfire چطور است و کلا به چه Power نیاز داره آیا مدل Green GP 580B کافی هست؟
سلام داداسلام رامين
بابا ميگم كه يي ميليون:laughing:
مهم VGA و CPUوmain هستش! ميخوام چيزي توپي باشه!البته با باقي قضايا از 1 ميليون بالاتر نره!چون بقيه رو مي تونم آپ كنم!!بودجه دانشجوييم كفاف ميده!(البته با حذف وعده هاي غذايي:cheesygri:cheesygri:cheesygri)
خودم بهتر از اين مادر برد نديدم!(بعدا ميخوام از SLI استفاده كنم،وقتي پول اومد تو دستم!!!)برا CPU هم كه شد E7300 اگه درست نوشته باشم!!!
حالا مونده VGA و رم!!!آخه تو دزفول(بعد اين همه جا افتاديم تو دز)اين كارت گير نمياد!
ببخشيد منظورم republic of gamer بود
ميگم قيمت اينا رو ميدوني؟
inno3d: GF9800GTX 512 DDR3
XFX:GF9800GTX black edition 512DDR3
مقايسه اين دو تا رو داريد؟
2تا سوال ديگه هم دارم:
1.نياز به CPU كولر ندارم؟(با اين مادر برد و CPU)
2. اين قضيه خنك كننده آبي اين مادربرد چجوري كار مي كنه؟:confused:

... هر بازی یه ذره بازی رو نرفته سیستم هنگ میکنه بعد ریست میکنم کامپیوتر بعد از ریست بالا که میاد داخل بازیها دیگه میرم هنگ نمیکنه ...
شما پاورت چنده؟ مدل دقيقشو بگو.سلام وخسته نباشید به همه من یه مشکلی تو کامپیوترم پیش اومده می خوام بدونم عیب از کجاست من وقتی کامپیوترم رو روشن می کنم وقتی وارد ویندوز میشه بلافاصله میرم داخل هر بازی یه ذره بازی رو نرفته سیستم هنگ میکنه بعد ریست میکنم کامپیوتر بعد از ریست بالا که میاد داخل بازیها دیگه میرم هنگ نمیکنه وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم بعد از یکی دو ساعت باز روشن میکنم باز به همین شکل میشه داخل بازی میرم هنگ میکنه باید ریست کنم و دفعه دوم هنگ دیگه نمیکنه میخواستم بدونم کدوم سخت افزار من مورد داره تو همه بازیها این طوری میشه سیستم من هم اینه
VGA:XFX9800GT
Main:Asus P5LD2
Ram:2GB OCZ Dual
CPU:Intel E4500 Core 2 Duo
اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم!!!
دوست عزيز. به اين تاپيك يه سر بزن بپرس شايد به جوابت رسيدي.آقا دیگه درمونده شدم!
خیلی وقته دنبال این فن Zalman VF 1000 میگردم. به اون شمارهی "زلمیران" که دوستمون داد هم زنگ زدم ولی خوب روی Answering بود و گفت پیغام بذار یا فکس کن!!
در کل کسی میدونه این فن رو از کجا میشه گیر بیارم؟؟؟ به طور قطعی البته!!!
باتشکر...
مدل پاورت چیه ؟سلام وخسته نباشید به همه من یه مشکلی تو کامپیوترم پیش اومده می خوام بدونم عیب از کجاست من وقتی کامپیوترم رو روشن می کنم وقتی وارد ویندوز میشه بلافاصله میرم داخل هر بازی یه ذره بازی رو نرفته سیستم هنگ میکنه بعد ریست میکنم کامپیوتر بعد از ریست بالا که میاد داخل بازیها دیگه میرم هنگ نمیکنه وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم بعد از یکی دو ساعت باز روشن میکنم باز به همین شکل میشه داخل بازی میرم هنگ میکنه باید ریست کنم و دفعه دوم هنگ دیگه نمیکنه میخواستم بدونم کدوم سخت افزار من مورد داره تو همه بازیها این طوری میشه سیستم من هم اینه
VGA:XFX9800GT
Main:Asus P5LD2
Ram:2GB OCZ Dual
CPU:Intel E4500 Core 2 Duo
اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم!!!![]()
... در کل کسی میدونه این فن رو از کجا میشه گیر بیارم؟ ...
ولی اگه یخواد یدفعه قیمتا خوب بیاد پایین حاظرم وایسم . بیشتر فکر میکنم این core i 7ها اگه وارد بشن قیمتا افت میکنن حسابی :blushing:
.دوستان چند پست بالاتر قيمت Connect3D hd4870 رو 325 تومن گفتن.حالا كسي در شيراز يكي از دو كارت گرافيك زير را سراغ داره.