خوب، پس شماره تلفن نمایندگی Barin را بگوقیمت مدلای BFG رو ندارم (یه 6 یا 7 ماهی میشه:biggrin1بهتره زنگ بزنی Barin (نمایندگیش) از اونا بپرسی.
در مورد مین هم تو پست 8595 توضیح دادم که اگه اهل اور باشی خوبه در غیر اینصورت بهتر از اون مین هم هست.
اصلا همچين چيزي نيست.عزیز دل من تورو خدا از این پیشنهاد ها نده میزنی بچه مردم رو بد بخت میکنی
این سیستم همینجوریش پاور بیشتر از 600 نیاز داره دیگه چه برسه که بخوای اور هم بکنی
عزیزم اگه میخوای اور کنی مینیمم باید 780 real داشته باشی
عزیز مگه جاروبرفی یا ماشین لباسشویی که بخواد اونقدر مصرف داشته باشه این سیستم با یه 550 هم بخوبی ران میشه و همینطور برای اور هم کافیه دیگه حالا نمیدونم یه cpu چقدر مصرف داره که میگی باید 780 داشته باشی اونم مینیمم.عزیز دل من تورو خدا از این پیشنهاد ها نده میزنی بچه مردم رو بد بخت میکنی
این سیستم همینجوریش پاور بیشتر از 600 نیاز داره دیگه چه برسه که بخوای اور هم بکنی
عزیزم اگه میخوای اور کنی مینیمم باید 780 real داشته باشی
مین شما دو تا اسلات رم بیشتر نداره ، شما میتونی 512mb هم بندازی ولی اگه بخوای dual بشن حتما باید 1gb و هم باس رمی که داری باشه به نظر من 1gb دیگه بگیر بنداز کنارش قیمت دسته دوش رو ندارم ولی 1gb king 667 الان 8 9 تومن در میاد.می خواستم بپرسم قیمت رم 1 گیگ ddr2 دست دوم که به مادربورد من یعنی ASUS P5LD2-X/1333 بخوره چنده؟همین طور می خواستم بپرسم که می تونم بجای یه گیگ 512 بندازم رمم با رم یه گیگی که الان دارم بشه 1 گیگ و نیم؟
توضیح=من رمم رو فقط برای GTA IV می خوام ارتقا بدم و برای همین پرسیدم 512 هم می تونم بندازم یا نه...
ممنون می شم به سوالم جواب بدید
giga تا 190 ، main خوبی نداره یا همین i45 رو بردار یا p5q-deluxe .
اینم شماره برین : 88603395-021