مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

همیشه برای قیمت بد نیست یه نگاهی هم به ترب بندازید. اکثر فروشگاه های فعال ترب با سابقه بالای دو سال مشکلی ندارن. من از 4-5 فروشگاه تا حالا بدون مشکل خرید کردم. تقریبا همه هم از دیجیکالا قیمت های بهتری دارن.

shopmit
jahanbazar
beruzkala
karmait
pcccenter

shahrcomputer بیشتر از بقیه گرافیک کارکرده میاره ولی معمولا از خود کارت عکس میذاره و توضیح میده.

فروشگاه های دیگه هم هستن ولی الان اینا رو حضور ذهن داشتم.

بعضیاشون نماد ضمانت ترب هم دارن که سخت گیری بیشتری از طرف ترب برشون اعمال میشه و باید به طور منظم کیفیت محصولات و ارسالشون بالا باشه.

امروز میخواستم کارت رو بگیرم
5070
لیون گذاشته بود 166
زنگ زدم برا گارنتیش پرسیدم
نیم ساعت بعد رفتم بخرم دیدم کرده 175
بعد تو همین ترب اتفاقا "ویکو گیم" هم گذاشته بود 165
تازه جالبه 5070ti رو هم گذاشته بود 211
حضوری رفتم اونجا. گفت نداریم فروختیم تموم شده (در حالی که تو سایت بود) ولی asus dual اش رو داریم 180!
یعنی کلاهبرداری محض قشنگ
خلاصه رفتم از همون لیون سفارش بدم دیدم کرده 185
تو دو ساعت 20 میلیون بردن رو قیمت کارت
منم گفتم جهنم نمیگیرم
واقعا از این قشر کثیف تر نداریم
امیدوارم یه روز نماینده رسمی داشته باشیم و کل این دلال ها بیکار شن

من خودم امسال یه مادربرد از دیجی گرفتم40تومن زیر قیمت بازار:دی تا به دستم نرسید و تست نکردم باور نشد، قیمتش خیلی عجیب بود.
ولی خب واقعا گرون فروشه و خیلی کم پیش میاد قیمت مناسب بذاره.
من با اینکه شهرستانم و 600کیلومتر از تهران دورم ولی خریدهامو از ترب انجام میداد.
امسال یه پاور از سله شاپ گرفتم6تومن از دیجی ارزونتر بود با گارانتی و بسته بندی بهتر از دیجی.
از اوج رایانه هم سی پی یو گرفتم تو تعطیلی چند روزه وقتی بازار باز شد قیمت بالا رفت ولی باهمون قیمت برام فرستادن
دست دوم چند گیر میاد الان؟
سخت گیر میاد تا یکی دو هفته پیش 150گیر میومد الان شاید 180.90
صرفا از مغازه هایی که تو جای شلوغ با اجاره بالا هستن ارزونتره وگرنه همون گوشی هم من بارها قیمت پایینتر از دیجیکالا تو شهرستان گرفتم نزدیک یک دهه که دیجیکالا دیگه مرجع قیمت نیست
نمونه اختلاف ۴۰ میلیونی همون کارتو اینجا میتونی ببینی
این لینکی که گذاشتی برسی تیگو 8 که:دی

5070
لیون گذاشته بود 166
حضوری رفتم اونجا. گفت نداریم فروختیم تموم شده (در حالی که تو سایت بود) ولی asus dual اش رو داریم 180!
یعنی کلاهبرداری محض قشنگ
منم گفتم جهنم نمیگیرم
یکی از نقاط ضعف بازار PC همین واردکننده های محدود هستند که کارو خراب میکنن
چند ماه پیش موس ریزر deather V3 از عراق تهیه کردیم ۹۵ دینار تهران الان ۲۵ تومنه!

من خودم امسال یه مادربرد از دیجی گرفتم40تومن زیر قیمت بازار:دی تا به دستم نرسید و تست نکردم باور نشد، قیمتش خیلی عجیب بود.
ولی خب واقعا گرون فروشه و خیلی کم پیش میاد قیمت مناسب بذاره.
من با اینکه شهرستانم و 600کیلومتر از تهران دورم ولی خریدهامو از ترب انجام میداد.
امسال یه پاور از سله شاپ گرفتم6تومن از دیجی ارزونتر بود با گارانتی و بسته بندی بهتر از دیجی.
از اوج رایانه هم سی پی یو گرفتم تو تعطیلی چند روزه وقتی بازار باز شد قیمت بالا رفت ولی باهمون قیمت برام فرستادن

سخت گیر میاد تا یکی دو هفته پیش 150گیر میومد الان شاید 180.90

این لینکی که گذاشتی برسی تیگو 8 که:دی
نمیدونم به چه شکلی این لینک اومد :D دیگه حوصلم نمیکشه دوباره پیداش کنم درکل ترب همون مدل ۴۰ کمتر بود :D

• Wow
Reactions: Thundersky
5070
لیون گذاشته بود 166
یعنی کلاهبرداری محض قشنگ
منم گفتم جهنم نمیگیرم
الان یه شرایطیه که نمایندگی های رسمی در همه جای دنیا دارن مشتری رو می چاپن

الان یه شرایطیه که نمایندگی های رسمی در همه جای دنیا دارن مشتری رو می چاپن
بله شرایط بده
دلار هی گرون تر میشه
مشکل کمبودر رم هست و غیره
اوکی بیان همون قیمت دلاری رو ریال کنن با یه سود معقول
نه اینکه ساعت به ساعت بکشن روش
تازه احتمال زیاد پای معامله هم اگر آدم بره و ببینن خریداره واقعا اونجا هم می کشن روش باز
رفته بودم بازار کامپیوتر رضا
یه مغازه بود طرف میگفت الان میخوای یا الان فرق داره قیمتش
خیلی جدی هم میگفت
شنبه همین هفته 5070 asus prime رو گفت 170. گفتم خب کارتت رو بده و واقعا تو ذهنم بود بگیرم
بعد گفت نه اون 170 ایه رو فروختم باید دوباره بگیرم ببینم چقدر میشه
بعد با پر رویی تو چشم من نگاه میکرد میگفت تو این مغازه ببین 10 نفر دارن کار میکنن یه جوری باید نون بخوریم بالاخره
انگار مردم باید پول یامفت بدن بهشون

بله شرایط بده
دلار هی گرون تر میشه
تازه احتمال زیاد پای معامله هم اگر آدم بره و ببینن خریداره واقعا اونجا هم می کشن روش باز
خیلی جدی هم میگفت
شنبه همین هفته 5070 asus prime رو گفت 170. گفتم خب کارتت رو بده و واقعا تو ذهنم بود بگیرم
بعد با پر رویی تو چشم من نگاه میکرد میگفت تو این مغازه ببین 10 نفر دارن کار میکنن یه جوری باید نون بخوریم بالاخره
من خیلی اطلاع ندارم که چقدر واردکننده قطعات کامپیوتر داریم اما طی تجربه ای که داشتم نسبت به موبایل و کنسول احساس میکنم تعدادشون خیلی کمتره
طبیعتاً وقتی کمتر باشه هر سازی بزنن خریدار باید برقصه

من خیلی اطلاع ندارم که چقدر واردکننده قطعات کامپیوتر داریم اما طی تجربه ای که داشتم نسبت به موبایل و کنسول احساس میکنم تعدادشون خیلی کمتره
طبیعتاً وقتی کمتر باشه هر سازی بزنن خریدار باید برقصه
قطعات که خوبه. مانیتور قشنگ یه مدت میگردی توش فکر میکنی واردکننده ها شیشه مصرف میکنن سه بار تا حالا خواستم مانیتور عوض کنم پشیمون شدم افتضاحه وضع مانیتور

بله شرایط بده
دلار هی گرون تر میشه
خیلی جدی هم میگفت
کلا هر خبری از گرونی جهانی قطعات میاد اینجا زودتر به استقبالش میرن. الان قیمت کارت های ایسوس رو تو امازون امارات دیدم اونجا هنوز گرون نشده.
مدل پرایم5070بین130تا150تومن. اینجا180.190
1000071176.jpg
پرایم5070tiحدود240تومن ولی اینجا 300تا330
1000071178.jpg
درهم حدود53تومنه

دیجی کالا گاهی عجیبه :

پردازنده ۱۳۶۰۰k i5 زده ۷۰ میلیون

پردازنده 14600k i5 زده ۵۵ میلیون

۱۴۶۰۰ هم نسل بالاتر هم قوی تره ولی ارزان تر

بازار عجیبیه!!!! مگه میشه
کلا بازار پی سی گیمینگ ایران همینجور مزخرفه این داستان قبل عید هم بدترش کرده امسال
فقط باید سر دربیاری و موارد خوب که به بودجه و سلیقت میخوره شانسی قیمت خوب گیربیاد بخری البته برا فروشنده ها حس میکنم بهشته رسما اکثر خریدارا هیچی حالیشون نیست وارد کننده و زنجیره تامین هم تو دیواره یه مدت توش بگردی روانی میشی از چیزایی که میبینی من بعد اون مدت که دنبال مانیتور بودم اینستا هی برام محتوای مربوط به پی سی میاورد یه چیزایی میدیدم دیوانه میشدم اخر تنظیماتو تغییر دادم که برام نیاره "این سیستم غول فول ار جی بی نسل ۹ با ۸ گیگ گرافیک تمام بازیای روزو با بهترین کیفیت برات اجرا میکنه ازین بهتر اصلا گیرنمیاری اصلا ناسا با همین اپولو هوا میکنه" بعد کپشنو باز میکردی i9 نسل ۳ بود با rx580

کلا هر خبری از گرونی جهانی قطعات میاد اینجا زودتر به استقبالش میرن. الان قیمت کارت های ایسوس رو تو امازون امارات دیدم اونجا هنوز گرون نشده.
مدل پرایم5070بین130تا150تومن. اینجا180.190
View attachment 415667
پرایم5070tiحدود240تومن ولی اینجا 300تا330
View attachment 415668
درهم حدود53تومنه
چك كردم من msi trio oc 5070ti خريدم سال پيش تقريبا توى اگوست همين موقع 3600درهم الان اين قيمت خنده دار شده واسش اين مدلى از 5200-5300 گيرت مياد خدارو شكر ميكنم پارسال من بستم سيستمو كه بعد ذو هفته خبر اومد كه قيمت قطعات رفته بالا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TDKR and Thundersky
خدارو شكر ميكنم پارسال من بستم سيستمو كه بعد ذو هفته خبر اومد كه قيمت قطعات رفته بالا
البته خداروشکر کردن نگاره، دفعه بعد بخواید ارتقاء بدید بذاره، مگر معجزه ای رخ بده و قیمت قطعات متعادل تر بشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or