Changed_Man 50
کاربر سایت
به نرخ دلار امروز قیمت کارت گرافیکی که گفته 121 میلیون تومان بوده
580 هزارتومن همون موقع هم خیلی زیاد بودمادربورد سوتی داده . بند ۷ پاور باید باشهمن نظر خاصی در مورد قیمت ها ندارم.
در نگاه اول ولی یک دونه مادربورد کافیه، بند دو و هفت دوبار مادربورد ذکر شده.
پاوری پیشنهاد نشده.
در مورد موجودی خنک کننده خیلی اطلاعی ندارم، ولی تعریف خاصی هم از خنک کننده آبی های MSI مثل اون مدل نشنیدم.
برای به خصوص یک چیزی مثل 7800X3D من باشم الان یک Noctua NH D15 G2 میگیرم که هم خروجی مشابه یک AIO 360 رو داره، و از طرفی هم محصول عمری تری هست، یک AIO هر چقدر هم خوب باشه به مرور زمان بازدهیش افت میکنه، حالا بسته به برند کمی سریع تر یا کمی دیرتر. (که البته این درکنارش میطلبه رم ساده تر و کوتاه تری هم تهیه کنید که احتمالا ارزانتر هم باشه)
در کل این پکیج MLG edition برای گرافیک، مادبورد، خنک کننده و کیس به نظرم خیلی فانتزیه و دل من رو میزنه ولی سلیقه هست و شاید طرف دوست داره و مشکلی با خرید این قطعات نداره (احتمالا هم 10-15 درصدی از نمونه عادیش باید گرونتر بشه نه؟)
یک مقدار توضیح بیشتر در مورد هدف و سلیقه شاید بیشتر کمک کنه برای خرید. اینکه چقدر ظاهر مهمه چقدر خروجی هم مسئله مهمی هست، و اینکه چقدر حاضر هستن برای اون ظاهر هزینه کنند.
بفرماییدسیستم خوبیه ولی با 730 تومن من انتخاب های بهتری میکردم
مادربورد سوتی داده . بند ۷ پاور باید باشه
بفرمایید
پیشنهاد
پردازنده باهاتون موافقم حتی :سی پیو میتونه 9800x3d باشه که اختلاف قیمت زیادی نداره
گرافیک هم 5080
به جاش از اونور از قیمت SSD که اصلا نیازی بهش ندارم که اینقدر گرون خریداری بشه
و قیمت کولر سی پیو میزنم
کولر هم پیشنهاد میکنم Lian Li بگیری
کارت خودت رو نهایت ۸۰ برمی دارنسلام دوستان.
یه کارت RTX 3080 Palit دارم.
سی پی یو 14700k هست و رم هم 32 GB DDR5 6000Mhz
مانیتورم 240hz/1440p هست.
تا رنج ۱۵۰ چی پیشنهاد میدید؟ کارت خودم رو چند بر میدارن؟
من دوستم کولر lian LI گرفته اصلا راضی نیست و بعد دو سه سال خراب شده البته نمیدونم عمر مفیدشون چقدره
بنظرم اگر دیپ کول و کولر مستر باشه انگار اونا مطمئن تر هستن
پردازنده باهاتون موافقم حتی :
بهترین پردازنده 9850x3d هست که از اون تو فاکتور ۵۰ میلیون گرون تره
گرافیک ۵۰۸۰ حدود ۱۰۰ میلیون گرون تره
حدود ۱۵۰ میلیون میاد رو فاکتور
اون ssd تو فاکتور جز بهترین هاردهای بازاره . تیر خلاصه
سلامسلام دوستان.
یه کارت RTX 3080 Palit دارم.
سی پی یو 14700k هست و رم هم 32 GB DDR5 6000Mhz
مانیتورم 240hz/1440p هست.
تا رنج ۱۵۰ چی پیشنهاد میدید؟ کارت خودم رو چند بر میدارن؟
میخوام گرافیک رو بفروشم و ارتقاع بدم. ۱۰۰ تومن میتونم اضافه کنم بهش.شرکت لیان لی حدد 50 ساله که تخصصی روی کولر و کیس تمرکز داره
یه شرکت تایوانی که فقط اتفاقا به کیفیت ساخت بالا مشهوره
کلا پریمیوم تمام عیاره
5080 رو میتونی با 400 تومن بخری
پردازنده هم 9800 با توجه به بودجه گزینه مناسبیه
در مورد ssd مگه هر چی بهترین بازار باشه باید بخری ؟ باید ببینی برای تو کاربرد داره یا نه
که نداره
سلام
متوجه نشدم میخواین کل سیستم رو بفروشید سیستم جدید بگیرید ؟
گرافیکتون رو 60 برمیدارن
گرافیکتون رو 60 میخرن و کسی لازم داشته باشه 70 هم میرزه اگه تمیز باشهمیخوام گرافیک رو بفروشم و ارتقاع بدم. ۱۰۰ تومن میتونم اضافه کنم بهش.
کارت زیر ۱۶ گیگ نمیخرم. حتی اگه مجبور باشم دست دوم بخرم.