خوب یه بودجه ای رو مشخص کن تا بشه نظر داد.البته الان که داشتم تایپیک آندرکاور رو میخوندم.........نظرم عوض شد
ومن رسما همین جا اعلام میکنم که EA گند زد.........رفت پی کارش
و
آخرین نسخه قابل قبول همون کربنه
در نتیجه فقط میخوام IV رو بازی کنم
حالا یه لیست بده
(دست گلت درد نکنه)
خوب بالاخره 510 حساب کنیم یا 610 ؟بودجه من 460 هزار تومنه، حداکثر 510 تومن
Main : P5Qبودجه من 460 هزار تومنه، حداکثر 510 تومن :cheesygri
ولی گفتم بازی با کیفیت بالا زیاد واسم مهم نیست و اون cpu بیشتر مهمه و performance کامپیوتر واسه رشتم
واسه همین گفتم، اگه میشه بگین چه پاوری هم نیاز دارم.
کارت هم گفتم فعلا خیلی واسم مهم نیست. گفتم با 100 تومن میشه کارت خوبی خرید، یا اینکه بهتره صبر کنم بعدا کارتهای بهتر ارزون تر شدن بخرم. آخه من همش کارتای 128 بیتی داشتم، ولی دوست دارم 256 بیتی باشن پولم نمیرسه![]()

Main : P5Q
Cpu : Intel E7200
Ram :Patriot 2*1GB 800
VGA : Zotac or Inno3D 9600GT
Power : Green gp530ab or gp480a
در كل ميشه حدود 520 تومن.

خوب پس همون 510 رو حساب میکنیم میتونی اینو در نظر بگیری :نه منظورم این بود که اون قبلیا رو حتما میخوام بگیرم با 460 تومن، ولی اگه کارت گرافیک خوبی گیر میاد با 100 تومن حاضرم 100 تومن دیگه بذارم، ولی واسه کارت گرافیک عجله ندارم، اگه در چند ماه آینده کارت گرافیک بهتری ارزون تر شد صبر میکنم، میخواستم راجع به اینا نظرتونو بپرسم.
البته پاورو یه چی بگین ارزون باشه
بستگی به وضعیت بازار داره ولی فک نمیکنم زیر 160 بیاد چون همین الان قیمت خیلی خوبی داره و بعضی از برندا همین 9600gt رو 200 تومن هم میدن.این 9600 GT فکر میکنین تا مثلا 5 ماه دیگه قیمتش چند میشه، الان 170 تومنه
بیشتر از 70 تومن ارزشش رو ندارهخوب یه بودجه ای رو مشخص کن تا بشه نظر داد.
نه ببین گفتی پیشنهادت چیه خوب برای پیشنهاد یه بودجه ی کلی مشخص کن تا بشه نظر داد.بیشتر از 70 تومن ارزشش رو نداره
راستی نگفتی قطعات خودم چقدر می ارزه؟
شما بگو دقیقا چه قطعاتی میخواد تا کمکت کنم.سلام خدمت اساتيد عزيز
من براي دوستم يه سيتم ميخوام
حدود520 تا500 ميخواد هزينه كنه براي كارهاي معمولي بازيهاي متوسط
رم 2 گيگ
مونيتور crt
اگه از بين اين دوتا ميخواي يكي رو انتخاب كني مشخصه Q6600 رو انتخاب كن.سلام
ببخشید یک سوال داشتم من یک cpu لازم دارم برای بازی بخصوص gta به نظر شما q6600 بگیرم یا e8400