برای ryzen7 7800x3d یک کولر بادی معرفی کنید.
بودجه مهم نیست، نویز کم و دوام بالا برام اهمیت داره.
درود اقا فرشید من مثلا بخوام اسپیکر درست درمونی که کیفیت مناسبی داشته باشه تهیه کنم چقدر باید هزینه کنمبهترین راندمان با این پردازنده رو فقط با واتر 360 میشه گرفت. اما برای ایرکولر و دوام طولانی باید مدلی مثل DeepCool AG620 یا از کولرمستر MA612 رو انتخاب کرد که دوالتاور باشن.
اگر از سری مدلهای Noctua یا Phanteks هم پیدا کردید که اونها هم گزینه های گران قیمت اما کم صدایی دارن.
درود اقا فرشید من مثلا بخوام اسپیکر درست درمونی که کیفیت مناسبی داشته باشه تهیه کنم چقدر باید هزینه کنم
یه اسپیکر میخوام کیفیت صدای خوبی داشته باشه وصل کنم به مانیتور .ضمنا روی کنسول پلی میدماسپیکر آنالوگ یا دیجیتال؟ اسپیکر استریو یا صدای محیطی؟
این موارد برای انتخاب مهم هستن، ضمن اینکه اگر اسپیکر آنالوگ مدنظر باشه خود داشتن کارت صدای مناسب هم پیش نیاز هست.
در بازار ایران اسپیکرهای Creative هنوز هم بسته به مدل لنتخابهای خوبی هستن.
به مدل های بوک شلف ادیفایر هم یه نگاهی بندازیه اسپیکر میخوام کیفیت صدای خوبی داشته باشه وصل کنم به مانیتور .ضمنا روی کنسول پلی میدم
سلام. صد درصد ۹۹۰۰x.درود اقا فرشید برای 5070ti چه پردازندهای برا گیم بردارم
14700k
یا
9900x
و اینکه کولر EK AIO 240 براشون جواب هست یا خیر؟
ممنونم
درود اقا فرشید برای 5070ti چه پردازندهای برا گیم بردارم
14700k
یا
9900x
و اینکه کولر EK AIO 240 براشون جواب هست یا خیر؟
ممنونم
دوستان برای تبدیل دی وی دی رایتر اینترنال به اکسترنال چه راهکاری هست؟
ازین درایو نوری هاییه که روی PC بسته میشدن و ضخامتش زیاده و این تبدیل هایی که هست همه برای درایوهای لپ تاپیه که نازکن
من یک عکس پیدا کردم اما نمی دونم چی هست این:
ساتا یک کابل برق داره که پاور تغذیش می کنه، یک کابل دیتا هم داره که مادربرد می شناسش، اون آداپتور برقشو تامین می کنه و به پریز برق می خوره، این تبدیل usb نمی تونه برق دی وی دی رایتر شما رو تامین کنه چون ۵ ولته usb, و dvd rw نیاز به 12 ولت داره، این تبدیل هم می شه سرش اداپتور زد ولی قبلش باید مطمئن شد که مشکلی برای اتصال آداپتور ندارهخب میشه همچین چیزی دیگه؟
ولی اون عکسه یک آداپتور هم بهش وصل کرده اون کجا میخوره؟
View attachment 392763
خب همین من دنبال تبدیلی میگردم که اون آداپتوره هم بهش بخوره جایی پیدا نکردماین تبدیل هم می شه سرش اداپتور زد ولی قبلش باید مطمئن شد که مشکلی برای اتصال آداپتور نداره
