مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام، من مشخصات کامپیوترم:
MB Asus H610
Intel core i5 12400
هست رم Corsair Vengeance 32GB DDR4 دارم ولی وقتی X.M.P رو روشن میکنم که فرکانس بره ۳۲۰۰ و بقیه تنظیمات تایمینگ هم اتوماتیک میزنه، سیستمم بعد از بوت کرش میکنه، وقتی X.M.P رو خاموش میکنم فرکانس میشه ۲۱۳۳ که پایین ترین فرکانس رمم هست درست میشه،بایوس هم اخرین ورژن هست، چیکار کنم که از فرکانس بیشتری بتونم استفاده کنم؟ چون با توجه به اینکه پروفایل X.M.P مشکل داره باید خودم دستی تایمینگ و ولتاژ بزارم ولی اصلا نمیدونم چجوری حساب کنم، چیزی که مشخصه مادربردم ۳۲۰۰ مگاهرتز ساپورت میکنه.

سلام، من مشخصات کامپیوترم:
MB Asus H610
Intel core i5 12400
هست رم Corsair Vengeance 32GB DDR4 دارم ولی وقتی X.M.P رو روشن میکنم که فرکانس بره ۳۲۰۰ و بقیه تنظیمات تایمینگ هم اتوماتیک میزنه، سیستمم بعد از بوت کرش میکنه، وقتی X.M.P رو خاموش میکنم فرکانس میشه ۲۱۳۳ که پایین ترین فرکانس رمم هست درست میشه،بایوس هم اخرین ورژن هست، چیکار کنم که از فرکانس بیشتری بتونم استفاده کنم؟ چون با توجه به اینکه پروفایل X.M.P مشکل داره باید خودم دستی تایمینگ و ولتاژ بزارم ولی اصلا نمیدونم چجوری حساب کنم، چیزی که مشخصه مادربردم ۳۲۰۰ مگاهرتز ساپورت میکنه.
یک سوال رم شما چه فرکانسی هست؟
اگر مثلا ۳۶۰۰ باشه، مشکل انتخاب شما در خرید رم هست نه مادربورد و نه خود رم. XMP یک پروفایل از پیش ست شده برای اون رم خاص هست که نسبتا روش پایداره، ممکنه بشه یک رم رو از سرعتش بالاتر هم ست کرد، ولی اون شرکت سازنده هم قبلش مشکل نداشته اون کیت رو با یک لیبل دیگه و قیمت دیگه نفروشه.
این پروفایل هم وقتی فعال می‌کنید رو اون عددی اجرا میشه نه حداکثر سرعتی که مادربورد شما ساپورت میکنه.

یک سوال رم شما چه فرکانسی هست؟
اگر مثلا ۳۶۰۰ باشه، مشکل انتخاب شما در خرید رم هست نه مادربورد و نه خود رم. XMP یک پروفایل از پیش ست شده برای اون رم خاص هست که نسبتا روش پایداره، ممکنه بشه یک رم رو از سرعتش بالاتر هم ست کرد، ولی اون شرکت سازنده هم قبلش مشکل نداشته اون کیت رو با یک لیبل دیگه و قیمت دیگه نفروشه.
این پروفایل هم وقتی فعال می‌کنید رو اون عددی اجرا میشه نه حداکثر سرعتی که مادربورد شما ساپورت میکنه.
رم ۳۲۰۰ هست همون چیزی که بالاترین فرکانس مادربوردم هست رو گرفتم، وقتی هم xmp رو روشن میکنم می نویسه 3200 ولی پایدار نیست کرش میکنه.

رم ۳۲۰۰ هست همون چیزی که بالاترین فرکانس مادربوردم هست رو گرفتم، وقتی هم xmp رو روشن میکنم می نویسه 3200 ولی پایدار نیست کرش میکنه.

احتمالا رم با مادربرد شما سازگار نیست، ضمنا دو تا ماجول 16 گیگی 3200 باید داشته باشید، ماجول تکی نباشه.
از فهرست QVL یه برند و پک دوال دیگه رو انتخاب کنید یا اگر قصد استفاده از همین رم رو دارید، به جای دستکاری تایمینگ، فرکانس رو روی 3000 یا 2866 ست کنید که پایدار بشه.

مطمئن بشید که رم و مادربرد هر دو سالم باشن.

سلام آقا فرشید قیمت این دو قطعه رو میخواستم چند قیمت گذاری کنم برای فروش ممنون
14900kf
Asus rog z790 h gaming wifi

29000
30000

من مادربردم همین مادربرد شماس مدل H610m-A Wifi، رمم همین مدل شماس، Xmp هم فعال کردم روی 3200 و هیچ مشکلی نداره
البته Bios رو هیچ وقت آپدیت نکردم همون ورژنی که وقتی خریدمش هنوز روش مال 1سال و اندی پیش، دلیلی برای آپدیت ندیدم
به نظرم یا رم مشکل داره یا مادربرد
من احتمال میدم از رم باشه

• Sad
Reactions: pvt.miller
احتمالا رم با مادربرد شما سازگار نیست، ضمنا دو تا ماجول 16 گیگی 3200 باید داشته باشید، ماجول تکی نباشه.
از فهرست QVL یه برند و پک دوال دیگه رو انتخاب کنید یا اگر قصد استفاده از همین رم رو دارید، به جای دستکاری تایمینگ، فرکانس رو روی 3000 یا 2866 ست کنید که پایدار بشه.

مطمئن بشید که رم و مادربرد هر دو سالم باشن.

29000
30000
یه برند هست دو تا ماژول داخل یه پک، خیلی وقت هم نیست خریدم هنوز ۲ سال نشده.
فعلا چیز دیگه ای نمیتونم بخرم، یعنی برم داخل بایوس هیچ تنظیمات دیگه ای رو دست نزنم فقط فرکانس رو بیارم بالا؟

یه برند هست دو تا ماژول داخل یه پک، خیلی وقت هم نیست خریدم هنوز ۲ سال نشده.
فعلا چیز دیگه ای نمیتونم بخرم، یعنی برم داخل بایوس هیچ تنظیمات دیگه ای رو دست نزنم فقط فرکانس رو بیارم بالا؟

بله، فقط فرکانس رو پایین ببرید. از 3200 مگاهرتز به 3000 یا 2866 ست کنید.

دوستان i5 13400f هم مشکلات نسل 13 و 14 داره یا safe هست ضمنا نیاز هست آپدیت بایوس میکروکد نصب بکنم یا نه مادربورد asus b760 m -a-csm

نه مشکل خاصی نداره
اپدیت هم ضروری نیست ولی کلا همیشه سعی کنید بایوس مادربورد رو به روز نگه دارید چیز بدی نیست

سلام دوستان.
مینی کیس g3 با مشخصات i3 7100 و رم ۸ ddr4 و هارد 256 m.2 برای نصب ویندوز۱۱ اوکیه؟
چون بعضیا میگن تو آپدیت ها و... اذیت میکنه.
اگرکسی اطلاع داره لطفا بگه.
هدفم از خرید این سیستم استفاده روزمره و روون هستش.

سلام دوستان.
مینی کیس g3 با مشخصات i3 7100 و رم ۸ ddr4 و هارد 256 m.2 برای نصب ویندوز۱۱ اوکیه؟
چون بعضیا میگن تو آپدیت ها و... اذیت میکنه.
اگرکسی اطلاع داره لطفا بگه.
هدفم از خرید این سیستم استفاده روزمره و روون هستش.
من روی i5 650 و ddr3 ۸ گیگ ویندوز یازده رو دارم استفاده میکنم (آخرین آپدیت)، هنگ میکنه بعضی موقع ها ولی خب...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or